A csempész (2018) 26

The Mule
116' · amerikai · dráma, thriller, krimi 16

A film egy magányos, legatyásodott 80-as bácsit, Earl Stone-t követ nyomon, akinek felajánlanak egy munkát, amiben más dolga nincs, csak hogy autót vezessen. A könnyű pénz jól jön a jelzáloghitellel élő férfinak, aki mit sem sejt arról, hogy valójában a mexikói kartellnek fuvaroz… [tovább]

angol
angol · magyar
angol · magyar

Képek 4

Szereposztás

Clint EastwoodEarl Stone
Bradley CooperColin Bates
Taissa FarmigaGinny
Manny MontanaAxl
Dianne WiestMary
Alison EastwoodIris
Jill FlintPam
Robert LaSardoEmilio
Daniel MoncadaEduardo
Katie GillSarah

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 108


Kiemelt értékelések

Bence211 

Ahogy már jó ideje megszokhattuk az öreg Eastwoodtól úgy most is egy megtörtént eseményeken alapuló történettel rukkolt elő és elsőre hihetetlenül hangzik, hogy egy idős fickó ilyenre vetemedjen, de ahogy mondani szokták a legjobb sztorikat az élet írja. Műfaját tekintve hiába csak krimi, thriller, drámának van feltüntetve mégis találni benne humort, vígjáték elemet. A jól megszokott Eastwood féle sztereotípiákra épülő poénok, nagy adag irónia, valamint helyzet nyújtotta komikumok színesítik a cselekményt. Azonban előre le kell szögezni, lassabb folyású cselekménnyel dolgozik a film, mint ahogy azt elsőre gondolná a néző. Részletesebben az oldalunkon olvashatjátok a teljes beszámolót. : http://filmdoboz.hol.es/…

Gabriella_Balkó 

Nyugodtan csordogáló film, ahol a drogkartell mellett a család fontossága is megmutatkozik. Nincsenek benne felesleges akciójelenetek, ahol véres péppé verik egymást. Pedig a csempészés sem működik hullák nélkül, itt mégis meg lehet oldani anélkül, hogy fölszisszennénk.
Komikus jelenetek szintén találhatók ebben a családi drámával megspékelt … filmben… hirtelen nem is tudom, minek jellemezzem, kriminek, thrillernek vagy akciófilmnek… a mai felhozatal mellett nem is lehet egyértelműen besorolni.
A hihetetlen, hogy Clint Eastwood ennyi évesen még így bír dolgozni, habár a nagymamám is még kijár a kertbe dolgozgatni, ő 1 évvel idősebb Eastwoodnál.
Érdekesség: Clint Eastwood igazi lánya játssza a filmbeli lányát. :)

#Lumiere

Wolly

Háát… kicsit felszinesnek és klisésnek érzem a filmet. Néha vontatott is volt és hatásvadász.
Nekem annyira nem egyértelmü, hogy miért kellene hanyattvágodnom egy selejtes öregtöl, aki segit gyerekekhez is drogot juttatni, közvetetten.
De szerencsére a többi nézö, meg a filmbeli család rögtön elalél, mert az utolso éveire jo utra tér. Illetve anyagilag jol #megvásárolja# megtámogatja a családot.
Persze prosti is kell, meg bölcselkedés, meg agyf.sz
Szeretem az öreget, de azért nem ájulok el ettöl a filmjétöl, pusztán a neve miatt.
Sorry

fayakezdet

Clint Eastwood neve garancia a jó filmre. Erős kilences.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján