A Főnök (2016) 175

The Boss
99' · amerikai · vígjáték 16

Melissa McCarthy (Koszorúslányok, Női szervek) egy iparmágnást alakít, aki börtönbe kerül bennfentes kereskedés miatt. Amikor kiszabadul, és Amerika legújabb kedvenceként akarja újra piacra dobni magát, a korábban átvert áldozatai közül nem mindenki igyekszik fátylat borítani a kétes múltra.

angol
magyar

Képek 4

Szereposztás

Melissa McCarthyMichelle Darnell
Kristen BellClaire
Tyler LabineMike
Parker YoungMoisa
Peter DinklageRenault
Kathy BatesIda Marquette
Ella AndersonRachel
Annie MumoloHelen
Kristen SchaalScout Leader Sandy
Eva PetersonChrystal

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 76


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Tetszett a film. Bejött a humora és a cselekménye, ráadásul Melissa McCarthy szerepe talán egy fokkal kevésbé volt szerencsétlen, mint az eddigi filmjeiben, amit láttam. Arról nem is beszélve, hogy finomításokkal ugyan, de Michelle nem volt rossz példa a lányoknak. Tetszettek a reformjai is, illetve a mellékszereplők között is akadtak aranyosak. Nem a legviccesebb filmjei, de kellemes és szórakoztató volt számomra.

Valentine_Wiggin 

Szeretem Melissa McCarthy stílusát, amikor ezt a filmet először láttam, nagyrészt a Kém miatt ültem be rá. Ugyanakkor sajnos, bár jókat mosolyogtam rajta, határozottan nem ér a nyomába sem annak, sem például a Női Szerveknek. Abban a kettőben a főszereplő mellett nagyon szórakoztató és karakteres mellékszereplőgárda is volt, akik kiválóan megtámogatták, és kiegyensúlyozták az alakítását – itt egyedül nem tudta elvinni a hátán a filmet. Van pár jó poén, egy szép üzenet, de nem az a vígjáték, amit gyakran berakok majd, ha fel akarok vidulni.

Little_Monster 

Ben Falcone és Melissa McCarthy biztos nagyon élvezték, én már kevésbé.

viky0222 

Elvesztegettem 99 percet az életemből, amit sosem fogok már visszakapni.
Azt sem tudom miért volt ez a várólistámról. Nem bírom Melissa McCarthy-t, a Szívek szállodája óta két filmet láttam tőle, ami valamennyire bejött, de ez kész katasztrófa. Története különösebben nincs (pedig egyetlen vonala még akár jó is lehetett volna – gondolok itt arra, hogy támogassák a lányok továbbtanulását), a karakterek nem érdekesek, poén nulla. De tényleg, el sem mosolyodtam. Egyszer sem. Az alpári poénokból is elegem van, szomorú, hogy ez kell a népnek…
Kristen Bell viszont jó színésznő, egész elfogadhatót alakított ebben is, pedig igazán kihívás lehetett. :D Peter Dinklage viszont csalódás volt. Egyszerűen semmi nem jött át a tehetségéből, pedig tudom, hogy van neki.

Törpillaa 

Tetszett a film és a mondanivalója a szokásos vicces nőt hozta. Imádom Melissa McCarthy-t olyan vicces és szórakoztató színésznő. Olyan jó filmekben szerepel egyszerűen imádom. Annyit nevettem a beszólásain és a poénjain. Nagyon bírom a színésznőt. Kristen Bell is alakítása is tetszett, de nem annyira. A kislány nagyon cuki volt.

Dorka 

Hát, mit mondjak. Elég gyengécske film. Még egynek sem nagyon ajánlanám, de végig lehet nézni. A lány cuki, meg a pasi is. Tetszik, hogy nem egy klasszikus kigyúrt szépfiút választottak. Aranyos volt. Meg persze Kristen Bell. Melissa nekem amúgy sem kedvencem, itt különösen erőltetett volt. Az alpári poénok nagyon nem kellettek volna.
Amúgy szuper ötlet, hogy spoiler De a film sajnos elég gyenge lett :(

soulway

Respekt Kristen Bellnek, hogy egy ilyen semmilyen filmben is tökéletes alakítást tud nyújtani!

piciszusz 

Egyszer nézős szokásos Melissa film. Ugyanolyan, mint a többi filmjében, túl sok volt a káromkodás és indokolatlan, mert ez se dobta fel a filmet.

dsmiley

Szeretem Melissa filmjeit, mert viccesek és jókat lehet rajtuk derülni. Ez is ilyen volt, viszont itt egy kicsit éreztem, hogy sok volt. Nem igazán jött be a nő stílusa, és ez a haj valami hihetetlenül nem illik Melissához. Nem rossz a film, mert van mondanivalója, de túl sok értelmét sem láttam, inkább csak kikapcsolódásnak volt jó.

Marcsi0603 

Változó melyik filmjeit bírom Melissa McCarthynak, ez most egy közepes volt. Az eleje nagyon nem tetszett a sztorinak, erőltetett volt, még el sem mosolyodtam, aztán kezdett körvonalazódni a cselekmény és érdekelni kezdett, mi lesz ebből. Az új cég ötlete nagyon tetszett, és akárhányszor Peter Dinklage megjelent lehetett nevetni egy kicsit. Szóval ez amolyan egyszer nézős vígjáték, nagyobb társaságban talán viccesebb. A végén nem tudtam, sírjak vagy nevessek. Azért az nagyon brutál volt.


Népszerű idézetek

lipotdorka 

Nézzünk meg egy filmet, valami csajosat. A texasi láncfűrészest láttad már?

lipotdorka 

– Mennyi a fizuja? Megduplázom.
– Meg akar vesztegetni?
– Nem. Csak akkor, ha benne van.

Corvus_CoRex 

Renault: Még tejet! Nem, vakmerő vagyok, most én magam iszom!

Corvus_CoRex 

Claire: Mit akarsz?
Renault: El akarom venni, amit Michelle Darnell épített! Azt akarom, hogy megtudja, hogy én vettem el tőle, és amikor rájön erre és amikor a felismerés átsuhan az arcán és amikor rájön, hogy én is rájöttem arra, hogy elvesztettem a fonalat…
Claire: Ja, én sem értelek.


Hasonló filmek címkék alapján