A házinyuszi (2008) 201

The House Bunny
97' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

0 díj · 1 jelölés

Véget ért Shelley nyuszi boldogsága. Betöltötte a huszonhetedik életévét, így kitették a szűrét a Playboy-házból, ahol pucérkodva ugyan, de édes semmittevésben éldegélt. Egyedül van, mint az kisujja és semmi okos nem jut az eszébe, mihez is kezdjen ezután. A véletlenek szerencsés összjátéka… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

Anna FarisShelley
Colin HanksOliver
Emma StoneNatalie
Katharine McPheeHarmony
Kat DenningsMona
Matt BarrTyler
Kiely WilliamsLilly
Rumer WillisJoanne
Sarah WrightAshley
Beverly D'AngeloMrs. Hagstrom

További szereplők

Kedvencelte 18

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nem először láttam ezt a filmet de nem emlékeztem rá hogy ennyire fárasztó volt, még azt mondom hogy a film eleje elment de a vége felé már alig vártam hogy vége legyen, nagyon butácska a film, az üzenete valami rémes, bár azért a végén valami pozitív félét bele hoztak.
A szereplőkkel igazából nem volt bajom, Anna Faris rettentően idegesítő volt, de a többiek szerintem jók voltak, kár hogy nem róluk tudtunk meg több dolgot.
Nem hisze hogy máskor megnézem, egy laza szombat estére elment de ennyi bőven elég volt belőle. :D

Echo 

Régen imádtam ezt a filmet,de így „felnőtt fejjel" rém idegesítő volt. Főleg Shelley. Ennyire buta embert elég ritkán látok. Egész végig idegesített, ezért alig bírtam nézni a filmet.

Nadja_Blue

Persze tudom, hogy ez nem egy olyan film, ami megváltja a világot, de nálam ez még könnyed kikapcsolódás szintjét sem érte el. Ezerszer látott sztori bármilyen plusz vagy legalább megmosolygtató humor nélkül.

Sicc

Nem önszántamból, de végignéztem. Néha kínomban felröhögtem az idióta vicceken, és fogtam a fejem. Tény, hogy nem akar több lenni, mint ami, de nekem ez már az idegesítő kategória.

timea_z

Péntek esti agyzsibbasznak elment, persze nem kell tőle sokat várni. :D Volt benne 1-2 fárasztó poén.

Beriniki

Tipikusan egy olyan film, amit akkor néz meg az ember, ha éppen agyondolgozta magát, agyontanulta magát és agyilag teljesen elfáradt. Ezen a filmen nem kell gondolkodni, csak nézni és nevetni az IQ-bajnok viccein…

Cholito

Nem sokat láttam belőle, de az a kicsi tetszett! :) Tervezem újranézni a bővebb értékelés kedvéért.

zuna19 

Kikapcsol, de elég selejt film is egyben.

Suzana

Nem sok értelme van ennek a filmnek, de viszont tetszett, hogy milyen jól rendbe rakta a többieket.

Klitty

Szerintem ez Anna Faris valaha volt legbugyutább filmje. A karaktere borzasztó idegesítő, mondjuk a szinkronja sem igazán segített rajta, a történet bárgyú és se füle, se farka nincsen, a mellékszereplőkre meg ráhúztak egy 2D-s maszkot és a végére sem kerülünk hozzájuk semmivel sem közelebb. Amúgy a színészekkel semmi gondom nincs, de a film egyáltalán nem kötött le.


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján