Fairy Tail (Fairy Tail 2.) (2014–2016) 28

A Nagy Mágiajátékok vége felé járunk, pontosan ott, ahol abbahagyták a sorozatot. Egy tipikusan tündéri buliba csöppenünk, ahol kirúgják a ház oldalát az ikersárkányok legyőzése után. Kedvenc céhünk így nyerésre áll, egy ponttal a háta mögött pedig a Sabertooth liheg, meg kell jegyezzem, eléggé… [tovább]

japán
angol

Képek 16

Szereposztás

Kakihara TetsuyaNatsu Dragneel (hang)
Hirano AyaLucy Heartfilia (hang)
Nakamura YuuichiGray Fullbuster (hang)
Ohara SayakaErza Scarlet (hang)
Kugimiya RieHappy (hang)
Sato SatomiWendy Marvell (hang)
Ono RyoukoMirajane Strauss (hang)
Sakurai HarumiLisanna Strauss (hang)
Nakahara MaiJuvia Lockser (hang)
Konishi KatsuyukiLaxus Dreyar (hang)

További szereplők

Kedvencelte 25

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Chriss 

Nagyon szerettem ezt az évadot, főleg a mágiajátékok epizódjait. A sárkányokkal való harc és a Tartartos már nagyon kemény csatának bizonyult, és nagyon sok sebet szereztek a tagok, nem csupán testi értelemben véve. Nagyon tetszett, hogy a Fairy Tail eszméje a többi céhre is átragadt, hogy nem attól leszel erős, ha megalázod a másikat. A csapatmunka és a barátság ereje kovácsol össze mindenkit. Nagyon örültem a Sebertooth fejlődésének, és a Mermaid Heel picit előtérbe kerülésének is. A csillagszellemeket is megismerhettük közelebbről, sőt még a sötét oldalukat is. spoiler Minerva és Ultear is okoz meglepetéseket, és az utóbbihoz sok szomorú pilanat is köződik. Mavis is előkerül, és rögtön szerethetővé válik. Sok mellékszereplőnek ad a sorozat bizonyítási lehetőséget, és ezzel kicsit sztárokká válnak ők is. Több negatív színben feltűnt karakter is megkapja a háttértörténetét, így már őket sem fogjuk „utálni”, sőt meg is szeretjük őket. Már nagyon várom a folytatást, hogy újra összeálljon a csapat. :)

Én nagyon szerettem ezt a kis előzményt, ami stabil alapokra helyezte és megszilárdította az egész történetet. Megtudjuk, miért ez a céhnek a neve, és hogy miért lengi körül mostanáig Mavist olyan misztikusan tündéri légkör. Miért ő a legerősebb mester, és miért is győz mindig a Fairy Tail. Mavis méltó elődje a tündéreknek. És Zera… ha ő nincs, akkor lehet, hogy a tündérekre nem talál rá Mavis. Nagyon szép, érzelmes kis történet, viszont nagyon szomorú, de Mavis életvidámsága és optimizmusa mégis mosolyt csal mindenki arcára. Én nagyon megszerettem őt. Ajánlom mindenkinek a Fairy Tailt, mert amellett, hogy szórakoztat, el is gondolkodtat. (papírzsepit készítsetek) – számomra maximum pont :)


Népszerű idézetek

Avatarfan_Oncer

Jövő-Rogue: Nincs semmilyen jövő! Addig nincs, amíg Acnologia életben van!


Hasonló filmek címkék alapján