Táncakadémia (Táncakadémia) (2010–2013) 56

Tara Webster egy farmon él szüleivel és minden vágya, hogy hivatásos balett táncos legyen. Ezért jelentkezik a világhírű sidney-i Táncművészeti Akadémiára. Úgy érzi, hogy eljött az ő ideje és mindent megtesz, hogy megfeleljen a felvételin. Azt gondolja, hogy mindenre felkészült, de közben nem is… [tovább]

angol
angol

Képek 118

Szereposztás

Xenia GoodwinTara Webster
Jordan RodriguesChristian Reed
Alicia BanitKat Karamakov
Dena KaplanAbigail Armstrong
Tom GreenSamuel Lieberman
Tim PocockEthan Karamakov
Thomas LaceyBen Tickle
Isabel DurantGrace Whitney
Tara MoriceMiss Raine
Cariba HeineIsabelle

További szereplők

Kedvencelte 32

Várólistára tette 98


Kiemelt értékelések

krlany 

Nem pont én vagyok a korosztály, akinek szól ez a sorozat, de akkor is nagyon rendben van.
Persze, párszor ezt vagy azt, simán kupán vágtam volna, de olyan elegáns és szép megoldások vannak benne, és rengeteg értéket is közvetít, ha az ember a történések között hajlamos elgondolkozni, hogy minden hibájával együtt is szeretős. Jó volt nézni, és a balettelőadások is gyönyörűek voltak.

Kedves_Könyvek

Nagyon tetszik, hogy a sorozat az álmaink megvalósításáról szól. Könnyed, mégis van benne mélység. Remek időtöltés. Egyedül az volt furcsa, hogy itt már mindenki kavarni akart mindenkivel xd

Osli75 

Azt hiszem inkább kamaszoknak való sorozat ez, de azért szerettem. A szereplők szerethetők, a történet íve is jó, fenntartja az érdeklődést. A táncok is szépek és tetszik a háttértörténet is, meg ahogy sorban mindenkiről kiderül honnan jött, milyen a családja…
Van benne pár logikai értelmetlenség, de elnézem.

MHAlexa 

Nem akartam, hogy vége legyen. Még ha nem is ép nekem szólt, de imádtam. Minden percét. Csak úgy fogytak a részek. Nehéz elszakadni tőle, mert tényleg fantasztikus sorozat volt.
Imádtam a szereplőit is, mindenkiben volt valami. Kat a kis különc, aki mindig kitalált valamit. Grace ahogy valamelyik részben elhangzott őrült. Néha ő egy kicsit sok volt nekem. Abigail, aki soha nem adja fel, történjen bármi. Tudja mi a célja és keményen harcol érte végig. Tara, neki inkább csak a kezdő és befejező idézetei tetszettek. Sokszor megérintettek és elgondolkoztattak. Sam, nagyon sajnáltam mikor nem szerepelt. Ő egy hihetetlen karakter volt, a legjobb. Mindig mindenkire odafigyelt és mindenkivel törődött.
Végül Christian, tőle a legnehezebb megválnom. Nem igazán szoktam rajongani szereplőkért, színészekért se nagyon. De Ő… áh. Mindent imádtam benne, minden rezdülését. Azt, hogy kívülálló volt és nem tömeg. Mikor kellett igazán romantikus is tudott lenni. A színész pedig… áh… annyira helyes.
Tényleg sajnálom, hogy ilyen hamar ledaráltam ezt a sorozatot, de ez azt is mutatja, mennyire imádtam.

KyKy

Ez a sorozat tökéletes lehet a kikapcsolódásra vágyóknak, ugyanis bármennyire is boncolgat komoly témákat is, valahogy mégsem lesz nyomasztó érzése az embernek a nézése közben, sőt, egyenesen üdítő. (Egyetlen esemény volt, ami azért eléggé megrázó volt.) Összességében, mivel nem vártam sokat a sorozattól, nagyon jó volt esténként pár részt lenyomni belőle. A szereplőkkel különösebb bajom nem volt a főszereplő lányt kivéve, valahogy nekem Tara irritáló volt a három évad alatt folyamatosan. A többieket nagyjából bírtam, párszor persze idegesítettek, de összességében kedvelhetőek. A történet is elég érdekes, fordulat-gazdag, tehát leköti az embert. A táncokat pedig lehetetlen nem imádni spoiler, tehát mindenkinek ajánlom, aki egy kis laza, könnyed, mégis izgalmas táncos történetre vágyik.

Marcsi0603 

Nem vártam sokat ettől a filmtől, balett és tinidráma, és ezt meg is kaptam. Tetszenek a táncos jelenetek, a fiatalok többsége is szimpatikus, kivéve a főszereplőt, Tarát. Ő az a tipikus, naiv és önző fiatal lány, aki csak magával törődik, és képtelen átlátni az összefüggéseket. A kedvenc kétség kívül Christian és Abigail, mindketten összetett karakterek érthető motivációval, ha tánc van, akkor is ők a kedvencek. Persze Kat és Sammy is kedvelhető. Kíváncsi vagyok, mi lesz még a másik két évadban, egyelőre az elsőt láttam.

adellevacsics

Csak most kezdtem nézni, de nem igazán értem, hogy hogy lehet egy táncos sorozatban ennyi kövér lány.

7 hozzászólás
martina1 

Istenem, mennyire szerettem annó.. Talán az első ilyen táncos sorozatok közé tartozik amiket forgattak, mai napig erről megy a másolás, valljuk be soha nem lesz pótolható.. Na, ha lenne valamit amit elsőre nézhetnék meg, az ez lenne. Imádtam minden részét. Igazából a történet nagy részére nem emlékszem, ezért dicsérgetem csak össze-vissza :D

Syssy922 

Ez még nem egy teljes értékelés, majd, ha befejeztem a sorozatot, de ennyit muszáj kiírnom magamból. A drága Tara nagyon az agyamra megy! Bár már néha észrevettem magamon, hogy nem mindig idegesített, talán fejlődik valahová. Meglepődtem magamon, hogy nem zavar ez a szerelmi háromszög az első évadban, mert általában utálom. spoiler

Demonshadow 

Kasza. Kész csoda, hogy négy részen keresztül nézni bírtam, eddig se értem, hogy mi hajtott. A sorozat nekem túl limonádés, gyerekes, nyilván nem vagyok célcsoport. Mindezek mellett azonban a főszereplő lány rendkívül idegesítő, infantilis, érzékeny, buta és még sorolhatnám. Hat másik emberre lehetne rámutatni a sorozatban, akiről szólhatna a sztori, de ez a lány pont nem az. Nyilván a heves ellenérzésem abból is fakad, hogy már képtelen vagyok azonosulni a pitiáner problémáival. A készítők meg hiába ausztrálok, igazából olyan, mintha egy hollywoodi kreálmányt néznék. Igazából tényleg csak a magas százalékpont és a téma, vagyis a balett miatt kezdtem nézni, de az végtelenül felháborított, hogy ezek itt mind csak mímelik, hogy balettoznak, de közben meg ordít a testükről, hogy közük sincs az egészhez.
Összességében: ha tizenéves vagy, érdekel az önmegvalósítás, és az, hogy miképp vadászd le a kívánt pasit, akkor ez a sorozat neked való.


Népszerű idézetek

Sunshine 

Tara [Sammy-nek]: Ne légy olyan, mint Christian. Az a srác tetőtől talpig tehetséges csak túl gyáva, hogy kezdjen is vele valamit.

Sunshine 

Abigail: Mert ha sírsz, az valóság. És ha az, akkor ő [Sammy] elment.

Sunshine 

Christian: Szerintem jól döntöttél.
Tara: Igen?
Christian: Igen. Bármikor feladnám a sulit a te családodért.

Charityy 

Tara: Az ember azt hiszi, hogy egy meghatározó pillanatban válik felnőtté. Pedig ezer féle ilyen pillanat van. És ha bekövetkeznek, onnan már nincs visszaút.

Sunshine 

Tara [a páros táncról]: Bíznunk kell benne, hogy a másik nem enged elesni.

Sunshine 

hip-hop tanár: Nekem ne tökéletesek legyetek, csak önmagatok.

Sunshine 

egy focista: Hé balettoskám, odaadod a pufi ingedet?
Sammy: Bocs nem figyeltem, nem beszélek tahóul
Ollie: Kit hívsz te tahónak?
Ethan: Ha lenne agyad rájönnél.

Sunshine 

Christian: Na milyen az élet a rivaldafényben?
Tara: Még nem csináltam tök hülyét magamból.
Christian: Csak idő kérdése.

Charityy 

Tara: Néha muszáj félnünk attól, hogy elesünk.

Charityy 

Tara: Van úgy, hogy az embernek nincs mit mondania és már csak egyedül akarna maradni. És az egyetlen, akiről szívesen akarna hallani valamit, nem jelentkezik.


Hasonló filmek címkék alapján