Zombieland (Zombieland 1.) (2009) 373

Az egyik szimplán lelép, ha valami ijesztővel találkozik. A másik imádja a harcot, és az öklénél csak a feje keményebb: ha a világot elárasztották a zombik, az emberiség pedig felkerült a legveszélyeztetettebb fajok listájára, mindkét módszer elfogadhatónak tűnik. Columbus és Tallahassee nagyon… [tovább]

angol · magyar

Képek 15

Szereposztás

Jesse EisenbergColumbus
Woody HarrelsonTallahassee
Emma StoneWichita
Abigail BreslinLittle Rock
Bill Murrayönmaga
Amber Heard406
Mike WhiteBenzinkutas, áldozat a WC-ben

Kedvencelte 74

Várólistára tette 78


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez nagyon jó volt, végig nevettem az egészet. Vicces volt, szórakoztató, bírtam a beszólásokat, és a poénokat, látványos is volt. :-D Ezek a zombik is nagyon jók voltak, de főleg a főszereplők. Woody Harrelson abszolút nagyon jól alakított, bírtam a pasit, és Jesse Eisenberg is tetszett, de még a két csajt is bírtam, főleg Emma Stone-t. :-D

AniTiger 

Woody Harrelson stílusa azonnal megfogott, de ugyanígy jártam Jesse Eisenberggel. EZ a film szerintem tök jól össze van rakva: beteg, morbid, humoros!
„Bill Murray”-része a kedvencem, de ha őszinte akarok lenni magamhoz, akkor az elejétől a végéig imádom. Sajnos fent áll a szokásos probléma: itthon senki más nem szereti, szóval szobamozi számomra. :))

1 hozzászólás
Oroa 

Én is képes lennék ennyi időt keresésre szánni ha kedvenc kajámról van szó. Éljen a DORITOS

Rahenys 

Mintha már a zombis filmekből is kezdene kifogyni a szusz, a kreativitás és a logika.
Javarészt értékelhetetlen, Tallahassee karaktere viszont lényegében tetszett, bár olykor körültekinthetőbben is cselekedhetett volna, ha zombikról volt szó. Ha már a körültekintés, a két lány vészesen ostoba, hiába tudták megszerezni a járvány kitörése előtt az ostoba pasasok pénzét, itt szépen besétáltak egy vidámparkba, felkapcsolták az áramot, majd az egész vidámpark fényes, zenélő kavalkáddá változott, ami odavonzotta a rengeteg zombit.
Kérdem én, hogy lehet valaki ennyire ostoba, hogy tálcán kínálja magukat egy ilyen feltűnő mutatvánnyal? Még ha csak szórakozni akartak, akkor is, elsősorban a túlélés lett volna a fő cél, nem a buli. Columbus szabályai tetszettek, amiket felállított önmagának, de tipikusan az az alkat, aki szörnyethalna, ha valaki (ez esetben Tallahassee) nem védi a hátát.

A horror címkét nem értem, csupán a zombik miatt nem kellett volna rá aggatni a műfajt, mert ez egy vígjáték, az is a rossz fajta. Nem is a zombik voltak a fő motívum, hanem a karakterek hülyeségei, rettentő komolytalan film, nem tetszett, vígjátéknak is gyenge.

Szeszj 

Nagyon bírom ezt a filmet, sokat lehet rajta röhögni az már biztos! :D Először nem is akartam megnézni mert azt gondoltam valami nagy hülyeség, de végül is jól döntöttem mert az igaz hogy hülyeség de a jó értelemben! :D Értékelés: Történet:5/5* Világ vége, meg minden, egy tökéletes zombis történet! :D Szereplők:5/5*Jesse Eisenberg nagyon jól hozza a formáját, de főleg akit nagyon bírtam ebben a filmben az Woddy Harrelsont! :D Emma Stone is jól játszik benne! :D Zene:5/5- Voltak jók! :D Vége:5/5* Nagyon nagy! :D Összegzés:10/10 http://cdn.pcwallart.com/images/zombieland-jesse-eisenb…

szaniko62

Woody nagy kedvencem, szépen lassan szeretném az összes filmjét megnézni, Jesse-ért pedig teljesen oda-vissza vagyok.
Zombikkal eddig csak a Walking Deadben találkoztam, illetve néhány van a Kaptárban is, ha lehet őket annak hívni, este meg elkapott a hangulat, hogy valami zombisat néznék, így jött az ötlet.
Az igazság az, hogy kicsit jobbra számítottam. Nem volt ez rossz, és nem is tudom mit vártam tőle, talán összességében a rövidségével volt gondom, mostanában azért ritka a másfél órás film. Szóval van egy kis hiány érzetem, de Woody zseniálisat alakított itt is, ha csak őt kellett volna néznem, sem lett volna gondom.
Igazából a film megtette a dolgát, sikerült kikapcsolnia, egy-két résznél pedig hangosan felnevettem.
Emma nem nyűgözött le, a kislány pedig mellékes volt. Viszont a banda összességében egész jó, a második részt is hamarosan meg fogom nézni.

MrsCumberbatch 

Nos, ez a film… Piszok lassú. Alapból jó egy alapsztori, de ahhoz képest hogy folyton mozgásban vannak és alig állnak meg valahol 2 percnél tovább… Rohadtul nem halad sehova a sztori..

Tamás 

Hugival néztem meg, mert toborzott hozzá, meg miért ne, érdekes, hogy ő zombis filmet akart nézni. Van benne egy jópofa szabályrendszer túlélőknek és a főhős narrációját is élveztem, no meg Woody Harrelson-nál nem kell jobb útitárs apokalipszis esetére. De azért szuszakolhattak volna bele többet egy szem silány szerelmi szálnál, ami más filmekben is mellékesnek és erőltetettnek hatna. Helyette Bill Muray szuperszűkségtelen ajnározásával telik az idő. A paródia része úgy-ahogy működik, és a zombik nagyon gusztustalanok, ha úgy nézed, hogy közben tejbe mártogatott csokis kekszet eszel. De ez így ide kevés – és visszataszító.

lklk

Az eleje nagyon tetszett, de valamiért bealudtam a közepénél. A vége pedig számomra nem lett lezárva rendesen.

Emerson 

Egészen addig imádtam, amíg meg nem jelentek a csajok… nincs olyan zombis film, amiben a női szereplők 70-nél magasabb IQ-val rendelkezzenek spoiler. Attól is kiakadok, ha egy 12 éves kislány úgy viselkedik, mintha Jason Statham lenne. Agyrém. Na, de ezek voltak a negatívumok (vajszívű vagyok, fejenként mínusz egy csillag + még egy mert spoiler)
Imádtam a narrációt, a villogó feliratokat, de az abszolút csúcs Woody Harrelson volt. Ellátogathatna a The Walking Dead-be, hogy felrázza azt a sótlan bandát.


Népszerű idézetek

Emerson 

Columbus: I've always been kind of a loner. I avoided people like they were zombies… even before they were zombies. Now that they are all zombies, I kind of miss people.

Rebeka

Columbus: Hihetetlen milyen gyorsan lesz a borzalmasból igazi kurva nagy gáz..

Janus 

– És hogy hívták?
– Beverly… Beverly Hills.

Carmilla 

Tallahassee: Nem sírtam ekkorát a Titanic óta!

Carmilla 

Little Rock: Hú, ingyen parkolhatsz.
Wichita: Egyébként szerintem ez a legjobb dolog Zombielandben.
Columbus: Dehogy is! A legjobb dolog, hogy nincsenek Facebook üzenetek.

1 hozzászólás
Carmilla 

Columbus: Igazi punciblokkoló gép vagy, amit valami titkos laborban fejlesztettek ki!


Folytatása

Összehasonlítás

Zombieland


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján