Wimbledon – Szerva itt, szerelem ott (2004) 70

Az angol Peter Colt lecsúszott teniszező, a világranglista végén kullog. Már megbékélt sorsával, eldöntötte, hogy visszavonul. Egyetlen vágya, hogy méltóképpen vegyen búcsút pályafutásától. Az amerikai Lizzie Bradbury viszont feltörekvő csillaga a sportágnak, csak az érdekli, hogyan tud feljutni… [tovább]

angol

Képek 3

Szereposztás

Paul BettanyPeter Colt
Kirsten DunstLizzie Bradbury
Sam NeillDennis Bradbury
Jon FavreauRon Roth
Bernard HillEdward Colt
James McAvoyCarl Colt
Nikolaj Coster-WaldauDieter Prohl
Austin NicholsJake Hammond
Eleanor BronAugusta Colt
Robert LindsayIan Fraizer
Hirdetés

Kedvencelte 11

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

EBrody

Valami nyáladzásra számítottam, aki ezt a címet kitalálta, azt meg kéne csapkodni, mert hiába kiszámítható és hepiend, annyira kedves volt, kikapcsolt és feltöltött, mint régóta semmi. A fényképezése, az egész szerkesztése egyedi volt, nem egy tipik amerikai „romcsitörcsi”. A színészek pedig csak habok, cseresznyék és csokiroládok a tortán.

1 hozzászólás
Sister 

Nem vagyok nagy teniszrajongó, de ez a film elképesztően izgalmasan és újszerűen mutatta be ezt a sportot! Már elsőre is nagyon tetszett, tudtam, hogy jó lehet, és nem is csalódtam. :) Azóta néhányszor újranéztem már, és az egyik kedvenc romkomom, ami nem csöpögős, nem gejl, mégis romantikus, de pont annyira, amennyire kell. :) Paul Bettany telitalálat, és remek párost alakítanak Kirsten Dunsttal. De a többi színész is parádés választás, szuper volt a cast! A zenék, a történet, meg az egész felépítés eléggé ott van a szeren, és a végén még mindig rettentően izgulok, pedig tudom, hogy mi lesz a vége. Paul belső monológjait külön élveztem, egy kis pluszt vitt a történetbe. :)

Osli75 

Cuki romantikus filmecske. Már többször meg akartam nézni, most került rá sor. Szerintem amolyan egyszer nézős, de nem bántam meg, hogy láttam. Jó hogy sport alapra építkezik, így nem annyira nyálas, mint egy-egy újabb romantikus történet, tetszik ahogy küzdenek a főszereplők. Totál el tudom képzelni, hogy ez a történet valamikor meg is történt.

Pennmenelien

Imádom a teniszt, Wibledont meg pláne, így nem maradhatott ki. Kellemes, humoros romantikus film, és Kirsten Dunst-t ebben a szerepben el bírtam viselni. A filmzene is részben bejött, egy-két szám azóta is on-the-go listán van.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján