Fairy Tail (Fairy Tail 1.) (2009–2013) 62

Egy kissé felszínes, de annál jobb szívű varázslónő, Lucy Hearthfilia csatlakozik a Fairy Tail-hez, a híres varázsló céh-hez, amelynek tagjai küldetéseket teljesítenek különleges képességeiket használva. Itt ismerkedik meg Natsu Dragneel-lel, a heves vérmérsékletű, de rendkívül hűséges fiúval,… [tovább]

japán · angol

Képek 139

Szereposztás

Kakihara TetsuyaNatsu Dragneel (hang)
Hirano AyaLucy Heartfilia (hang)
Kugimiya RieHappy (hang)
Nakamura YuuichiGray Fullbuster (hang)
Ohara SayakaErza Scarlet (hang)
Ishida AkiraZeref (hang)
Sato SatomiWendy Marvell (hang)
Horie YuiCharlés (hang)
Ono RyoukoMirajane Strauss (hang)
Sakurai HarumiLisanna Strauss (hang)

További szereplők

Kapcsolódó zónák

¤ Fairy Tail – a tündérek saját zónája ¤

12 tag · 130 karc · Utolsó karc: 2021. december 24., 09:21 · Bővebben


Kedvencelte 58

Várólistára tette 75


Kiemelt értékelések

Chriss 

Húúú, hát végére értem ennek a sorozatnak is, és azt kell mondjam, a végére kezdett igazán ütőssé érni. Nagyon tetszett, hogy kisebb epizódokra bontották ezt a 175 részt, így mindig más miatt izgulhattunk 15-20 részen keresztül. Beütött néhány potya időtöltős filler epizód is, de még ez sem rontott az össz-teljesítményen, ami lenyűgöző. Annyira megszerettem a Fairy Tail csapatát, hogy muszáj volt beizzítani a második évadot is. Természetesen más céhekből is voltak kedvenceim, gondolok itt Kagurára, vagy Lyonra, de nyilván a Fairy Tail mágusai álltak legközelebb hozzám. Natsu hihetetlen figura, önfejű, robbanékony, de hatalmas szíve van, és képes bosszút állni mindenkin, aki megsebez olyasvalakit, akit ő megkedvel. Erza stílusát imádtam, aki komoly de ugyanolyan lökött is tud lenni, mint a többiek. Lucyt eleinte nem tudtam hova tenni, de aztán ahogy egyre jobban megismerjük, úgy válik kedvenccé a csillagmágus. Grayt is imádtam, és akkor már Juviát is, a „képzelgésein” nagyon jókat lehet derülni. Lexus, Wendy, Lisanna és a többiek is nagyon jók, hiába nem szerepelnek annyit, színesítik a társaságot, a történetet. Happy nagyon cuki, jól leplezi, mennyire okos :) Nem is tudom hirtelen kiemelni, melyik „küldetés”-sorozat volt a legizgalmasabb. Ezen még agyalnom kell. De mindegy is :) A végén az arénás ütközeteket nagyon bírtam, én is úgy szurkoltam, mintha néző lennék… töröljék már le a Sabertooth vigyorát. :) A zenég, openingek, endingek mind-mind fülbemászóak és muszáj őket hallgatni többször és többször :) Most ennyit hirtelenjében… nagyon örülök, hogy megalkották Natsu és a többiek karakterét :) Szeretet, barátság, összetartozás – ez a Fairy Tail. Olyan, mint egy család :) IMÁDOM! :)

Sixa

Nem hittem volna, hogy újra elkezdek egy 100+ részes sorozatot, de azért csak érdekelt, hogy miért is szeretik annyian. Már az első résztől magával ragadott a hangulat, pedig nem rajongok kifejezetten a varázslós animékért és mégis :))
Bevallom az elején voltak félelmeim a hosszúság miatt, hogy mi újat adhatnak 175 részben spoiler és még fenntartásaim is voltak Lucy miatt, az elején nem igazán kedveltem, de szerencsére ő is átesett egy kis jellemfejlődésen. Nem is nagyon tudnék kedvenc szereplőt választani. Az összes főbb karakter lehetne kedvenc valamiért. Szerintem engem ezért is vett meg magának a sorozat. Mert a sok karakter ellenére mindenkinek kidolgozott jelleme, múltja, értékei és gyengeségei vannak és nekem ez gyengém…na meg a jellemfejlődés, ami szintén pipa. A sztori szépen építi magát részről részre, a harcok sose ugyanolyanok és igazán izgalmasak. Kedvenc mágusaink bizony időről-időre néha vereséget szenvednek, de azokból mindig tanulnak.
Egy szó, mint száz, aki belekezd, garantáltan függő lesz, nem lehet megunni *.*

Ui.: Na jó, ha nagyon muszáj lenne választani, akkor Happy lenne a kedvenc, mert imádom a beszólásait :DD

lklk

Életem második animéje, és ha az első nem tett volna animés gyerekké, ez az anime igen. Már az első részkor tudtam, hogy szeretni fogom, de hogy ennyire! Az egész család a szememre vetette, hogy mennyit ülök a gép előtt ezt nézve. És amikor apa benézett a szobámba, hogy megnézze, mit csinálok, nem az volt már a kérdés, hogy megint mit olvasok, hanem hogy már megint animét nézek-e. Igen, apa, még mindig, és örökre. :D Ez a világ, ami tele van mágiával, nem hittem volna, hogy megszerethetem. De megszerettem! És tuti, hogy újranézős lesz, pedig nem szoktam újranézni szinte semmit, mert bármennyire szerettem, unalmas második nézésre.
A karakterek valami imádnivalóak, nagyon bírom őket. Natsura nem térnék ki külön, mert belehalna az ember, aki azt elolvasná. :DD
U.i.: A Fairy tail a második családom. :D

9 hozzászólás

Népszerű idézetek

Avatarfan_Oncer

Gray: De úgy néz ki, ők nem tudnak részt venni.
Lucy: Meglehet.
Gazille: Nem akarom ezt tőled hallani.
Natsu: Nmmgh ommgn mmmnh.
Lucy: Gőzöm sincs róla, mit mondasz.
Happy: Kétlem, hogy bármi fontosat.
Gazille: Még mit nem. Kizárt, hogy részt vegyél, te gézköteg.
Natsu: Mbnghhh bmmgh nnmngg.
Gazille: Annak mi köze ehhez? Te valami démon vagy?
Lucy: Vajon hogy érti meg őt?

1 hozzászólás
Avatarfan_Oncer

Loki: Lucy, mi lenne, ha megalkotnánk a szerelem csapatát? Ma este. Csak mi ketten. Ragyogóan szép lány vagy. Muszáj, hogy napszemüvegen keresztül nézzelek. Ha levenném, biztosan megvakulnék.
Lucy: Ez elég begyakoroltnak hangzik.
Loki (észreveszi Lucy kulcsait): T-Te… csillagmágus vagy?
Lucy: Huh?
Happy: Aha. Van egy tehene meg egy rákja is.
Loki (ledöbben): Sors, miféle kegyetlen játékot játszol velem! Sajnálom! Ennek itt és most véget kell vetnünk! (elrohan)
Lucy: Elkezdtünk bármit is egyáltalán?
(…)
Loki (kicsapja az ajtót): NAGY BAJ VAN! Erza… visszajött!

2 hozzászólás
Avatarfan_Oncer

Erza: Natsu és Gray itt vannak?
Happy: Aye!
Gray: H-Helló, Erza. Nagyon jól megvagyunk egymással, mint mindig!
Natsu: Aye!
Lucy: Natsu úgy beszél, mint Happy!

Avatarfan_Oncer

Juvia (gondolja): Végre rád találtam, Juvia hercege!

Eviii_Dragneel

Happy: – Mérget eszik!
Natsu: – Nem tűnik túl egészséges kajának…

Avatarfan_Oncer

Natsu: Gazille, hát itt vagy?
Happy: Ne edd meg a mosogatót!

Everrie 

Lucy: Az orroddal kérkedsz, de azt észre se vetted, hogy Gray itt volt?
Happy: Vannak dolgok, amiket nem akarsz érezni.

1. évad 4. rész – Kedves Kaby!
Avatarfan_Oncer

Happy (Lokinak): Jól vagy? Nem nézel ki túl jól.
Loki: Köszi. Remekül vagyok.

Avatarfan_Oncer

Natsu: Ez az alak lenne… Zeref? Deliora és a Lullaby is az ő alkotása…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján