TharnType The Series (TharnType 1.) (2019–2020) 48

เกลียดนักมาเป็นที่รักกันซะดีๆ
50' · thaiföldi · romantikus, sorozat 15
1 évad · 14 rész

Type egy sötét hajú, magas és jóképű gólya. Homofób, mert egy férfi gyermekként bántotta. Az élete megváltozik, amikor az 1-ső évet kezdi a főiskolán. Egy nagyon érdekes embert hoz az életébe, egy meleg szobatársat Than-t. Ő nyíltan meleg. Egy homoszexuális fiú és egy srác, aki gyűlöli a… [tovább]

Képek 45

Szereposztás

Mew Suppasit JongcheveevatTharn
Gulf Kanawut TraipipattanapongType
Hiter Natthad KunakornkiatTum
Kokliang Parinya AngsananTar
Mild Suttinut UengtrakulTechno
Kenji Wasin PanunapornTechnic
Kaownah Kittipat KaewcharoenLong
Boat Napat SrinakluanChamp
Tong Thanayut ThakoonauttayaThorn
Kradum Thanayong WongtrakulType apja

További szereplők

Kedvencelte 28

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

Shad 

Noh akkor Mew kezei szereztek egy rajongót maguknak:D Rég láttam ilyen gyönyörű férfi kezeket :P ok, meg úgy komplett az egész srác:D Sztorinál igazából éreztem hiányosságokat, pl Type gyerekkori barátjának a szála totál nyitva maradt, mint ahogy az is, hogy Type hogy birkózott meg a kapcsolatuk felvállalásával, mert ugye az, hogy a közvetlen barátaik előtt felvállalták a dolgot az egy dolog, de a család és vadidegenek egy teljesen másik. A 9. résznél én abbahagytam a nézést, mert azt hittem Type megint begőzöl a féltékenységtől, mert valahogy mindig Tharn exének csontvázai kerültek elő a szekrényből és csóri amúgy is elég labilis idegrendszerű, könnyen dühbe jön, aztán folyamat kapja itt a sallereket az exektől :P aztán ahogy a lányok befejezték a sorozatot és csupa jót írtak róla csak befejeztem és de jól tettem:) a mi pici Type-nk még ha még mindig picit mocskos szájú is, de igazán felnőtt és bár a saját módján intézte el a dolgot és ezzel persze megint fájdalmat okozott, mégis valahol érthető volt. Ahogy a lányok írták Gulf-n azért látszott, hogy újonc, de mégis szuper volt a kémia közöttük és valljuk be rég láttam ilyen „hot” jeleneteket, amit ezek ketten a jéggel tudtak művelni…:DDD Nagyon csíptem No-t, ő egy igazi jó barát, sokszor ő rugdosta át őket hol így hol úgy a mélyponton:) Kicsit többet reméltem Tum/Tar-ból, de szerintem ők majd a LBC 2-ben kapnak nagyobb szerepet Tin/Can-val.
Nekem ez nagyon tetszett , az elején Type karakterét sokszor fenékbe rúgtam volna vagy bemutattam volna egy péklapátnak, de a múltját ismerve valahol érthető volt a homofóbiája. Tharn meg…. ilyen férfi tuti nem létezik >< Képi világ, hang teljesen rendben volt:) BL témában az egyik kötelező darab lesz, még ha azért vannak is hibái:)

16 hozzászólás
krlany 

Ez egy nagyon állat kis sorozat volt úgy kb. a 8. epizódig. Utána annyi dráma és rinyálás volt benne, hogy egy brazil szappanopera megirigyelhetné. Aztán az utolsó résszel és a spec-ekkel megint helyére került a világ rendje. Nyilván Tharn a kedvenc (akarok még vele sorozatokat nézni), bár azt azért nem értettem, ha spoiler. Szerintem ezeknek nem feltétlenül kellene együtt járni. Azért Type-ot is bírtam, nagy utat tett meg.
Ami viszont durva, hogy én az utolsó részig (Pete és Tin megjelenéséig), nem kapcsoltam össze a Love By Chance-szel. Akkor kezdtem összerakni az eredeti szereplőkkel, hogy ki kicsoda. Mondjuk pl. Type-ra nem emlékszem, és No-ra sem, de legalább Tar és Tum megvannak.:) Jah, és itt már Pete nem olyan nyámnyila. Ez tetszik.;)

