Kedvencelte 8

Várólistára tette 79


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nem gondoltam volna hogy ilyen lesz. Inkább horror szerűségre gondoltam, ami tökre gagyi lesz, de nagyon meglepett mert jó humora volt, a története is rendben volt, akció szinten is.
A szereplőkkel sem volt baj, mondjuk én nem nagyon bírom Bella Thorne-t, de most annyira nem zavart. A gyerekszínészek is rendben voltak, Judah Lewis remekelt.
A zenék is jók voltak, főleg a végén lévő Queen. szám.
Szerintem egy jó kis horror vígjáték lett! :D
https://64.media.tumblr.com/661808b01349e5294bfeeff5a40…

Negative_Singularity

Wow! Egy sima horrort vártam, helyette kaptam egy fricskát a ’80-as évek Stranger Things beütéses gyerekszereplőjével és valami elképesztő fekete humorral. Egyáltalán nem egy hagyományos horrorfilm, sok benne a helyzetkomikum, a lehetetlen szituáció, a kiszólás a nézőnek, és a tipikus horrorelemek pengeélre állítása. Ezek mellett pedig egy szép kerek sztorit kapunk, nem lóg ki és meg ott, jól átgondolt és kellően beteg. Hogy mennyire hiteles? Nos, éppen annyira, amennyire bármelyik más horrorfilmnek a világa. Csak ajánlani tudom, bár biztos vagyok benne, hogy sok embernek ez a fajta stílus meghaladja az ingerküszöbét. Réteg film, de szerencsére én beletartozom, mint menthetetlen horror-fanatikus.

Charityy 

Horrornak nem mondanám, inkább azokat figurázza ki. De még milyen jól! Vígjátéknak, paródiának tökéletesen megállja a helyét, néha már a helyzet lehetetlenségén nevettem. Ha komolyan vette volna magát, biztos, hogy jó pár csillaggal kevesebbet adtam volna, de ez jó megoldás volt.

Yuuko

Annyira nem az én műfajom csak kellett valami a német nyelvvizsga után, hogy ki tudjuk kapcsolni az agyunkat, de annyira nem volt rossz. Viszont még mindig én vagyok az az ember, aki az ilyen filmek alatt végig csak arra tud gondolni, hogy: mégis miért nem rohansz egyenesen a sarki éjjel-nappalibaspoiler?!

1 hozzászólás
csartak 

Horror film, de nem veszik komolyra a figurát, olyan kis esti szórakozás annak, akinek ez a weird dolog bejön. :)

Echo

Ez a rész is ugyanolyan jó volt,mint a második rész. Sajnos én előbb láttam a második részt ezért nem sok meglepetés ért a film alatt.

A történet egész jó lett, tele sok vérrel meg abszurd poénokkal,amiket imádtam.

Melanie itt olyan aranyos. Kár hogy akkora dög lesz a kövi részben.

Dombi_Petra 

Fucsa film volt, de nem volt rossz. LEginkább a Horrorra akadva filmekhez tudnám hasonlítani. Cole aranyos volt, tetszett, ahogy a félénk fiú elkezdett kibontakozni és az események főszereplőjévé vált. Bee és társai nem nőttek a szívemhez. Nehéz nap után jó kikapcsolódást tud nyújtani

MrsCumberbatch 

Nem akarok erről hosszan nyilatkozni. Csak röviden: Se nem vígjáték, se nem horror.

csokidani 

Arra készültem h egy hülye tinihorror lesz, utálni fogom és aztán darabokra szedem.
Nos.
IMÁDTAM! Nagyon jó húzás, hogy a film nem veszi komolyan magát és öniróniából jelest mutat. Felhőtlen szórakozás, működő kikacsintásokkal, egy pillanatra sem akar komolykodni és totál működik. Nem hiszem h ebből többet ki lehetett volna hozni.
Könnyed kikapcsolódáshoz tökéletes. YEAH!

mandu 

Bella Thorne az a „színésznő”, akit már a Disney Channel-es „karrierje” óta utálok. Baromi unszimpatikus volt mindig is, de sok esetben a szereplők nem szoktak megakadályozni abban, hogy megnézzek egy amúgy várt filmet/sorozatot.
Nem vártam túl sokat ettől az egésztől, olyan kis baromságnak tűnt, mint a Horrorra akadva összes része. @Zajec pozitívan élte meg a The Babysitter-t, így még kevésbé mondhattam magam izgatottnak, mert általában nem egyezik a véleményünk.
Végül egész jó kis horror-vígjáték kerekedett ki ebből. Nem lesz a kedvencem, de egy percig sem unatkoztam. Bár a poénok néhol erőltetettek és kiszámítható az ending (mármint annyiba, hogy ki '"nyer"), mégsem érzem elpazarolt időnek, amit a filmre szenteltem.
Egyik kedvenc jelenetem, mikor a kis srác vágta a kötelet, de mögötte ott volt a tükör. Az olyan tipikus Laura sh*t :D

1 hozzászólás

Folytatása

Összehasonlítás

A bébiszitter


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján