A hét főbűnös (Nanatsu no Taizai 1.) (2014–2015) 44

The Seven Deadly Sins · 七つの大罪 / Nanatsu no Taizai
24' · japán · akció, animációs, kaland, fantasy, sorozat, anime 13
1 évad · 25 rész

A történet azzal kezdődik, hogy egy várost a földdel tettek egyenlővé. Ezt a tettet a Hét Halálos Bűn elnevezésű Szent Lovag pusztításának nyilvánították, akik ez után szédszéledtek, és senki nem tudja, hogy merre lehetnek. Tíz évvel később Elizabeth, Liones királyság hercegnője, útnak indul,… [tovább]

Képek 9

Szereposztás

Amamiya SoraElizabeth Liones (hang)
Kaji YukiMeliodas (hang)
Kuno MisakiHawk (hang)
Yuuki AoiDiane (hang)
Suzuki TatsuhisaBan (hang)
Fukuyama JunKing (hang)
Miyano MamoruGilthunder (hang)
Kimura RyouheiHauser (hang)
Takagi YuuheiGowther (hang)
Koiwai KotoriElaine (hang)

További szereplők

Kedvencelte 28

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

pvik13 

Epic anime! Teli van akcióval és már az első résztől. Nagyobban nem tudok utálni egyetlen egy karaktert se mert mindenkinek megvan a saját tehetsége stb…A storyval sincs semmi baj NAGYON NAGYON JÓ…hű a mangához :DD Csavarban sincs hiány.

Nihilchan 

Bár nem sokat vártam az animétől; gondoltam egy kellemes kis shounen darab, nagy kedvencemmé nőtte ki magát.

Az openingek és az endingek tökéletesen passzoltak a történet energikusságához és hangulatához, a seiyuu munka pedig kiváló; nagyon nagy nevek tűntek fel a különböző szerepekben. (Kaji Yuki, Fukuyama Jun… imádom őket, de a többiek is annyira, de annyira tehetségesek!) Nem volt problémám az animációval sem; egyedül Hawk-mama kinézete zavart, de szerencsére nem sokat szerepelt.

Nekem már az alapszituáció is nagyon tetszett, de ami igazán varázslatossá és szerethetővé tette a sztorit, az nem feltétlenül a sok és remek harcjelenet vagy a soha nem lankadó izgalom, hanem a karakterek. Mindenkinek megvolt a maga melléksztorija, amiknek az elmesélése nem felesleges időhúzás, hanem lényegi elem a történet szempontjából. Találkozhattunk drámai és szívszorító szerelmekkel, bajtársiassággal, baráti és családi kapcsolatokkal, ez pedig nagyon tetszett. De persze az sem elhanyagolható, hogy kiemelkedő shounen alkotás. És hatalmas plusz pont az is, hogy gyakorlatilag nem volt filler.

Nagyon kíváncsi lettem a folytatásra, az első évad ugyanis annyira tetszett, hogy szívem szerint most azonnal újranézném.

lklk

Én miért nem hallottam róla? Miért csak a barátnőm mutatta meg nekem? A lényeg, hogy rátaláltam. Már az első epizódban elindult a cselekmény, és ez nagyon tetszett. Nem voltak benne fölös szálak, se karakterek. A karakterek olyan szépen ki vannak dolgozva. Mindenkinek más a jelleme, és szinte az összes szereplőt sikerült megkedvelnem. Kivéve Jerichót, ő az elejétől kezdve a végéig unszimpatikus volt, egyszerűen nem tudtam megérteni, hiába láthattunk bele a múltjába. Ellenszenves egy alak volt. Több szót nem is pazarlok rá, mert mindjárt felidegesítem magam. xD
Ami még nagyon nagyon tetszett, hogy itt nem volt éles határvonal jók és rosszak között.
Ez az anime nem ok nélkül került fel a kedvenceim listájára, a Tokyo Ghoul mellé, és ezer százalék, hogy még elolvasom a mangát is. A vége pedig nagyon folytatásért kiált, remélem nem kell olyan sokat várni a második évadra. ^^

Gabye

Az első évfolyam után ez maximális pontot kapott nálam. Jó a story, érdekesek a csavarok, szerethetők a szereplők. Várom a folytatást.


Népszerű idézetek

Dorczy

Hazudhatsz magadnak, ha akarsz, de a szívedet nem tudod becsapni.


Folytatása

Összehasonlítás

Nanatsu no Taizai


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján