A házinyuszi (2008) 173

The House Bunny
97' · amerikai · vígjáték 12

0 díj · 1 jelölés

Véget ért Shelley nyuszi boldogsága. Betöltötte a huszonhetedik életévét, így kitették a szűrét a Playboy-házból, ahol pucérkodva ugyan, de édes semmittevésben éldegélt. Egyedül van, mint az kisujja és semmi okos nem jut az eszébe, mihez is kezdjen ezután. A véletlenek szerencsés összjátéka… [tovább]

Képek 5

Szereposztás

Anna FarisShelley
Colin HanksOliver
Emma StoneNatalie
Katharine McPheeHarmony
Kat DenningsMona
Matt BarrTyler
Kiely WilliamsLilly
Rumer WillisJoanne
Sarah WrightAshley
Beverly D'AngeloMrs. Hagstrom

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 15

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

Nadja_Blue

Persze tudom, hogy ez nem egy olyan film, ami megváltja a világot, de nálam ez még könnyed kikapcsolódás szintjét sem érte el. Ezerszer látott sztori bármilyen plusz vagy legalább megmosolygtató humor nélkül.

Liza 

Annyit láttam már az elejét, de a végét sose :D Nagyon nagy marhaság, nyilván lehetne veszekedni arról, hogy az üzenet, amit közvetít (már ha van olyan) az helyénvaló-e, de kétlem, hogy ennek a filmnek lettek volna ilyesféle céljai :D Egyszer egy lazítós szombati filmnek megfelel, de több tényleg nincs benne.

Sicc

Nem önszántamból, de végignéztem. Néha kínomban felröhögtem az idióta vicceken, és fogtam a fejem. Tény, hogy nem akar több lenni, mint ami, de nekem ez már az idegesítő kategória.

timea_z 

Péntek esti agyzsibbasznak elment, persze nem kell tőle sokat várni. :D Volt benne 1-2 fárasztó poén.

Beriniki

Tipikusan egy olyan film, amit akkor néz meg az ember, ha éppen agyondolgozta magát, agyontanulta magát és agyilag teljesen elfáradt. Ezen a filmen nem kell gondolkodni, csak nézni és nevetni az IQ-bajnok viccein…

Cholito

Nem sokat láttam belőle, de az a kicsi tetszett! :) Tervezem újranézni a bővebb értékelés kedvéért.

zuna19 

Kikapcsol, de elég selejt film is egyben.

ChEebor 

Az alaptörténet nagyon jó, ám a megvalósítás csak elfogadható. Kezdve az idióta nyitástól, és folytatva a nem olyan erős mellékszereplőkön át a nem túl jó végkifejletig. Szerencsére ettől még sikerül hétvégi lazítós filmnek maradnia, de igazán lehetett volna jobb is.

Klitty

Szerintem ez Anna Faris valaha volt legbugyutább filmje. A karaktere borzasztó idegesítő, mondjuk a szinkronja sem igazán segített rajta, a történet bárgyú és se füle, se farka nincsen, a mellékszereplőkre meg ráhúztak egy 2D-s maszkot és a végére sem kerülünk hozzájuk semmivel sem közelebb. Amúgy a színészekkel semmi gondom nincs, de a film egyáltalán nem kötött le.

Inkabringa 

Muszáj volt elterelni a figyelmemet valami hülyeséggel a vizsgámról. A célnak megfelelt.


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján