Hírek zóna

Sydney 
Hírek

Újabb „eredeti” ötlet… Sorozat készül a Szerelem a végzeten története alapján!
https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/serendipity…

Kapcsolódó filmek: Szerelem a végzeten (2001)

Szerelem a végzeten (2001)

Kincsanna 
Hírek

A SundanceTV 9 közép-európai országban (Lengyelországtól Szlovénián és Szerbián át Horvátországig) vetíti Cseke Eszter és S. Takács András sokszoros díjnyertes sorozatát. A csatorna négy teljes évaddal ismerteti meg a közönségét, augusztus 18-tól minden héten egy-egy új részt bemutatva.

http://www.mediapiac.com/mediapiac/Kozep-Europa-kilenc-…

Kapcsolódó filmek: On the Spot (2009–)

On the Spot (2009–)

Almost_Zed 
Hírek

Tracy Morgan is benne lesz az Amerikába jöttem 2-ben.

Nem csak Eddie Murphyre és Arsenio Hallra akar támaszkodni a Coming To America második része humor tekintetében, amit nagyon jól mutat, hogy újabb nagy nevű komikust szerződtettek a filmhez. Tracy Morgan (Saturday Night Live, 30 Rock és mostanság a The Last OG) is szerepet kapott a folytatásban, mégpedig Leslie Jones karakterének testvéreként.

Craig Brewer fogja rendezni a filmet. A rendező leginkább a Hustle & Flow, azaz a Nyomulj és nyerj! révén várt ismretté még 2005-ben, utána pedig megrendezhette Christina Riccivel és Samuel L. Jacksonnal A láncot (Black Snake Moan), ami ugyancsak kritikai elismerést aratott. Az elmúlt években az Empire című sorozat stáblistáján találkozhattunk a nevével.
(via sg.hu)

Kapcsolódó filmek: Amerikába jöttem (1988)

Amerikába jöttem (1988)

Kapcsolódó művészek: Tracy Morgan · Craig Brewer

Almost_Zed 
Hírek

Ijesztő lesz és a játékhoz sokkal közelebb fog állni az új Resident Evil.

Decemberben derült ki, hogy a 47 Meters Down rendezője, Johannes Roberts készítheti el az új Resident Evil-mozifilmet James Wan producerkedése mellett. Az újabb RE-film természetesen a már ismert univerzumban játszódna. Akkor a gyártó, Constantin Film képviselője elmondta, hogy akármilyen formában is térjen vissza a Resident Evil, számukra az a legfontosabb, hogy kreatív szempontból megfelelően közelítsék meg az alapanyagot, hogy az emberek ne csak egy rókabőrnek gondolják, amit már láttak egyszer. A terv tehát mindenképp egy újszerű, másféle megközelítés.

Roberts a minap adott interjúja is ezt támasztja alá. A rendező elmondta, hogy vázolt a stúdió vezetői előtt egy lehetséges megvalósítást, ők pedig bólintottak rá. A rendező megerősítette, hogy jelenleg aktívan fejlesztik a forgatókönyvet, és már most látszik, hogy „szuper félelmetes” lesz a végeredmény, sőt, „szuper, szuper félelmetes”, ráadásul vissza fog nyúlni a játék gyökereihez.

Az eredeti széria hihetetlen népszerű volt, miközben az amerikai bevételek csökkentek, nemzetközileg épp ellenkezőleg, csak egyre nagyobb lett az érdeklődés, és a hatodik epizód Amerikán kívül majdnem 300 millió dollárt kaszált a 40 milliós költségvetésével.
(via sg.hu)

Kapcsolódó művészek: Johannes Roberts · James Wan

Hirdetés
Pistee66 
Hírek

https://index.hu/kultur/cinematrix/2019/08/20/matrix_4_…

Mátrix 4.
Kell ez nekünk?
Újabb jele az amerikai filmipar haldoklásának, ami az új ötletek hiányában mutatkozik meg!

BookShe 
Hírek

Kamionsofőrként kezdte, ma milliárdos: 65 éves a legnagyobb megalomán, James Cameron
https://nlc.hu/sztarok/20190816/james-cameron-megaloman…

Kapcsolódó művészek: James Cameron

BookShe 
Hírek

TARANTINO – LEGENDÁK A ZSENIRŐL, AKI MEGHÓDÍTOTTA HOLLYWOODOT
https://divany.hu/offline/2019/08/15/tarantino/…

Kapcsolódó művészek: Quentin Tarantino