Banyakat Rak the Series (Love in the Air 1.) (2022–2022) 28

Love in The Air The Series / Love Sky / Love Storm · บรรยากาศรัก เดอะซีรีส์ / พายุรักโถมใจ / พระพายหมายฟ้า
45' · thaiföldi · dráma, romantikus, sorozat 18
1 évad · 13 rész

Rain egy világos bőrű, kedves fiú, akinek egy nap gondja akad az autójával. Hála égnek, Phayu, egy motoros segít neki. Rain első látásra beleszeret a roppant jóképű fiúba, és elhatározza, hogy hozzá fog hasonlítani. Mint kiderül, Phayu egy igen népszerű felsőbbéves, akiért minden lány odavan,… [tovább]

thai · angol
thai · angol
thai · angol

Képek 33

Szereposztás

Boss Chaikamon SermsongwittayaPhayu
Noeul Nuttarat TangwaiRain
Fort Thitipong SengngaiPrapai
Peat Wasuthorn ChaijindaSky
Zani Nipaporn ThititanakarnJoy
Tonnam Piamchon DamrongsunthornchaiSig
Nan Sujitra HemhiranPle
Seng Supachkok WelasmongkonchaiTho
Chai Supakit WelasmongkonchaiAek
Smart Chisanupong PaungmaneeLeon

További szereplők

Banyakat Rak the Series (2022–2022)
Író

Gyártó
GMM 25

Kedvencelte 10

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Chris_teena 

Azt hittem, hogy nálam a Kinnporsche lesz az év befutója, de nem így lett. A Love in the air nálam messze elverte a KPt. Imádtam. Szerintem tartok egy maratont belőle amint időm engedi, bár vannak részek, amiket már kívülről tudok, annyiszor megnéztem. Szerettem a srácokat, Prapai lett a szívemcsücske, imádtam a vagány motorost, az öntelt ficsúrt és a gondoskodó szeretetgombócot is…
Payut és Raint is nagyon szerettem, de Prapai és Sky szála nekem érdekesebb volt.
Nagyon magasra tette nálam a lécet ez a sorozat. Százszor újranézős lesz.

2 hozzászólás
krlany 

Bírtam ezt a sorozatot. A srácok pedig talán az eddigi legjobb felhozatal. Kedvesek, bájosak és jól játszanak. Kicsit kiszámítható volt a sorozat, és ennyi erőszakos cselekmény is ritkán tömörül így egybe, pláne spoiler Az én kedvenceim a motorosok: Payu és Pai. Meg ahogy kiállnak a párjaikért. Rengeteg mindent megtesznek értük. A másik kettőnek fel kell nőniük még majd ehhez, még nagyon éretlenek. De szó se róla, jó párosok.

paeonia 

Az eleje nagyon jól indult, aztán ahogy haladtunk a történettel, egyre inkább kezdett lankadni az érdeklődésem, és az utolsó 2-3 résznél már csak arra vártam, hogy tudjuk már le az egészet. Olyan érzésem van a sorozattal kapcsolatban, mintha a készítők arra törekedtek volna, hogy „na, majd most mi megmutatjuk a tutit”, csak éppen az arányok nem jól lettek elosztva spoiler. De az is lehet, hogy a sok elkényeztetett gazdag ficsúr, akik bármit megtehetnek nem az én zsánerem… Sky története egyébként jobban tetszett, mert az még elég szépen fel is volt vezetve – már korán elkezdték az utalásokat –, csak éppen itt érződött nagyon, hogy túl sokáig drámáztunk egy bizonyos dolgon, holott azt le lehetett volna tudni mondjuk egy fél részben, és a fő problémát, ahol feltűnik az ex nem egy, hanem másfél-két epizódban szépen bemutatni.

kkata76 

Úgy tűnik, bejönnek nekem az írónő történetei meg a könyveiből készült sorozatok. A TharnType az egyik kedvencem, és ezeket is nagyon szívesen olvasnám könyvben, ha megtalálnám (vagy ha netán kiadnák itthon)…
Tetszettek a karakterek, a történetek is. Azt hiszem, azt szeretem bennük, hogy nem fekete-fehér típusszereplőket kapunk, hanem összetett jellemeket, akik változnak, fejlődnek a sztori folyamán. Komoly és humoros egyszerre, szóval nekem tetszett a sorozat, biztosan meg fogom nézni még többször.

silentscream

Na ez is egy igen jól sikerült darab! :) Alapvetően mindkét párost szerettem, de valahogy Skyék párosát jobban. :) Tetszett, hogy Phayu és Prapai is ennyire odaadóak voltak a párjukhoz. Prapai szépen lassan begyógyította Sky sebeit. :) Egyébként azért az fura volt, hogy az utolsó pár részben fő párosunk szinte teljesen eltűnt.
Összességében ez nagyon jó lett!

Nana92 

Az első olyan thai sorozat, amit egyszerűen nem bírtam megvárni, hogy minden rész kijöjjön és elkezdtem, amikor még ongoing volt. Kínszenvedés volt minden héten várni az új részt. Szerintem a napokban újra is nézem egybe az egészet. Mind a két páros nagyon szerethető és a színészek zseniális munkát végeztek, nagyon megvolt a kémia köztük. Rain-t nem lehet nem szeretni, csórikám nem tudom, hogy jutott be az egyetemre ilyen lassú észjárással. Viszont Sky karaktere a legjobb. Imádom, ahogy mindenkinek visszabeszél. Lehet mondani, hogy jaj kiszámítható volt, meg túl sok volt a drámázás. Nos, nekem így volt tökéletes. Sírtam, nevettem, és néha elolvadtam a párosoktól. Egyszerűen nem tudom normálisan megfogalmazni ezt az értékelést. Annyira fog hiányozni nekem ez a sorozat. Remélem még sok sok sorit kap ez a 4 színész, akár együtt, akár külön külön.

hraurie

Nagyon közel került hozzám ez a sorozat és a szereplők is. Két éjszaka alatt ledaráltam az egészet (ami amúgy nem egészséges, ne csináljatok ilyet), de újra fogom nézni és kicsit lassabban fogok haladni vele, hozzánézve interjúkat és bts dolgokat is, mert nagyon elvarázsolt az egésznek a hangulata, a színészi játék és a karakterek is. Nem tökéletes, elég kiszámítható sablont követ igazából, de abszolút megérdemelne egy második évadot és nagyon örülök, hogy az utamba akadt a sorozat, mert kedvenc lett.


Folytatása

Összehasonlítás

Love in the Air


Hasonló filmek címkék alapján