Wildling (2017) 13

A Wildling című film Anna történetét tárja elénk, aki egész gyermekkorát egy szobában töltötte egy olyan rejtélyes férfi házában, aki egész végig azzal táplálta a lány félelmét, hogy a „Külvilág” iszonyatosan veszélyes mivel kint él a Vadállat. Ez a rettentően éles fogakkal és karmokkal… [tovább]

angol
angol

Szereposztás

Liv TylerEllen Cooper
Brad Dourifapa
Bel PowleyAnna
James Le GrosFarkasember
Mike FaistLawrence
Troy RuptashRoger Fowler
Charlotte UbbenJen
Frank DealDr. Rooney
Collin Kelly-SordeletRay Cooper

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

eNNBeus 

Tyűűűűű hát ez nagyon nem az én filmem, kb mint ide a Delta kvadráns. Az erdő gyönyörű volt és ennyi. A vége meg ultraciki. Nekem.

_Norbi 

Egész jó kis coming out age film. …kicsit más szemszögből

csokidani 

Két pont mert volt benne szép fa meg folyó. Egyébként hihetetlenül unalmas, fölösleges és üres film. Elképesztően pocsék. Szívesebben nézném egy erdei gomba lassított növekedését 13 órán át, mint ezt még egyszer…

Marcsi0603 

Egész érdekes volt, bár Liv Tyler karakterét utáltam benne. Kicsit több akció belefért volna, főleg hogy az elejétől fogva nyilvánvaló volt számomra, mire megy ki a film. Azért egyszer érdemes volt megnézni.

FalcoAmelia

Láttam már jó pár „kisköltségvetésűhorrorocskát”, de toronymagasan ez volt eddig a leggagyibb, legborzasztóbb filmnek egyáltalán nem nevezhető trutyi, amit valaha láttam.
Ha egyedül néztem volna szerintem max. 5 perc után kinyomtam volna, de a filmnéző partneremet érdekelte, mi sül ki belőle… Hát semmi jó, sőt!
Liv Tyler nem tudom hogy a szent szöszbe vállalhatott el ebben egy szerepet?! Ennyire kellett neki a pénz?!
Finoman szólva sem kedvelem őt, nem tartom jó színésznőnek, de ennyire azért mégsem.
De én vagyok a legnagyobb hülye bolond, hogy megnéztem ezt a rémséget.
Nem ajánlom senkinek.


Hasonló filmek címkék alapján