Scooby Doo 2. – Szörnyek póráz nélkül (Scooby-Doo 2.) (2004) 60

Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
93' · amerikai · kaland, vígjáték 12

Ennyi kísértet egyszerre még soha nem kísértett. Kezdődhet Scooby-Doo és a Rejtély Rt. legnagyobb vadászata. Egy talányos gonosztevő tartja rettegésben Menőfalva lakóit. A titokzatos rém szörnymasinájával egymás után éleszti újra a Rejtély Rt. összes eddigi ellenségét. Így aztán Frednek,… [tovább]

Szereposztás

Freddie Prinze Jr.Fred
Sarah Michelle GellarDiána
Matthew LillardBozont
Linda CardelliniVilma
Neil FanningScooby (hang)
Seth GreenPatrick
Alicia SilverstoneHeather Jasper-Howe
Tim Blake NelsonJonathan Jacobo
Peter BoyleWickles
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

viky0222

Kicsit bénácska, kicsit bugyuta, de mégis valamiért szeretem/szerettem. Olykor vicces, jó kikapcsolódást nyújt, bár azért továbbra is a sorozat az igazi Scooby Doo. :)

Kemiviki 

Nem is olyan rossz ez a rész. Persze azért van hibája bőven.
Viszont a csonti szörnyek nagyon jók lettek:)

Janus 

Egy fokkal jobb, mint az első rész. A történet izgalmas, és gyors. A sok szellem a filmben abszolút Scooby élményt nyújt. Az előző filmhez írt értekelésemben nem tértem ki a színészekre. Mivel – hál' Istennek – ez az utolsó live action, amiben ők játszanak. Nos tehát… Pocsékak. Bozont olyan szinten túljátsza a szerepét, hogy arra nincsenek szavak. Vilma gyakorlatilag csak felmondja a szövegét. És amit Fred művel, az… Úristen. Talán Diána emelkedik ki egy kicsit, de ő is vállalhatatlanul színészkedik.
A film utolsó fél órája ellaposodik. A lezárás pedig… Gyakorlatilag a Bosszúállók 2 „bolygókat-dobnak-egymás-felé-mert-ez-a-nagy-végső-harc" stílusú lezárást kapunk.
Sokkal jobb az első résznél, de sokra itt se számítsunk!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján