A hazugság művészete (2019) 36

The Good Liar
109' · amerikai, angol, német · dráma, krimi, rejtély 18

0 díj · 1 jelölés

A hivatásos szélhámos, Roy Courtnay alig hiszi el szerencséjét, amikor online megismerkedik az özvegy Betty McLeish-sel. Roy és Betty lassan közel kerülnek egymáshoz, és a férfi legnagyobb meglepetésére elkezd törődni a nővel. A szimpla flört így alakul át Roy életének legeseménydúsabb kötéltáncává.

angol

Képek 1

Szereposztás

Helen MirrenBetty McLeish
Ian McKellenRoy Courtnay
Russell ToveySteven
Jim CarterVincent
Mark Lewis JonesBryn
Laurie DavidsonHans Taub (1948)
Phil DunsterRoy Courtnay (1948)
Lucian MsamatiBeni
Jóhannes Haukur JóhannessonVlad
Tunji KasimMichael

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

desertangelable 

Két csodálatos színész egy teljesen kiszámítható történetben. Ha van élő ember a földön, akit még meglep a végkifejlet, szeretnék a helyében lenni.

1 hozzászólás
eve58 

Számomra ez a film nagy meglepetés volt.
Valamiért úgy fogtam hozzá régebben olvastam valami ilyesmit róla hogy ez egy afféle szélhámosos vígjátékféle, mint pl. A Riviéra vadorzói (1988)
Hát távolról sem az – viszont annál nagyobbat ütött! Helen Mirren az egyik legnagyobb kedvencem a színésznők között, de Ian McKellent is kedvelem, itt pedig mindketten megcsillantották profizmusukat.
Jó film!

negoti 

Ne egy könnyed filmre számítson az, aki megnézi ezt a filmet. Az elején még azt gondoljuk, tudjuk mi lesz az eleje, a közepe és a vége, de aztán jön egy spoiler csavar és más nézőpontot vesznek az események. Helen Mirren és Ian Mckellen nagyon jók ezekben a karakterekben, a drámaibb részeknél ez látszik is.

Kathleen 

Meglepett. Szokásos átverős, dupla-tripla csavaros thrillerre számítottam, de leesett az állam. És két szuper színészt választottak rá. Nem is értem a 77%-ot.


Hasonló filmek címkék alapján