Téged akarlak (A felhők fölött 3 méterrel 2.) (2012) 114

Tengo ganas de ti
124' · spanyol · dráma, romantikus

A nagy sikerű spanyol romantikus dráma „A felhők fölött 3 méterrel” című film folytatása. Hache (Mario Casas) elutazik néhány évre Londonba, de Babit nem tudta kitörölni szívéből, az idő múlásával sem, visszaköltözik Barcelónaba. Mire visszaérkezik, azt tapasztalja, hogy minden megváltozott… [tovább]

spanyol · magyar

Képek 3

Szereposztás

Mario CasasHache
María ValverdeBabi
Clara LagoGin
Diego MartínAlejandro
Álvaro CervantesPollo
Marina SalasKatina
Andrea DuroMara
Lucho FernándezChino

Kedvencelte 12

Várólistára tette 64


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

❤❤ Imádom, imádom ezt a részt is. ❤❤ Hache még mindig nagyon szuper pasi, és most visszatért. :-) Éééés meglepő módon ez a Gin csajszi sokkal jobb, mint Babi, és jobban is illik a vadállat Hache-hez. :-) Összeillő páros lettek. Jó volt Katina-t is újra látni, én nagyon bírom a csajszit. :-) spoiler De aztán jött Gin, és minden megváltozott. :-) ❤ spoiler De azért ez legalább valami jó befejezést kapott, és még Katina is boldog lett, Hache vagyis Mario Casas még mindig egy félisten, és ugyanúgy szeretem ezt is, mint az első részt. :-) Tuti újranézős lesz. ❤❤

kiruu 

Még az első rész úgy el-el ment, na de ez?! Kérem szépen, ez most akkor az „extrém helyek dugáshoz” című film, vagy valami romantikus dráma? Lényegtelen, egyszerűen úgy utáltam, ahogy van. Undorító. Akkor még elviselném, ha visszamegy Babihoz, de így… Ja, és Mario Casas nem is jó pasi. :D

6 hozzászólás
brena 

Szinte jobban tetszett mint az első rész! Eredeti nyelven a legjobb, valami felirattal:)

2 hozzászólás
zsebibaba007

Szerintem.jobb volt, mint az elso. Babit utaltam, es egy peklapatnak szivesen bemutattam volna :D mario casas pedig tokeletes ❤

3 hozzászólás
sziromkiállítás

Nos, nem tudom. Ahogyan megláttam, hogy folytatás is van, azon nyomban meg is néztem, mert reménnyel töltött el.
Nem tudom mondani azt, hogy csalódtam, de sem azt, hogy nem tetszett. A film egész jó volt. De csak akkor, ha egyedülálló film lenne. Mert szerintem, egyáltalán nincs logikája, hogyha egy második részként vesszük.

Igazából, értetlenül álltam a film befejezése után. Mindvégig annak a párnak szurkoltam akik a legeslegelejétől együtt kellett hogy legyenek… De Gin megjelenése kavarást okozott. Teljes mértékben illett Hache-hoz. Majdnem ugyanolyanok voltak. S talán ez a tényező volt, ami ebben a párosban zavart. Ez, kissé unalmassá tette számomra a kapcsolatukat.

A cselekmény viszont eseménydús volt, telis-tele nemvárt fordulatokkal. Bevallom őszintén, hogy annyira kíváncsi voltam és annyira nem tudtam magamtól rájönni, hogy megnéztem a film tartalmát. Lehet, hogy nem kellett volna megtennem. :D

Sajnálom, hogy harmadik rész nem lesz. Ott simán meglehetett oldani, hogy a megfelelő pár jöjjön össze. Lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem a legjobb pár Hache és Babi. Izgalmakkal és feszültséggel teli kapcsoltuk volt nekik, még ha néha bukkanó is volt.

Az első filmhez képest rosszabb volt, és még hogyha a szívem is fáj, több mint 7 csillagot nem adhatok. Még Mario Casas-ért sem. :D

Greylupus

Egy számomra nagyon gyenge folytatás, ami meg sem közelíti az első részt… egyedül Mario Casas miatt néztem végig.

Corvus_CoRex 

Olyan jó, hogy innen kell megtudnom, hogy ennek van első része… DX
Na mindegy, majd megnézzük akkor már azt is.

Nem szeretem a „szerelmes filmeket”, ezt is csak a srác miatt néztem meg. :))) Múltkor néztem a Bűbáj és kéjelgést és abban volt és olyan vicces feje van. :D De közben helyes is. ;)
A csajszi viszont… Gin! Tényleg… máris elfelejtettem a nevét, pedig nah mindegy. Szóval Gin az idegeimre ment. Pont az a típus, aki akkor se kellene, ha hozzám vágnák. X( Tiszta beteg bolond. Mármint gondolom valami baja van, de épp ezért nem kellene. Meg kinézetre is… valahogy irritált.
Maga a film elment, egyszer simán végig bírtam nézni, de egyedül a vége fele tetszett, mikor a srác dühöngött. Na akkor mindenféle eszembe jutott, hogy majd ez lesz meg az lesz… :D Hát nem úgy lett, de na, az olyan jeleneteket szeretem, mikor jár az agyam közben. :))

otaksa

Vasárnap reggeli vakarózáshoz jó, de sok ennél jobbat láttam már…

StAngela

Elég rég volt, amikor az első részt láttam, de tudom hogy az nagyon tetszett.
Ez másmilyen módon hatott rám. Nem kifejezetten folytatás (már ha azt vesszük, hogy nincs nagy kibékülés benne), inkább az életnek hívott folyamat újabb epizódja. Egy icipicit sajnáltam Babit, de őszintén megkedveltem Gint. Talán azért drukkoltam neki, mert az első perctől kezdve mindent megtett azért, hogy Hache-hez közel kerülhessen és a szerelme biztos pont volt.
Ráadásul nem csak szeretője, hanem barátja is volt a srácnak, ami a legszebb és legértékesebb kombináció.
Az én életemben is volt/(van) egy ilyen ember.
Egy férfi aki mindazt megtestesíti, amit az életre szóló társamban mindeddig kerestem.
Nem tudom látom-e még vagy hogy van-e remény kettőnk számára.
Az egyetlen dolog amit tudok, hogy egész életemben szeretni fogom őt. :')


Népszerű idézetek

K_Maria

Nincs előrelépés megbocsátás nélkül.

Papp_Fanna8 

Hache: Tehát igaz az, ha valaki változni akar, annak sikerül.

K_Maria

Megállunk egy pillanatra, amikor érezzük, hogy a fájdalmak elmúlhatnak. Visszanézünk, és látjuk az emlékeket, amiket már feledni akartunk. Csak a hangokat akarjuk hallani. Változik az élet, és én is változom. Nem tudok megbocsátani.

K_Maria

Amikor valaki eltűnik az életedből, és nem lehet visszacsinálni, hogy újra láthasd, hogy elmondhasd neki azokat a dolgokat, amiket akartál, (…) foghatsz papírt és ceruzát, és írhatsz egy levelet. Ez lehet végtelen hosszú vagy csupán egy szó. Leírod, hogy milyen ember volt. Csak amit érzel. Aztán ahelyett, hogy összehajtanád, meggyújtod, és a füstjét elviszi a szél, és a füsttel együtt a benned lévő fájdalmat is.

K_Maria

Segíthetsz eltakarítani a szemetet. Ha keményen dolgozunk, egész jól összeszokhatunk. Csak rajtunk múlik, mindkettőnkön. Nem lesz könnyű, dolgozni kell rajta. De semmi sem lehetetlen.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján