Huszonöt, huszonegy (2022–2022) 14

Twenty-Five Twenty-One /Twenty Five Twenty One · 스물다섯 스물하나 (Seumuldaseos Seumulhana)
75' · dél-koreai · dráma, romantikus, sorozat, ifjúsági 15
1 évad · 16 rész

Na Hee-Do tagja a középiskolai vívó csapatnak. Azonban Dél-Koreát is eléri a gazdasági válság, így a csapatot feloszlatják. Viszont nem adja fel, nehézségeket leküzdve bekerül egy megmaradt gimnáziumi csapatba, majd később a nemzeti válogatottba.

A gazdasági válság Baek Yi-Jin… [tovább]

koreai · angol

Képek 7

Szereposztás

Nam Joo HyukBaek Yi Jin
Kim Tae RiNa Hee Do
BonaGo Yu Rim
Choi Hyun WookMoon Ji Woong
Lee Joo MyungJi Seung Wan
Kim Young SunYi Jin anyja
Kim So Hyun (1975)idősebb Nam Hee Do
Seo Jae HeeShin Jae Kyung (Do Hee anyja)
Kim Hye EunYang Chan Mi
Choi Min YoungBaek Yi Hyun

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

Theana 

Tavaly március óta vártam, hogy végre megjelenjen, és a várakozásaimat teljesen felülmúlta. Tudtam, hogy jó lesz, Kim Tae Ri nem vállal el rossz sorozat-forgatókönyvet és Nam Joo Hyukkal… most őszintén, garantált volt, hogy jó lesz. De nemcsak, hogy jó volt, ez így elég silány kifejezés. Felkavart, nosztalgikus volt az első résztől kezdve és olyan tartalmas volt, comforting… hogy vannak dolgok, amiket nem lehet szóban kifejezni, mégis átjött a képernyőn keresztül csupán a színészek és az operatőr munkája által meg nyilván a stáb összes többi tagja miatt!!. Nem kellettek hozzá szavak. És ezt fantasztikus volt így megélni, igazán értékelem. Életerős volt az elejétől kezdve a végéig. Párszor belógott a kamera és ennyi véletlen találkozás nem létezik a világon, mégis. Ez így volt tökéletes. Szívből ajánlom, megéri.

A_Fanni

Olyan tökéletes lett volna….De a vége?!! Sírok :'(

Dianka

Jó kis sorozat volt ez, sok nevetéssel és sírással, bár a vége nem úgy alakult, ahogy vártam… Nagyon inspiráló számomra Na Hee Do karaktere, ha lehetetlennek látszik is a helyzet soha nem adja fel, küzd az álmaiért és kiáll a barátaiért és „a gyengékért”. Az elején jókat derültem a „gyerekes kirohanásain”, de amúgy egy nagyon talpraesett, érett csaj. Baek Yi Jin a „magasból a földre zuhant”, teljes káosz és keserűség az élete, de Hee Do segít neki talpra állni, és lelkileg támogatja a lány. Kettejük kapcsolata lassan alakul a baráti viszonyból, szeretetté majd szerelemmé spoiler. A sorozat lényegében a felnőtté válásról szól, amit egy baráti kör segítségével mutat be, akik mind különböző családi és anyagi háttérrel rendelkeznek. Go Yu Rim, Moon Ji Woong és Ji Seung Wan-nak is megvan a maga problémája, de együtt verhetetlen a csapat…


Népszerű idézetek

Theana 

Na Hee Do: People must be losing something. But it has nothing to do with me. It's adult stuff. I'm just eighteen, too young to lose anything. The stuff I have can't be lost. For example, my dream and admiration.

1. évad 1. rész
Theana 

(The peeing boy statue is broken.)
Na Hee Do: YA!
Baek Yi Jin: Damn it.
Na Hee Do: You hurt the peeing boy!
Baek Yi Jin: Who got hurt again?
(She points in the direction of the statue.)
Na Hee Do: The peeing boy can't pee anymore. Don't you see that?
(She points at the gate.)
Na Hee Do: No newspapers. We said we don't want newspapers. Why did you ignore that and turn him into a eunuch? Damn it, don't you hear me?
(…)
Baek Yi Jin: Do you mean that fake statue? The original one is in Brussels.
Na Hee Do: That's fake? There's actually an original? Anyway, is it okay for the peeing boy to be unable to pee if it's a fake? Everyone has a right to pee!

1. évad 1. rész
Theana 

Na Hee Do: Everyone told me to quit fencing. (…) But I didn’t. (…) Why? Because I still find it so much fun.

1. évad 7. rész
Theana 

Grandmother: Not something you have to do. What's your dream?
Kim Min Chae: Adults never accept it if we say we don't have a dream. Do we need to have one? People only talk about getting a job.

1. évad 1. rész
Fire_bird 

Baek Yi Jin: Jót nevettem rajta. Utána nem tűnt nagy dolognak a saját kudarcom. Megértem, miért fordítottad komédiába a tragédiát. Honnan jött az ötlet?
Na Hee-Do: Sok mérkőzést elvesztettem. Nem hagyhattam, hogy minden vesztes nap tragédia legyen. A nevetés segít felejteni. Felejtened kell, hogy továbbléphess.

1. évad 4. rész
Fire_bird 

Ji Seung Wan: Csak két hely van a világon, ahol számokat aggatnak az emberre, egy helyre gyűjtik, és falak közé zárják őket: az iskola és a börtön.

1. évad 10. rész
Fire_bird 

Baek Yi Jin: Az élet értékes. Szeressünk megbánás nélkül, amíg élünk.

1. évad 15. rész

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján