Minden, ami szinkron zóna

Silence1989 
Minden, ami szinkron

Kedvenc szinkronhangjaim

Sörös Sándor
Kálmánfi Anita
Szakácsi Sándor
Selmeczi Roland
Lux Ádám
Jakab Csaba
Kisfalvi Krisztina
Kautzky Armand
Laklóth Aladár
Kökényessy Ági

1 hozzászólás
Lenke_M
Minden, ami szinkron

Halihó!
Nem vagyok biztos benne, hogy jó zónába teszem fel a kérdésem, de van egy dolog, amit nem igazán értek. A Kisasszonyok 2019-es adaptációjáról lenne szó. Miért van az, hogy az előzetesen van szinkron, és legjobb tudomásom szerint készült is hozzá magyar szinkron, ámbár a mozikban (Nyíregyháza, Eger) csak felirattal adják?

2 hozzászólás
Londonna 
Minden, ami szinkron

Mivel senki nem osztotta meg sehol, magamhoz ragadom az alkalmat. :D
Én nem nézem a sorozatot, de az most nem számít. :P

Kapcsolódó filmek: The Walking Dead (2010–)

The Walking Dead (2010–)

Kapcsolódó művészek: Schmied Zoltán · Kubik Anna · Király Attila · Csankó Zoltán · Mezei Kitty · Molnár Ilona · Pálmai Anna · Kisfalusi Lehel · Hamvas Dániel · Pál Tamás · Szabó Máté · Tamási Nikolett · Nádorfi Krisztina · Győrfi Laura · Bergendi Áron

1 hozzászólás
Londonna 
Minden, ami szinkron

@Corvus_CoRex karcát látva én is eltöprengtem azon, hogy kik azok a hangok, akik az átlagosnál is kedvesebbek számomra – vagy legalábbis gyerekként azok voltak. Bár az én listám közel sem ilyen hosszú, de összeszedtem a magam neveit.

Hölgyek

Kiss Virág: Számomra Natalia Oreiro, illetve Thalía miatt volt annak idején rettenetesen kedves hang. Sajnos sosem volt szerencsém hozzá más formában, de talán majd egyszer. spoiler :D
Dögei Éva: Ha jól emlékszem, Aracely Arámbula kapcsán figyeltem fel a – szerintem – kifejezetten jellegzetes hangjára. Nagyon kedves volt velem, annak idején sokat mesélt arról, hogyan is zajlik a szinkronizálás folyamata. :) Akkoriban még a régi technika volt, nem olyan hiperszuper, mint most. :D
Nyírő Bea: Jajjj, de kínos, de hát Esmeralda (1997–1997)!… :D Ez mondjuk az égvilágon semmit nem von le a művésznő érdemeiből, tényleg nagyon kellemes a hangja. És érdekes módon a mai napig kifejezetten szeretem a sorozathoz készült zenei albumot is, amin énekel.
Náray Erika: Nem emlékszem már pontosan, hogy melyik szerepe miatt kattant be a neve, hogy aztán meg is keressem, de ahol ő fontos volt és „kapcsolódtam hozzá”, az talán az X-akták (1993–2018) sorozat volt. (Tőle a mai napig várom az aláírt képet, amit egy külön levelezőlapon beígért. :'D :P)
Balázs Ágnes: Kínos, de nála sem tudom nagyon felidézni a konkrét elhatározás miértjét. Szerettem az ő hangját is, illetve, hát, ő megvolt nekem színésznőként is, mert annak idején szorgalmasan néztem a Kisváros (1993–2001) -t. :D
Liptai Claudia: Thalía! Itt nagyon emlékszem, hogy ő volt a fő érvem. :D Egyébként neki is abszolút jellegzetes hangja van, ezer közül is felismerhető, meg olyan… mély és dögös. (Olyan, amilyen nekem még náthásan, berekedve sem lesz soha. :D)
Mezei Kitty: Pontos érv már itt sincs. Nyilván szintén valamilyen sorozat hatására jöhetett el az elhatározás, hogy keressem. Igazán bájos hangja van, szimpatikussá tudja tenni vele az osztályrészül kapott karaktereit.

(Hmm. Mókás ez a lista. Úgy értem, hogy én világéletemben általában férfi előadókat / művészeket szoktam preferálni és legnagyobb kedvencként nyilvántartani, ehhez képest belegondolva: itt most túlnyomó többségben a gyengébbik nem képviselteti magát.
Hozzá kell tegyem: a jelen helyzet már közel sem ilyen. Ki tudnék húzni jó pár nevet erről a bizonyos listáról, de a nosztalgia miatt most nem teszem. [Meg azért sem, mert a felsorolt hölgyektől mind van aláírásom és / vagy kézzel írt levele(i)m.])

Urak

Lux Ádám: Itt az érdeklődésem sokrétű volt. Először is Kisváros (1993–2001). Aztán meg… spoiler. :'D HATALMAS Fernando Colunga fan voltam tiniként, avagy, szerintem több magyarázat nem is kell, hogy miért… Tőle is van egy szép hosszú, kézzel írt levelem – többek között. Emlékszem, mennyire örültem neki, amikor meghozta a postás. :D
Csankó Zoltán: Hát szolgál ő bármiféle külön magyarázatra?… :) Szerintem nagyon beszédes, hogy ő lett 2019 LEGJOBB hangja, meg egyébként is. Mai fejjel-füllel bátran és abszolút határozottan állítom, hogy perpill nincs még egy olyan sokoldalú / sokszínű torkú szinkronszínész, mint ő. Bárkit és bármit megcsinál, nincs előtte lehetetlen. Igazi kaméleon. Úgyhogy, ha csak egyetlen személyt / hangot kell / lehet kiemelni, akkor én határozottan őt mondanám. (Ráadásul magyarul Colin Firth akkor is Vele a tuti!… :P *-* :D)

6 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Minden, ami szinkron

Rég szerettem volna összeírni a kedvenc szinkronhangjaim, de listát nem lehet emberekkel készíteni, szóval … akkor ide gyűjtöm őket össze. Azzal a szereppel, ahol először ütötte meg a fülem a hangjuk és szerettem meg őket.
ABC sorrendben.

Anger Zsolt – Don Danbury
Bozsó „Petike” – SP miatt nekem örökre Petike marad… :)))
Czvetkó Sándor – néhány éve belehabarodtam Colin Farrell-be, na akkor szerettem meg az ő hangját is. :) Ha jól emlékszem amúgy Ray, az Erőszakik-ból volt, ahol mindkettejüket megszerettem. :)
Csőre „Gabika” – szintén SP… :D
Dányi Krisztián – nem vagyok benne biztos, de talán Dr. Marc Meiernél volt :D
Dévai Balázs – Johnny Quid
Dolmány Attila – Stewie Griffin
Epres Attila – tuti valami Jason Statham film volt X,)
Fekete Ernő – RDJ féle Sherlock Holmes
Hevér Gábor – na rá sem emlékszem pontosan. Szerintem valami James McAvoy film lehetett, de rémlik Michael Scofield is A szökésből… @_@"
Király Attila – Eddie Brock
Makranczi Zalán – Kuzey + Archer :D
Rajkai Zoltán – Sam Rockwell filmek. Azok közül is Dixon, a Három óriásplakátból volt szerintem, akinél a fülembe mászott a hangja.
Stohl András – uhh… kiskoromban nagyon szerettem a hangját, meg azért most is, viszont mint színész, de pláne műsorvezető… brrr, nagyon-nagyon nem jön be szegény… DX

Azt hittem nem tudok majd női hangokat sorolni, mert általában feláll a szőr a hátamon tőlük, de azért csak beugrott néhány, szóval:
??? – basszus, nem tudom ki ő, meg lehet amúgy utálom a hangját, de Jackie Harrisonként az Egy rém új feleségben egyszerűen imádtam! =DDD Mondjuk vicces is volt, lehet azért. :)
Dögei Éva – huh, meg nem mondom mikben hallottam a hangját, ahol tetszett, még így adatlapja átfutása után sem, illetve, Agymenőkben hallhattam, ott pont nem feltétlen volt a kedvencem, de na, az ő hangját kedvelem :)
Kiss Mari – Mildred Hayes
Murányi Tünde – talán még neki is szoktam bírni a hangját. Mondjuk most csak az Aljas nyolcas ugrik be, ott is talán olyan fojtott vagy milyen hangon beszél, na, azt bírom. Mert most nézem, a Venomban másabb a hangja, de az se rossz. Csak mikor mélyebb hangon beszél az jobban tetszik nekem. :) Ja! Meg Macska-jaj-ban! :D

Hirtelen ennyien ugrottak be, de ha eszembe jut/lesz még valaki, ide gyűjtöm majd őket. :)

Kapcsolódó filmek: Erőszakik (2008) · Sherlock Holmes (2009) · Archer (2009–) · Macska-jaj (1998) · A férfi a legjobb orvosság (2008–2011) · Spíler (2008) · Family Guy (1999–) · Hogy ne éld az életed (2007–2011) · South Park (1997–) · Kuzey Güney – Tűz és víz (2011–2013) · Venom (2018) · Egy rém új feleség (2013–2014) · Három óriásplakát Ebbing határában (2017)

Erőszakik (2008) Sherlock Holmes (2009) Archer (2009–) Macska-jaj (1998) A férfi a legjobb orvosság (2008–2011) Spíler (2008) Family Guy (1999–) Hogy ne éld az életed (2007–2011) South Park (1997–) Kuzey Güney – Tűz és víz (2011–2013) Venom (2018) Egy rém új feleség (2013–2014) Három óriásplakát Ebbing határában (2017)

Kapcsolódó művészek: Anger Zsolt · Stohl András · Hevér Gábor · Fekete Ernő · Rajkai Zoltán · Epres Attila · Makranczi Zalán · Czvetkó Sándor · Csőre Gábor · Király Attila · Kiss Mari · Dolmány Attila · Dögei Éva · Murányi Tünde · Bozsó Péter · Dányi Krisztián · Dévai Balázs

3 hozzászólás
Hirdetés
Londonna 
Minden, ami szinkron

SZINKRONÜNNEP – Szinkronikum Díjátadó Gála: Csankó Zoltán lett a 2019-es év szinkronszínésze

„Csankó Zoltán Jászai Mari-díjas színész, szinkronszínész több száz szinkronban működött közre, a többi között a Született feleségek-, vagy a Vészhelyzet-sorozatokban. Szinkronizált a Trónok harca, a Mission Impossible filmekben, ő Colin Firth magyar hangja.”

Forrás / teljes szöveg: https://infovilag.hu/csanko-zoltan-az-ev-szinkronszines…

Kapcsolódó művészek: Csankó Zoltán

Silver_Lili 
Minden, ami szinkron

Sziasztok!
Tudja valaki, hogy A titkok könyvtára 4. évadát szinkronizálták vagy fogják-e szinkronizálni?

8 hozzászólás
Leah 
Minden, ami szinkron

Csodálom hogy még nem volt :D Magyar szinkron bakik :DD
(Vigyázat káromkodás is hallható ^ ^")
https://www.youtube.com/watch…

1 hozzászólás