Dreamborder 

Update: hát ezt nagyon benéztem. :D Ugyanis csak most vettem észre, hogy van egy special rész még Lhongén kívül is. :D Így viszont teljesen más a felállás, mert sok korábbi szivfajdalmamra adtak ezzel gyógyírt.
Nagyon tetszett ez a rész, Type végre normálisan és kedvesen viselkedett (persze csak magához képest :) ). Sor kerül a spoiler
A rész végén pedig nagyon nevettem. :’D Tharn végül egy kis duzzogással bármire rá tudja venni Type-ot. spoiler
Az idő megszépíti az emlékeket, plusz ez nagyon jó zárás volt, így megyek és felcsillagozom 9-re. Ha a Theory of Love-ra megadtam, akkor ezek után erre is meg kell. :)

Gondban vagyok, hogy is értékeljem ezt a sorozatot. Az elején nagyon szerettem, alig vártam, hogy kijöjjön a következő epizód. Aztán egyre jobban kezdett idegesíteni az állandó drámázás és úgy amblock Type karaktere. Egyszerűen nem volt fejlődés a jellemében. Talán csak a legvégén egy kicsi. Mew és Gulf egy interjúban el is mondja, hogy egyszerűen nem értették, miért is van úgy oda Tharn Type-ért. Az mentette meg az egészet, hogy a két srác között szuper volt a kémia. A színészi játék szerintem rendben volt, igaz, néha látszott, hogy Gulfnak ez az első munkája.
Sajnálom egy kicsit a dolgot, mert voltak benne nagyon jó jelenetek. Ha nem akartak volna ennyi felesleges hisztit beletenni, hanem elmennek egy másik irányba, (pl én azt hittem, hogy a coming out lesz meg megoldandó probléma), akkor sokkal élvezhetőbb lett volna számomra. Voltak benne lezáratlan szálak is. spoiler Nem tudom, lehetséges, hogy hűen követték a regény cselekményét, ez esetben viszont azzal is gondom lenne. :D
A végén volt egy elég nagy csattanó, amit értékeltem is volna, ha előtte nem mentünk volna keresztül a sok drámán. Így csak plusz egy lett belőle. Azért az utolsó rész nem sikerült rosszra, bár nem értem, hogy Pete-ék minek kerültek be a képbe. (Ugyanaz lehet az írónő?)
A karakterek: Type-ról már írtam. Az agresszióját nehezen viseltem. :D Még egy jobbegyenes és fogom magam, megkeresem és elagyabugyálom. :D Azért néha sikerült aranyosnak is lennie.
Tharn-t szerettem, kivéve azt, hogy Type-pal túlontúl elnéző volt.
Long jó karakter volt! Érdemes odafigyelni rá. Vagyis inkább a színészi játékra! ;)
De az abszolút kedvencem No volt! :D Érte màr megérte megnézni a sorit. Na meg a két színész közti kémia miatt. Egyébként maga a minőséggel nem volt bajom, szépek voltak a felvételek és nem volt agyontolva reklámokkal. Na, kb. ennyi, ha valami eszembe jut még, akkor kiegészítem. :)
Azért látom a sok 10 csillagos értékelésből, hogy sokaknak nagyon bejött és alapvetően nekem is, szóval nem akarok eltántorítani senkit sem tőle. :)

Subika 

Sose könnyű értékelés t írni most is így vagyok vele . Minden részhez írtam sőt volt hogy idéztem is .Számomra ez a sorozat egy kakukk tojás volt . Én Mew t ismertem a kacsákból de nem nyerte el a tetszésem aztán csak el kezdtem nézni ezt a sorozatát is de akkor még nem volt lefordítva az összes rész . Úgy hogy pár rész után abba hagytam .És kibírtam hogy mindegyik kész legyen .Azért is bírtam ki mert a fb tele volt velük szerencsére a spoilereket ki tudtam kerülni .Viszont a kíváncsiságomat ébren tartották .Így a legelső sorozat volt amit meg néztem Thai kihívásként . És nagyon örülők neki hogy ki vártam hogy végig meg legyen a fordítás mert a 11 rész után várnom kellet volna a következő részre hogy el készüljön az őrjítő .Úgy fejezték be hogy azonnal tudni akartam mi lesz tovább .Engem vitt a sorozat magával volt lehetőségem nézni és képes voltam hajnalig fent maradni hogy végig nézem .Ezért a 10 csillag .Sok mindent írtam részenként .A lényeg hogy fő párosunk elképesztő volt együtt .Olyan élvezettel néztem és gondolkodtam róluk mint Tul Max párosánál . Mew t is megszerettem Gulf mellett .Nagyon tetszett ahogy vissza vágott úgy hogy általában kellemetlen helyzetbe hozta miközben szépen szelídítette és egyre közelebb vonzóbbá tette magát a számára .Techno persze ebbe sokat segített néha persze a nyílt szájával hátráltatott de mindig közel járt az igazsághoz .Bírtam ahogy nevetett meg úgy az egész szerepét .Tar helyzetét Shad segített jó helyre tenni Amit itt is szeretnék meg köszöni neki .És aki az egész mögött állt .Ő is szuper volt .Sok oldalú színész . És a mellék szereplőket is szeretem a hallgatózós fiút meg a szoba társát. A kis hercegnőt aki rajongót Tharn t .És sajnáltam Type barátját jó lett volna ha meg tudja hogy Type kit szeret és megbeszélhették volna .És tovább a barátja lett volna .De volnákal nem érünk el semmit . Tény voltak benne maradandó jelenetek .Gondolom aki látta tudja mire gondolok aki meg nem .Nézze meg .Én nem bántam meg hogy hajnalig fent maradtam .

4 hozzászólás
Baly 

Vártam az értékeléssel egy darabig, mert mindig a Sotus-hoz viszonyítottam eddig mindent, úgyhogy most elhatároztam, hogy újranézem a Sotus-t, hogy jobb viszonyítási alapom legyen.

És azt kell mondjam, hogy a TharnType nagyon jó, nálam még a Sotus-on is túltesz! Sokkal „mélyebb” részletekig is nyújtózkodik, a Sotus nem :"D Meg amúgy is imádom, hogy Type végig megy ezen az egész felismerésen, Tharn pedig nem adja fel, ami basszus elég kockázatos és dicsérendő. Bár néha inkább vakmerő…

A Sotus-ban viszont az sokkal pozitívabb, hogy nincs ennyi dráma, szarkeverés stb, az pont attól jó! És baromira eladható a történet és a kémia is ott van attól még rendesen! Ja meg az egész Sotus rendszer megismerése megint egy pozitív dolog, tudom hogy amúgy sokkal durvább az egész a valóságban, de nagyon tetszett ahogy beleépítették egy romantikus történetbe.

Na, de most mégis csak a TT-ről írok értékelést, ebben néha már túlzásnak éreztem a végén ezt a rengeteg spoiler, de persze tudom, hogy muszáj volt, Type nem hülye egyáltalán. És az a kapcsolat ami kialakul közöttük, annak ellenére, hogy Type utálja a melegeket és hogy beszélt Tharn-nal, meg miket csinált vele az elűzése érdekében, ahhoz képest a végén amit kapunk az egy nagy, bátran kimondható SHUT UP AND TAKE MY MONEY :D

Annyira imádtam mindkettőjüket, Tharn a magas, jóképű, rendes srác, aki a hatalmas szemeivel (komolyan, ekkora szemet egy embernek :"D) bárki szívébe belopja magát, Type meg a klinikai eset, akiknek a jellemük alakulását egyszerűen imádom!

Egyébként hiába a Love by Chance Type-os melléksorozata (tulajdonképpen az előzménye), ebben Type egyáltalán nem olyan volt, mint az LBC-s Type. Nem hiszem, hogy a színészek miatt. Most vagy direkt változtattak a karakterén, mert az ő nézőpontja is változott a történések után, vagy tényleg új személyiséget adtak neki. Az LBC-s Type tiszta Love Guru volt az egész soriban :D na a TT-s Type-ról ezt el sem tudnám képzelni, hiába adott tanácsot a végén Pete-nek.

jajj és No-t hadd említsem meg lééégyszi! xDD imádom, hogy ilyen idióta, bár Mild amúgy is ilyen szerepeket kap mindig (lásd: What the Duck)

Melegen ajánlom mindenkinek! uwu

update, Our Last Love special ep megnézése után:
Mind blown helyett heart blown és képzeld el hogy olvadás helyett szublimálok! Ez a szerény véleményem x)
Szegény Tharn azért… így az életére törnek xD
Ééééééés *dobpergés* megérkezett a Love Gurunk Type személyében ! És most tényleg elhittem neki! Imádom Type-ot, már a LBC-ben is szerettem, hogy ilyen jófej volt. Illetve jófej lett :')

kkata76 

Tíz csillag, főleg az utolsó másfél órás spec. résszel, ami föltette az i-re a pontot, hogy úgy mondjam. (Type apja tök jó volt). Kíváncsi vagyok, mi lesz a folytatásban.

silentscream

Egészen szerethető sorozat. :) Eleinte nem voltam biztos benne, hogy végig akarom nézni, ahogy Type folyamatosan patkány módjára viselkedik szinte mindenkivel maga körül… De aztán a végére jobb lett… Sokszor kiverte nálam a biztosítékot a viselkedésével. Úgy éreztem, hogy nem előre fejlődik, hanem visszafele… De szerencsére Tharn mellett csak sikerült fejlődnie a végére. No pedig igaz barátnak bizonyult, a végéig kitartott Type mellett a nehéz természete ellenére is. :) Tharn pedig igazán szerethető karakter. :) Becsülendő, hogy kitartott Type mellett és szép lassan segített neki leküzdeni a lelki problémáját…
A 2 special rész is élvezhető volt. Habár annak ellenére, hogy Lhong nem kapott túl sok szeretetet a családjától, ettől függetlenül szerintem spoiler. A másik másfél órás special rész viszont kifejezetten szórakoztató volt. Bírtam Type apukáját, nem semmi figura. :D Type meg tiszta apja… Ezzel a 2 + résszel szépen lezárták a sztorit véleményem szerint.

3 hozzászólás
Katyesz

Az elején nem tudtam hova tenni, hogy mi fog kisülni a végére, de nagy kedvenc lett.
A sztori nagyon jó és a párosunk is ott van a szeren. A kémia szerencsére jól működik. :D
Gulf nekem először nagyon fura volt a játékával, de Mew szerencsére ott volt mellette, és nagyon jó párost alkottak. Remélem láthatjuk még őket együtt, ha nem is a TharnType folytatásában(azért jó lenne).
Update: Hogy a speciál se maradjon ki! Hab volt a tortán! Ennyit röhögni 90 percben. Szegény Tharn, komolyan sajnáltam, nem volt neki elég Type nehéz természete, erre kikapta az apját is. Ezektől az arckifejezésektől teljesen kifeküdtem (Mew teljesen beléd zúgtam :D ) Most már csak a backstage videókat szeretném látni. Mennyit röhöghettek egyes jelenetek felvételekor? :D Hát a lecke fel lett adva a második évadnak!

Kemiviki 

Az első 8-9 rész nagyon tetszett, de aztán jött a nagy dráma a nagy kavarás ami nekem egy kicsit már sok lett. Persze értem így lett kerek a történet, de ennyit sírni…
Nagyon bejött a sorozat stílusa, a választott zenék.
Thrn és Type között nagyon jól működött a kémia, és a mellékszereplők is szimpatikusak.
Techno nagy kedvencem lett, az a srác <3

eszter_m 

Egyszerű a szabályom, ha a történetben olyan zajlik, amire mindenki fejében megszólalna a vészjelző, ha az egyik fél nő lenne, vagy ha arra gondol, hogy bármelyik jelenet vele történne meg a való életben, és kirázza a hideg, akkor ott valami hiba van. Itt túl sok is kijutott ilyenekből.

Plusz ez időrendi sorrendben megelőzi a LBC eseményeit. Tehát ha valaki LBC előtt nézi meg kronológiai okokból, spoiler what the fork

I'm pissed


Folytatása

Összehasonlítás

TharnType


Hasonló filmek címkék alapján