Kedvencelte 6

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Chris_teena 

Ajj, hiányozni fognak a srácok, megszerettem őket ♥ voltak hibái, de a szívemhez nőtt ez a sorozat. Fight és SaiFah abszolút kedvenc lett, imádtam őket.
*szerk: meghaltam azokon az animés hangeffekteken :D
És, nagyon nagyon tetszett, amikor átváltott a rajzolt karakterekre. Nagyon ötletes.

Shad 

Nagyon kíváncsi lettem volna a rendes, nem COVID-s verzióra. Értem miért kellett így befejezniük, de az első 9 rész után az utolsó négy érvágás volt a sorozat számára. Minden esetre imádtam Fightert (Zee♥) és Saifah-t :D megnéznék egy sorozatot velük :) Nem volt ez rossz, de azért kár érte:)

3 hozzászólás
Dreamborder 

Nagyon jól indult a sorozat, azt hittem, hogy le fogja taszítani nálam a Sotust a trónról, de aztán nem így lett sajnos. Foghatnám a vírusra, de nálam már ott elveszett a dolog, hogy spoiler
Tudom, hogy mindenki odavolt Zon és Saifah-ért, de én annyira nem bírtam Tommy játékát, hogy nagyon. Idegesített, sorry! :P
Ellenben Saint és Zee között nagyon jó volt a kémia. Csatlakozom azokhoz, akik odavoltak Vadász Tutorért. :D
Szóval nagyon sajnálom, és én is megnézném ezt egy eredeti verzióban. :)

krlany 

Sajnálom egy kicsit ezt a sorozatot. Olyan jó is lehetett volna… Így sem rossz, de…
A klisék… kész voltam tőlük… méghátugye ha lázas vagy, nem ám lázcsillapítót adok neked, hanem tekerem a vizes ruhát, nyomkodom, mint Ágnes asszony a patakban… ráadásul mindkét pár… ennyi tellett fantáziában, mer'ugye hát mi mást is tudna két ember egymással kezdeni… spoiler
Zon nekem ide kevés volt… ahogy nézett fel SaiFah-ra egy cukorkáért kuncsorgó ovishoz tudnám hasonlítani. Én nem igazán éreztem, hogy vannak szikrák közöttük…
SaiFah lett a kedvencem. A karaktert is szerettem, meg a színészpalántánkat is. Ha valaki megtanítja csókolózni, a number one-ok egyike lesz a természetes mosolyával.
Tutorról már beszélgettünk itt: https://snitt.hu/filmnezesek/14554195 a csajokkal, és hát… nekem nem annyira jött be. Bár a karakter a sorozat első felében jobban tetszett, a második felében kb. „édeslányomsluttyegypofon”-érzetem volt végig, és nemcsak a „dráma” miatt. Ami viszont kétségtelen, hogy jól passzoltak össze Fighterrel, kémia volt bőven, a Zee fiú igen csak erotikától fülledt hangulatot tudott teremteni már a nézésével is. Vele meg a SaiFah sráccal szeretnék egy sorozatot, ahol ők egy pár, kb. ugyanilyen karakterekkel (tökre nem lenne baj, ha az egyik fél sem lenne bénaság), és a végére se heréljék ki őket az alkotók. Több kérésem nincs is!;)

Rab_Csenge 

Tetszett *-* én is megnézném azért az eredeti verziót is :DD

2 hozzászólás
Gwener 

Nagyon sajnálom, hogy a járvány miatt felborult az egész forgatás, mert így eléggé kisiklott menet közben a történet – és hiába kozmetikázták meg foltozgatták meg próbálták menteni a menthetetlent, már nem lett az igazi :((((( Nagy kár érte. Talán szerencsésebb lett volna mégis halasztani a hátralévő részeket, és ragaszkodni az eredeti forgatókönyvhöz ( ahogy egy másiknál megették)
Szóval nálam marad 10 – mert igazából nem tehetnek róla, ami a sorival történt a második felében…. spoiler

Tutor. Jobban szerettem a Vadász-Tutort❤ – a „másikat” nem annyira… És ahogy Pete egy szemvillanással váltott a kettő között – az valami zseniális volt! Remek színész, és itt szerencsére jó sokszor meg is tudta mutatni.

Fight. Hát először nem volt igazán szimpatikus, nem is tudom miért. De aztán csak meggyőzött, hogy egy jó ember. spoiler És Zee-t is szeretném még látni másban – volt jó pár igazán nagy jelenete, ahol megmutatta, hogy milyen nagyon tehetséges.

Zon+Saifah. ❤❤❤❤ Nem lehetne, hogy megkapják rendesen a történetüket? Mondjuk egy minisorozatban…..

Katyesz

Annak ellenére, hogy nagyon is tetszett, voltak hiányosságai. Azért több helyen űrt hagyott maga után. Kicsit olyan befejezetlen. Az elején tetszett, hogy egy bl regényből indult ki, de ebből kifolyólag azt is hittem, hogy Zohn és Sai lesz a középpontban. Aztán szépen átfordultunk Tutor és Fight irányába. Onnantól tényleg beindult a történet, de Zohnék háttérbe is szorultak. Nem is sikerült megkedvelnem Zohnékat, nekem nagyon szerencsétlenek voltak.
Ez megint egy tipikus olyan sorozat volt ahol sok szereplőnek akartak történetet adni, de végül annyira háttérben maradtak, hogy nem volt lehetőségük kibontakozni. Nem is nagyon maradtak meg a mellékszereplők nevei.
Azt hiszem nem tett jót a sorozatnak a kényszer pihenő, még ha így tömény Tutor-Fight dózist is kaptunk.(Ami nagyon nem baj!!! XD ) Egy második évad jobban állt volna neki, így igaz lassabban bontakozott volna ki, de a többi szereplőnek is lett volna esélye.

Baly 

Hát csak nagyon jó indulattal adok 8-at.

Az elején nem fogott meg, főleg Zon valahogy nem adta, nem tudom, miért.
Aztán csak elkezdett egyre jobb lenni, a Fighter x Tutor párosért hamar elkezdtem szurkolni, aztán a Zon x Saifah szál is jól kezdett alakulni. Ez volt az a kb 8-9 rész, amikor szerettem nézni, DE a 11-12. rész az így egy nagy kérdőjel… konkrétan mintha egy video klippet néztem volna 2 helyes pasival, semmi lényeges nem történt benne… spoiler
Volt itt olyan dráma a semmiért kérem szépem, hogy így wtf, pedig amúgy én szeretem Tutor karakterét.

Na a 7. résztől kb így már észrevettem, hogy a Zon x Sai páros jobban érdekel (bár a csókjeleneteik botrányosak ._.), pedig az elején valahogy nem voltam annyira értük. Sőt, a végére Zon lett a kedvencem!! :DD Sose felejtem el, hogy youtube-on egy srác ezt írta: „Why am I watching this? I'm a straight guy but Zon's freaking cute” xDD

Szóval nekem borzasztóan egyszer nézős. Gondolkodtam azon, hogy a My tee-vel hasonlítom össze, mert annak is elrontották a végét és 7 csillagot adtam rá. Ha belegondolok, ennél is elcseszték (bár a 13. rész vége tetszett, jó volt az a zárókép), annyi hogy ez azért lényegesen jobban meg van csinálva, illetve a színészek is sokkal pöpecebbek, talán ez húzta fel 8 csillagra, de egyébként nekem a kettő hasonló kaliber szerethetőségi – és nem történeti – szempontból, csak a tálalás más.
Az mondjuk biztos, hogy a MyTee-re nem voltam ennyire mérges, mint erre a végén a 'video klippek' miatt. :"D Oké szép a szemnek, de azért nézek sorozatot, mert jó történetet akarok!

5 hozzászólás
kkata76 

Nem emlékszem, először miért csillagoztam le, most másodszorra jobban tetszett. Kár, hogy az animációs vonal elsikkadt, érdekes lett volna folytatni.

Marinette 

Én tényleg akartam szeretni ezt a sorozatot, de nem ment.
Amikor el kezdtem nézni, az első 9 rész volt fent, utána várni kellett a következőre. És mindig nagyon-nagyon vártam, hogy a következő rész felkerüljön, ennek ellenére amikor végre nézhetettem, akkor meg egyszerűen nem tudott lekötni. Voltak olyan részek, amiben szó szerint semmi nem történik. Irtó unalmas.
Az elején túl sok a szereplő, akik a sorozat második felében szinte teljesen eltűntek. Ezt nem is bántam, mert igazából egyik se érdekelt. A legtöbbjük kifejezetten idegesített. Viszont a végén nekem már túl sok volt Tutorból és Fighterből. Szerettem amúgy a párosukat, különösen Fightert. Az őt alakító srác játéka szerintem messze jobb volt, mint Saint-té. Nagy hangsúly volt náluk a fizikai vonzalmon és szerencsére a két fiú között baromi jó volt a kémia. A másik páros nálam a cuki páros kategóriába kerültek, és bár náluk a kémia nem volt annyira érezhető és nyilvánvaló, az érzelmek mégis átjöttek. Nekem ők jobban tetszettek, Zon volt az én szívem csücske ♥ Nagyon sajnálom, hogy a végén kevesebb szerep jutott nekik.

4 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján