Kedvencelte 17

Várólistára tette 40


Kiemelt értékelések

Theana 

Annyira neheztelek a készítőkre, hogy el nem tudom mondani! Ezt most miért kellett? Mintha ráültek volna a tüdőmre. SZÁLLJATOK LE RÓLAM. Képtelen leszek ezt újranézni, egyszer is kegyetlen volt. KIM YOO JUNG ÉS BYUN WOO SUK NEKTEK PEDIG FŐSZEREPET KÉREK EGY 16 RÉSZES SORIBAN, MOST!

scheszti 

Ó, hát ez egyszerre volt tüneményes és szívettépő ❤

Lucy20 

Megszorongatta, majd apró pici darabokra törte a szívemet. Azt hittem, hogy az egy nagyon aranyos és vicces szerelmi történet lesz, de azt sose gondoltam volna, hogy a végére öszetörti a szívemet. Nem tudom, hogy képes leszek-e még egyszer végignézni, de most jelenleg nem. Gyönyörű. ♡

silentscream 

Aucs, ez aztán össze tudja törni az ember szívét… Gyönyörű film a barátságról és a szerelemről. A színészek pedig nagyon jól hozták a szerepüket!

TMarie

Szívszorító történet… sokáig emlékezni fogok rá… spoiler
Lehet nagyon jó filmeket úgy is megcsinálni, hogy nem feltétlenül az a vége, amit szeretnénk. A főszereplők is nagyon jól játszottak.

sanona 

Aúúúú, nagyon fájt……
Annyira profik az ázsiak ebben. x percig tüneményes/bájos/cuki, stb. a nézőnek folyamat mosoly az arcán, mert olyan édes, mint egy raklap habcsók, aztán az utolsó percekben telebömbölsz egy tucat zsebkendőt.
Szerettem mindenkit, jól választották ki a színészeket, biztos, hogy előveszem még, de a peronon játszódó jelenet után kinyomom majd az x-et. Azért a max. pontszámot nagy duzzogva megkapja.

Megérdemeltem, annyiszor megfogadtam, hogy nem nézek futó sorozatot, de a Lovely Runner plakátja egyszerűen nem eresztett, ráadásul olyan csapat fordítja, akik hiper sebességgel dolgoznak. Naná, hogy kivétel erősíti a szabályt, nem is én lennék, ha nem trafálnám telibe ezeket az anomáliákat. Szóval erős Byun Woo Suk hiányt enyhítendő, kerestem valamit, amiben fsz., van fordítása, már letöltöttem, nem sorozat, mert több újat nem akartam elkezdeni, legalább 2 kihíváshoz passzol.

Fremy18

Röviden: kegyetlenül kitépte, kifacsarta a szívem…

Hosszabban:
Mikor koreai filmről vagy sorozatról van szó mindig elfogult vagyok, a szívem csücskei ezek a darabok, de ez ez nem lesz az….
.Mielőtt megnéztem volna rengeteg tiktok vidót láttam amit nem értettem, de most már mindent értek. Ez a film megnevetettet majd oly modom kitépte a szívemet hogy szavakba nem tudom önteni… énnezt nem gondoltam volna… miért kellett ily modom végett vetni majd a könnyeimtől nem látva vissza- vissza kellett tekernem hogy el tudjam olvasni a feliratott szóval ebből a szempontból is a készitők kegyetlenek, de úgy érzem hogy felkerül a „soha többet nem néem meg” nevű listára.


Népszerű idézetek

Lucy20 

Poong Woon Ho: I was happy every moment that I spent with you. I like you, Na Bo Ra.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján