A csodagyerek (2019) 89

The Prodigy
90' · amerikai, hongkongi · thriller, horror 16

Egy fia miatt aggódó anya arra kezd gyanakodni, hogy természetfeletti erők lehetnek a fiú megmagyarázhatatlan viselkedése mögött.

angol
magyar
magyar

Szereposztás

Taylor SchillingSarah
Colm FeoreArthur Jacobson
Brittany AllenMargaret St. James
Peter MooneyJohn
Jackson Robert ScottMiles
Olunike AdeliyiRebecca
David KohlsmithMiles 5 évesen
Ashley BlackHailey
Jim Annantanár a Buchananben
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 95


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Tetszett, jó kis sztori volt. A szereplők sem voltak olyan uncsik, és a kissrác is aranyos volt, de nem volt olyan ijesztő. Szórakoztató volt, kicsit jobban tetszett, mint a Lángoló fiú. :-) Érdekes film szerintem, én legalább is nem unatkoztam miközben néztem. :-)

pvik13

Most meglehet hogy azt mondom sokat vártam tőle mégis keveset kaptam de az a kevés se volt annyira rossz mint gondoltam szóval egynek elment :D és hát na spoiler

Ascyra 

A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve – és itt gondolok a végére. :P

Egyszernézős. Szerintem sokkal több potenciál van a sztoriban, mint amennyit képernyőre erőltettek és pont emiatt nem is értékelném magasabbra egy erős közepesnél; rohadtul dühítő, hogy van elég pénz, elég idő jól megcsinálni egy filmet, van egy jó és érdekes alapsztori és mégsem sikerül átverekedni magunkat a szokványoson, általánoson, határon belül maradón.

Nihilchan

Egész jó. Mondjuk én imádom, amikor a gyerek a mumus, számomra sokkal hitelesebbek tudnak lenni, mint a felnőttek. Ebből a szempontból ügyes volt a színész fiú. Volt néhány jó jelenet, de a történet közepe táján meguntam a filmet. Nem maradandó élmény számomra, de nem is bántam meg, hogy megnéztem.

eNNBeus 

Moziban nézős, szórakoztató horror, pont hozta amit kellett, sem többet sem kevesebbet. Az Apáca sokkal kevésbé volt félelmetes mint ez (sőt!), volt 1-2 egész vállalható frász közben.

julcseee

Nem tudom miért hiszem mindig amikor beulok a moziba egy horrorra, hogy egy jó kis horrort fogok kapni, és nem egy light történetet amiben semmi újdonság vagy meglepő nincs, vagy legalább hogy egynél többször ijedek majd meg. Sajnos most sem azt kaptam amit elvarnek egy ilyen filmtől. De nem adom fel! Még :D

csokidani 

Sok lehúzó véleményt olvastam róla, de sztem teljesen rendben volt.

A kis rohadék suhanc 1-2x ijesztő is volt.

mandu

Most vagy én lettem félősebb vagy a horrorok lettek jobbak 2019-re…
Hát én emocionálisan teljesen tönkre lettem téve néhány jelenetnél.
Valaki figyelmeztethetett volna, hogy szívinfarktus veszély fenyegethet egyes vágásoknak köszönhetően.
(A vége viszont nagyon trash, ahogyan a történet sem a legkiemelkedőbb, de fejet hajtok a srác előtt)

Melyviiz

Ajánlom azoknak, akik inkább a light-horrort kedvelik.
Akik a dark-horrort, azoknak: „egynek jó” lehet.
Sok benne a nappali jelenet, ami gore, azt nem mutatják premier plánban. A kisfiú színész eszméletlenül jól játszik, a képi világ gyönyörű és sikerült egy-két erős jelenetet összerakniuk a készítőknek (szia, izgalommal teli atmoszféra, szia o/). A jumpscare-ek szerintem lassúak voltak, a karakterek mélységükben nem lettek bemutatva, a történet is kicsit felületes. Nagy csavarokra nem érdemes készülni – szög egyszerű film.
A történet engem valahol az Insidious-okra emlékeztet, ha valaki szereti azt a témát, ezt is lehet értékelni fogja.

kkata76 

Kevesebb csillagot akartam adni, de a vége nagyon jó lett, egyáltalán nem a várakozásaimnak megfelelően alakultak a dolgok. A film nagy részében azt hittem, semmi meglepetés nem fog érni, mert eléggé klisésre sikeredett a történet, aztán a végén mégis ott volt amire vártam, vagyis a meglepetés, szóval így azt mondhatom, tetszett.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján