Kedvencelte 12

Várólistára tette 90


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Tetszett a film. Bejött a humora és a cselekménye, ráadásul Melissa McCarthy szerepe talán egy fokkal kevésbé volt szerencsétlen, mint az eddigi filmjeiben, amit láttam. Arról nem is beszélve, hogy finomításokkal ugyan, de Michelle nem volt rossz példa a lányoknak. Tetszettek a reformjai is, illetve a mellékszereplők között is akadtak aranyosak. Nem a legviccesebb filmjei, de kellemes és szórakoztató volt számomra.

Valentine_Wiggin 

Szeretem Melissa McCarthy stílusát, amikor ezt a filmet először láttam, nagyrészt a Kém miatt ültem be rá. Ugyanakkor sajnos, bár jókat mosolyogtam rajta, határozottan nem ér a nyomába sem annak, sem például a Női Szerveknek. Abban a kettőben a főszereplő mellett nagyon szórakoztató és karakteres mellékszereplőgárda is volt, akik kiválóan megtámogatták, és kiegyensúlyozták az alakítását – itt egyedül nem tudta elvinni a hátán a filmet. Van pár jó poén, egy szép üzenet, de nem az a vígjáték, amit gyakran berakok majd, ha fel akarok vidulni.

Little_Monster

Ben Falcone és Melissa McCarthy biztos nagyon élvezték, én már kevésbé.

MrsCumberbatch 

Hááát, mit ne mondjak, voltak benne olyan túlzások, hogy nem tudtam eldönteni ez most paródia-e vagy tényleg ennyire túl lett tolva…. Viszont, ettől függetlenül, ha az összképet nézem: Tetszett. Nem biztos, hogy sokszor újra fogom nézni, de ettől még tetszett. Valahol aranyos történet az, hogy valaki, akinek soha nem volt igazán senkije, most hirtelen olyanok veszik körbe akik szeretik és akikre számíthat.

Tehát röviden: Van egy elborult humora a filmnek, ami miatt inkább lehetne paródia, mint komolyan gondolt film, de összeségében mégis van egy aranyos története.

De amúgy, ahw: https://snitt.hu/idezetek/63108 ♥ :')

4 hozzászólás
viky0222 

Elvesztegettem 99 percet az életemből, amit sosem fogok már visszakapni.
Azt sem tudom miért volt ez a várólistámról. Nem bírom Melissa McCarthy-t, a Szívek szállodája óta két filmet láttam tőle, ami valamennyire bejött, de ez kész katasztrófa. Története különösebben nincs (pedig egyetlen vonala még akár jó is lehetett volna – gondolok itt arra, hogy támogassák a lányok továbbtanulását), a karakterek nem érdekesek, poén nulla. De tényleg, el sem mosolyodtam. Egyszer sem. Az alpári poénokból is elegem van, szomorú, hogy ez kell a népnek…
Kristen Bell viszont jó színésznő, egész elfogadhatót alakított ebben is, pedig igazán kihívás lehetett. :D Peter Dinklage viszont csalódás volt. Egyszerűen semmi nem jött át a tehetségéből, pedig tudom, hogy van neki.

Törpillaa 

Tetszett a film és a mondanivalója a szokásos vicces nőt hozta. Imádom Melissa McCarthy-t olyan vicces és szórakoztató színésznő. Olyan jó filmekben szerepel egyszerűen imádom. Annyit nevettem a beszólásain és a poénjain. Nagyon bírom a színésznőt. Kristen Bell is alakítása is tetszett, de nem annyira. A kislány nagyon cuki volt.

VMalfoy 

Michelle karaktere eléggé unszimpatikus volt, de egyben borzalmasan vicces, remek beszólásokkal. Peter Dinklage meg az egyik kedvenc színészem, és ő is hozta a szintet.

Rekuuu663

Voltak benne jó részek, a hangsúly a debliségen volt. Egy ponton szórakoztatott, ha egyedül néztem volna lehet elunom. Van mint nevetni rajta, egyszer nézős.

Dorka 

Hát, mit mondjak. Elég gyengécske film. Még egynek sem nagyon ajánlanám, de végig lehet nézni. A lány cuki, meg a pasi is. Tetszik, hogy nem egy klasszikus kigyúrt szépfiút választottak. Aranyos volt. Meg persze Kristen Bell. Melissa nekem amúgy sem kedvencem, itt különösen erőltetett volt. Az alpári poénok nagyon nem kellettek volna.
Amúgy szuper ötlet, hogy spoiler De a film sajnos elég gyenge lett :(

soulway

Respekt Kristen Bellnek, hogy egy ilyen semmilyen filmben is tökéletes alakítást tud nyújtani!


Népszerű idézetek

lipotdorka 

Nézzünk meg egy filmet, valami csajosat. A texasi láncfűrészest láttad már?

lipotdorka 

– Mennyi a fizuja? Megduplázom.
– Meg akar vesztegetni?
– Nem. Csak akkor, ha benne van.

MrsCumberbatch 

– Maga Michelle Darnell!
– Beismerem.
– Azta. Két nagy példaképem van az életben, és az egyikük itt áll.
*Meg akarja ölelni*
– Ó, nem. Nincs tapi.
– Nincs.
– Érdekelne, ki a másik példakép.
– Hát Benedict Cumberbatch! És maga.
– Hah! Nem hittem, hogy maga is egy Cumberpiccs!
– Az vagyok! Cumberpiccs!
– Maga egy kiköpött Cumberpiccs.
– Hát… annyira köszönöm.

Corvus_CoRex 

Renault: Még tejet! Nem, vakmerő vagyok, most én magam iszom!

Corvus_CoRex 

Claire: Mit akarsz?
Renault: El akarom venni, amit Michelle Darnell épített! Azt akarom, hogy megtudja, hogy én vettem el tőle, és amikor rájön erre és amikor a felismerés átsuhan az arcán és amikor rájön, hogy én is rájöttem arra, hogy elvesztettem a fonalat…
Claire: Ja, én sem értelek.


Hasonló filmek címkék alapján