Kedvencelte 7

Várólistára tette 39


Kiemelt értékelések

Szeszj

Már régen megakartam nézni csak egyszerűen elfelejtődött, de most egy kihíváshoz is kellet és az unokaöcsém is itt volt nálunk gondoltam megnézem vele, úgyis nagyon szereti az róka és kutya című mesét, és ezt még nem látta. Nagyon tetszett neki, még úgyis hogy angolul néztük mert sajnos magyarul nincsen.
Ez a rész is valami csodálatosan szép volt, annyira sok érzelme megjelent benne és olyan jó volt látni Szimat és Tod barátságát, ami pedig valami szívmelengető volt.
A dalok is jók voltak benne, pedig legtöbbször annyira nem jók a folyattatások dalai, a rajzolás is szép volt. :))
Nekünk nagyon tetszett, örülök hogy készült belőle folytatás. ^-^

duracell 

Nagyon örültem, mikor Grazban végre betévedhettem egy hatalmas Media Marktba, hogy ott itthon nem kapható Disney-mesék után kutassak, és pont A róka és a kutya 2. része jött velem szembe. :) Azonnal le is csaptam rá, és nagyon örülök, hogy így lett, mert kár lett volna kihagyni ezt a szívmelengető „folytatást”, ami tulajdonképpen egy midquel, vagyis Tod és Szimat újra kölykök benne. :) Míg az első részben inkább Tod volt a főszereplő, itt most Szimat válik azzá, furcsának találtam viszont, hogy ebben a részben is spoiler. A sztori természetesen kiszámítható, de ettől még szerethető, a dalok hangulatosak voltak, a rajzolás szuper, és a vége is tetszett. Nálam felkerült a legjobb Disney-folytatások közé, így igazán sajnálom, hogy nem készült hozzá magyar szinkron, mert ezt (is) a gyerekek élveznék leginkább. Nem túl hosszú, úgyhogy többször-nézős! :)

Kontra_Judit 

A maga nemében egy aranyos, kedves, állatos Disney mese…DE nem mondanám az első rész folytatásának. Mivel az első rész úgy ért véget, hogy felnőttekké váltak – Szimat és Tod – itt viszont újra „gyerekek” voltak. Ebben a részben az állatoké volt a főszerep.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján