A felhők fölött 3 méterrel (A felhők fölött 3 méterrel 1.) (2010) 237

Three Steps Above Heaven · Tres metros sobre el cielo
118' · spanyol · dráma, romantikus 16

0 díj · 1 jelölés

A történet két különböző világban élő tinédzserről szól. Egy valószerűtlen kapcsolat krónikája, ami gyakorlatilag lehetetlen, mindazonáltal elkerülhetetlen. Babi tehetős felső középosztálybeli családból származik, aki korlátok közt nőtt fel, jól nevelt, ártatlan és betart minden szabályt. Hache… [tovább]

Képek 24

Szereposztás

Mario CasasHache
María ValverdeBabi
Álvaro CervantesPollo
Marina SalasKatina
Lucho FernándezEl Chino
Andrea DuroMara
Nerea CamachoDaniela
Cristina PlazasRafaela
Hirdetés

Kedvencelte 69

Várólistára tette 85


Kiemelt értékelések

Theana

Újra bebizonyosodott, hogy ne mindig mások véleményére támaszkodjak. Annyi barátom mondta, hogy „ez bizony annyira, de annyira jó, hogy az csak na”, és ha szóba jött a film, akkor: „úúú, ez a legjobb film”. Öhm, cirip, cirip.

Karakterek terén Katinát tudtam megkedvelni, és a történet sem volt új, kapásból fel tudnék sorolni min. öt ilyesfajta filmet, de nem is ez volt a bajom. Az egész mondanivalója. spoiler

Csak nem értem az embereket.

4 hozzászólás
Törpillaa 

❤❤ Imádom, imádom. ❤❤ Nagy kedvencem ez a film, már azóta mióta először megnéztem, és ezen senki és semmi nem változtathat. :-) Én állatira belezugtam a vadállatba, Hache eszméletlenül szexi, imádom a mosolyát, és ahogy ki néz. Olyan rosszfiús sármja van, ami teljesen elvarázsolt. :-) ❤❤ És tudom, hogy a sztori sablonos meg hasonló marhaság, de én imádom. Bár a végével nem vagyok kibékülve, és nem is leszek sosem. Babi a full gazdag sznob csajszi olyan, de olyan egy hülye liba. Hagyta ezt a szexistent elmenni, és ott hagyta, egy bunkóért, aki az anyjának tetszett, mert olyan „jó fiús” a kinézete. Pfff. spoiler Pollo és Katina-t nagyon megszerettem, cuki páros voltak, és nem ezt érdemelték volna. spoiler Babi és Hache, Pollo és Katina baromira megérdemelte volna. A többi szereplő is jó volt és a sztori is, csak a vége nem. Eddig még nem került a kezembe a könyv, de ha az is ilyen valakit meg fogok dádázni, az biztos. :-D :-D Mario Casas egy félisten. Imádlak. ❤❤ Újranézős lesz az tuti. :-)

viky0222

Nem. Csak nem. Én komolyan nem értem, mit szeretnek ennyire az emberek ezen a filmen. Szerintem borzasztó volt, sablonos és idegesítő. Mivel elég sokszor bejönnek azok a filmek/könyvek, amik a tömegnek, ezért adtam neki egy esélyt. Valószínű hat évvel ezelőtt kellett volna megadnom neki, akkor talán nem kapartam volna a falat…
Babi mindössze egy elkényeztetett, gazdag liba, akinek épp nem tetszik, hogy mindent megkapott, amit csak lehetett. Mindenképp lázadni akart, de kb. azért, mert úgy érezte, az menő…
H. meg… ő is baromira idegesített. Egyáltalán nem láttam meg benne olyat, ami miatt szeretni lehetne, pedig nekem aztán be szoktak jönni a rosszfiús egyedek, főleg könyvekben. :D H. viszont csak szimplán bunkó volt, és fogalmam sincs, hogy ezek ketten mégis hogyan jöhettek egyálatlán össze, mit láthattak a másikban.
A történet, mint már említettem, sablonos és kiszámítható. Semmi meglepő nem volt spoiler
Óóóó igen, a legidegesítőbb dologról még nem is írtam. Babi és H. folyamatos veszekedése, szeretlek-nem szeretlek kapcsolata. Annyira gyerekes volt az összes, hogy szinte fizikai fájdalmat okozott…
Soha többet nem akarok találkozni ezzel a filmmel, a második részével meg pláne…

