Zoo (2018) 8

Amikor világméretű zombijárvány tör ki, a válás szélén álló, párkapcsolati problémákkal küszködő házaspár bezárkózik a lakásába. Mivel máshová nem mehetnek, a túlélés érdekében arra kényszerülnek, hogy rendezzék egymással a kapcsolatukat. (HBO)

angol

Szereposztás

Zoë TapperKaren
Ed SpeleersJohn
Antonia Campbell-HughesEmily
Jan BijvoetLeo
Lukas LoughranMartin
Danny ThykaerRonnie
Klaus HjulerHenry
Patrik KarlsonKent Nord
Robin GottTv bemondó

Kedvencelte 1

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

_Andrea_

A zombifilm a kedvenc műfajom – ezért elkerülhetetlen volt, hogy ezt a filmet is megnézzem. Tublen inkább a drámára helyezte a hangsúlyt a toposz feldolgozásakor – ezt kicsit sajnálom. Alig látni egy-két zombit, a cselekmény fő szála az, hogyan építi újra a kapcsolatát a lakásába szorult pár. Ebből a szempontból drámaként 10/10, kiváló a film, bár az én ízlésemnek kissé giccses a befejezése.
A jelenlegi helyzetben aktuális lehet a mondanivalója.

Nagy_Emese95

Nagyon elnyerte a tetszésem ez a film. A zenéje valami elképesztő volt, köszönöm, hogy behozták a komolyzenét!
A végével valahogy nem voltam teljesen kibékülve, bár nem tudom megfogalmazni miért. A látványt még szeretném külön kiemelni, nagyon tetszett a fény, a kontrasztok, itt valahogy különösen szembeötlő volt, hogy mennyire szép a film.
Még egy dolog, azért így a Covid idején igen jó poénok sültek ki a dialógusokból, meg az egész alap szituációból, bár ezt akkor valószínűleg nem annak szánhatták..
Mindenképpen újranézős :).


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján