Kedvencelte 9

Várólistára tette 77


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nem gondoltam volna hogy ilyen lesz. Inkább horror szerűségre gondoltam, ami tökre gagyi lesz, de nagyon meglepett mert jó humora volt, a története is rendben volt, akció szinten is.
A szereplőkkel sem volt baj, mondjuk én nem nagyon bírom Bella Thorne-t, de most annyira nem zavart. A gyerekszínészek is rendben voltak, Judah Lewis remekelt.
A zenék is jók voltak, főleg a végén lévő Queen. szám.
Szerintem egy jó kis horror vígjáték lett! :D
https://64.media.tumblr.com/661808b01349e5294bfeeff5a40…

Törpillaa 

Hogy én ezt végig nevettem, az is biztos. XD Nagyon állat volt, és szórakoztató ez a fekete humor, amit annyira bírtam benne, és az egész film hangulatát. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz majd, nem néztem meg se az előzetesét, se más értékelését, jóformán csak a címét tudtam, de nagyon élveztem az egész filmet. XD Annyira bírtam Bee karakterét, leginkább ő lett a kedvencem, de a kissrác is baromi menő volt, meg a szomszéd csajszi, és Max. :-D De a többiek is jók voltak csak nem annyira, Allison nagyon idegesítő volt a nyavalygásával, és John is. Voltak benne látványos, vicces jelenetek, amiken annyira nevettem, hogy csoda, hogy anyáék nem ébredtek fel, ahogy hangosan nevetek rajtuk. XD spoiler Alig várom már a kövi részt, hogy nézzem, ez nagyon bejött. :-D

4 hozzászólás
Negative_Singularity

Wow! Egy sima horrort vártam, helyette kaptam egy fricskát a ’80-as évek Stranger Things beütéses gyerekszereplőjével és valami elképesztő fekete humorral. Egyáltalán nem egy hagyományos horrorfilm, sok benne a helyzetkomikum, a lehetetlen szituáció, a kiszólás a nézőnek, és a tipikus horrorelemek pengeélre állítása. Ezek mellett pedig egy szép kerek sztorit kapunk, nem lóg ki és meg ott, jól átgondolt és kellően beteg. Hogy mennyire hiteles? Nos, éppen annyira, amennyire bármelyik más horrorfilmnek a világa. Csak ajánlani tudom, bár biztos vagyok benne, hogy sok embernek ez a fajta stílus meghaladja az ingerküszöbét. Réteg film, de szerencsére én beletartozom, mint menthetetlen horror-fanatikus.

Charityy 

Horrornak nem mondanám, inkább azokat figurázza ki. De még milyen jól! Vígjátéknak, paródiának tökéletesen megállja a helyét, néha már a helyzet lehetetlenségén nevettem. Ha komolyan vette volna magát, biztos, hogy jó pár csillaggal kevesebbet adtam volna, de ez jó megoldás volt.

Yuuko

Annyira nem az én műfajom csak kellett valami a német nyelvvizsga után, hogy ki tudjuk kapcsolni az agyunkat, de annyira nem volt rossz. Viszont még mindig én vagyok az az ember, aki az ilyen filmek alatt végig csak arra tud gondolni, hogy: mégis miért nem rohansz egyenesen a sarki éjjel-nappalibaspoiler?!

1 hozzászólás
csartak 

Horror film, de nem veszik komolyra a figurát, olyan kis esti szórakozás annak, akinek ez a weird dolog bejön. :)

Echo 

Ez a rész is ugyanolyan jó volt,mint a második rész. Sajnos én előbb láttam a második részt ezért nem sok meglepetés ért a film alatt.

A történet egész jó lett, tele sok vérrel meg abszurd poénokkal,amiket imádtam.

Melanie itt olyan aranyos. Kár hogy akkora dög lesz a kövi részben.

Dombi_Petra 

Fucsa film volt, de nem volt rossz. LEginkább a Horrorra akadva filmekhez tudnám hasonlítani. Cole aranyos volt, tetszett, ahogy a félénk fiú elkezdett kibontakozni és az események főszereplőjévé vált. Bee és társai nem nőttek a szívemhez. Nehéz nap után jó kikapcsolódást tud nyújtani

rocketdog 

Az esszenciája annak, amiért kerülöm az amerikai filmeket.

2 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Nem akarok erről hosszan nyilatkozni. Csak röviden: Se nem vígjáték, se nem horror.


Folytatása

Összehasonlítás

A bébiszitter


Hasonló filmek címkék alapján