3 hozzászólás
Lili98

Emlékszem,hogy nagyon de nagyon menőőő volt,amikor kijött a film. Mindenki ezért volt oda,ezzel volt tele a facebook. A legtöbb lány ismerősőm a képekből kivágott jeleneteket rakott ki az üzenőfaljára a filmből kivett idézetekkel (amiknek soha nem volt értelme,legalábbis szerintem). Aztán én is megnéztem egy nyáron a barátnőimmel lehettem vagy 13,12. Nem tudom. Én nem is nagyon ragaszkodtam hozzá. Szóval megnéztük és a film végére érünk,én fapofával ülök a helyemen a többiek meg levannak sokkolva. MILYEN KIRÁLY VOLT LILIII. Én meg meg sem tudok szólalni,mert csalódtam a filmben. Talán ez volt az első olyan filmes élményem,ahol csalódtam a filmben. Mert hatalmas nagy elvárásaim voltak,hiszen mindenki ezért volt oda. Mindenki erről a H-ról áradozott,hogy mekkora egy görög isten stb. Én meg…okééés biztos.
Természetesen van 2.rész. Nem tervezem megnézni.

3 hozzászólás
Valcsa

Nem, nem, nem és nem… Nem fogom megérteni soha, hogy ez a film miért olyan hűűűdejó… -.- Az egész nem szól másról, mint hogy van 2 végletekig önző tizenéves (akiknek csak a hülyeségre van eszük, amúgy meg megrekedtek egy óvodás gyerek agyi szintjén…), akik nyűglődnek: nem csak a környezetükkel kapcsolatban, de még egymással is… (igen, 2 órán keresztül az megy, hogy „a p*csába, hogy minket senki sem ért meg!”, illetve „hagyjál engem békén! utállak!”, és mindez felváltva…).
Itt van ugye a mi drága Babink, aki jódolgában már azt sem tudja, mit csináljon – mellesleg egyetértek Hugo, azaz „H” legelső beszólásával a csajt illetően… és ezzel nem is lenne semmi baj, ha nem játszaná végig az ellenállhatatlan bombanőt – már ez is elég irreális, hogy mit lát benne a srác, aki eléggé rabja a külsőségeknek, és hihető, hogy pont most kezdi el meglátni bárkiben is a belső szépséget… hát lol… -.-.
Nem mellesleg meg olyan hisztikirálynő ez a lány, hogy ilyet még nem látott a világ: minden szirsz*rért felkapja a vizet, és többé látni se akarja H-t, ésatöbbi, ésatöbbi… És hangsúlyozom: EZ MEGY 2 ÓRÁN ÁT!
Aztán itt van ez a másik balfék, H, akinek ugyan már valós problémái vannak spoiler, de mindent az öklével igyekszik megoldani. Komolyan, ő már-már klinikai eset, nem ártana kezeltetni ezek miatt a kényszeres dühkitörései miatt…
Maga a sztori is totál valószerűtlen… spoiler

Az i-re a pontot az utolsó jelenetek tették fel nálam… spoiler És most rá is térek, hogy mi az, ami dühített az előbb említett részen:
spoiler
Nekem ez a film túl sok volt. Láttam, hogy készült folytatása is: nem tudom, elpazarlok-e újabb 2 órát az életemből erre a borzalmas, valószerűtlen, oltári nagy baromságra… 99%-ban biztos vagyok benne, hogy nem.

Greylupus

Egy teljes mértékben klisékre épülő film, de mégis alapmű lett nálam, amiben szerintem hatalmas szerepe volt Mario Casas-nak:).
Imádom a filmet!

Kelly_Olvas

Ez nálam kultfilm lett, és Mario Casas kedvencelés első lépése. Imádom a filmet!


Népszerű idézetek

sziromkiállítás

Hache: Jaj, Babi, Babi, Babi. Vadállat vagyok, egy kretén, ocsmány disznó, de azt, hagynád, hogy megcsókoljalak. Nem vagy következetes.
Babi: Te szemét vagy!!!
Hache: Tátogtál, mint egy kishalacska, alig vártad, hogy rád cuppanjak.


Folytatása

Összehasonlítás

A felhők fölött 3 méterrel


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján