Paca és Agyar (101 kiskutya 2.) (2003) 86

101 Dalmatians 2. - Patch's London Adventure
70' · amerikai · animációs, kaland, vígjáték 0

A legkisebb pettyes, Paca arról ábrándozik, hogy egy nap olyan hős kutya lesz ő is, mint a tévéből ismert vakmerő vakkancs, Agyar. Amikor a kiskutya elsodródik családjától, elhatározza, hogy nem keresi meg a hazavezető utat, inkább meglátogatja a képernyőről ismert „barátját”. Csodák csodája, rá… [tovább]

Szereposztás

Susanne BlakesleeSzörnyella de Frász (hang)
Bobby LockwoodPaca (hang)
Barry BostwickAgyar (hang)
Jason AlexanderKis Gyáva (hang)
Martin ShortLars (hang)
Samuel WestPongó (hang)
Tim BentinckRoger (hang)
Jodi BensonAnita (hang)
Maurice LaMarcheHorace (hang)
Jeff BennettJasper (hang)

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 42


Kiemelt értékelések

kiruu 

Aranyos kis folytatás Pacáról, az elhanyagolt kölyökről, aki ugyanolyannak érzi magát, mint a többi 100. De picit feleslegesnek éreztem. Agyar karaktere pedig csak irritált, nem is beszélve Gyáváról. A festő ötletes, Szörnyella pedig a régi.

Zzsófi 

Hátőő… tanulságos, de még mindig morbid nekem…

Kemiviki 

Aranyos volt, és szórakoztató :) Ejj Agyar szégyent hozott az elején a nagy németjuhász ( vagyis én valami olyasminek néztem) hírnévre. De Paca vitte a prímet, mondjuk nem tudom, hogy nem tűnt fel senkinek a hiánya mert eléggé egyedi kis kölyök volt.
Egy dolog bántott hogy pont egy corgi volt a gonosz :(

Nadja_Blue

Az eredetire már nem emlékszem olyan jól, lehet, újra is fogom nézni, de igazából összességében nem volt rossz ez a folytatás. A kiskutyák aranyosak voltak, kész masszát alkottak, ahonnan egyedül a duci kutyus és a főhős, Paca különült el. A dalok bénácskák voltak, de ez annyira nem is meglepő egy folytatásos Disney filmnél. Az viszont tényleg böki a csőröm, hogy volt egy gonosz kutya (egy corgi talán?). Szerintem elég lett volna, ha Szörnyella de Frász és a csapata a gonosz, feleslegesnek tartottam ezt a plusz szálat.

Zsófia 

Nagyon jó hangulatú, hozza az első rész kedves animációs stílusát és jóízű humorral oltogatják benne a kortárs művészetet. A végén kicsit túltolták a szürreális akciójeleneteket benne, de értelmes a tanulsága és folytatáshoz képest meglepően izgalmasan telik a játékidő.

Lexy

Nagyon-nagyon édes rész volt ez is! A kutyusok még mindig tündériek, a rablók pedig a szerencsétlenség királyai. Imádom! :)

Tamás 

Elfogult lehetek, mert hiába Disney folytatás, Szörnyella duóját a foltokat festő művésszel imádtam, ahogy kutyasztár és Paca kalandozása is tetszett. Aztán persze sok visszaköszönő elem is van sajnos, de összességében szerettem, ami azért nagy szó egy Disney 2. rész esetében :D

Cholito

Csak egy szó: Disney! Azt hiszem, ez mindent elárul. :) <3


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján