Until We Meet Again The Series (Red String) (2019–2020) 43

Until We Meet Again / The Red Thread / Red String · ด้ายแดงซีรีส์ / ด้ายแดง (Dai Daeng)
55' · thaiföldi · dráma, romantikus, sorozat 15
1 évad · 18 rész

30 évvel ezelőtt Korn és Intouch egyetemi tanulók voltak Bangkokban. In belépett Korn életébe annak ellenére, hogy tudta, Bangkok egyik legbefolyásosabb emberének a fia, a maffiának. Eleinte Korn ellökte magától Int, de végül nem tudott ellenállni a fiúnak, aki tele volt élettel, míg ő épp az… [tovább]

eredeti · angol

Képek 15

Szereposztás

Fluke Natouch SiripongthonParm (In Reinkarnációja)
Ohm Thitiwat RitprasertDean (Korn Reinkarnációja)
Earth Katsamonnat NamwiroteIn
Kao Noppakao DechaphatthanakunKorn
Samantha Melanie CoatesManow
Prem Warut ChawalitrujiwongTeam
Boun Noppanut GuntachaiWin
Mean Phiravich AttachitsatapornAlex
Perth Tanapon SukhumpantanasanSomkrit
Na Naphat VikairungrojSorn

További szereplők

Kedvencelte 24

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

pvik13 

Igazából ez volt az első dorama aminek a fő témája a reinkarnáció volt és megnéztem. Nem állt közel hozzám ez a téma és nem is nagyon volt semmi amihez viszonyíthattam volna így tiszta lappal kezdtem neki és tettem egy próbát. Az elején szuperül megfogott és érdekes volt ahogy haladt a story, de az igazat megmondva így kb. a 13. rész utána már teljesen confused af voltam (lehet majd idővel újra is kell néznem) ಠ~ಠ VISZOOONT a szerelme Pharmnak és Deannek elmondhatatlanul érzéki és gyönyörű ❤ Továbbá voltak itt gyöngyszemek akik miatt teljesen megérte végignéznem. Win meg Team vitte a prémet mert amikor nekik volt screen timejuk naaa az minden pénzt megért ♥‿♥ Naa és Manaow is a szívem csücske lett IMÁDTAAM ^̮^ ja és…P'DEEEEEEEEAAAAAAAAAAAN
A soundtracket akárhányszor meghallom elsírom kb. magaat olyan szép. ༼☯﹏☯༽
https://www.youtube.com/watch…

2 hozzászólás
Dreamborder 

Ez a sorozat kevésbé volt lehengerlő, mint mondjuk a vele közel párhuzamosan futó TT vagy MODC széria, mégis valahogy ez tetszett a legjobban.
Lassabb folyású volt a sztori, de egyáltalán nem vált unalmassá. Szerettem, hogy mindig újabb és újabb jeleneteket kaptunk a múltból. Jól fűzték a szálakat, tetszett a “csavar”. spoiler Hál’istennek nem voltak felesleges drámák, bár azért ennyi sírós jelenetet is régen láttam már :P. Nekem a vége is tetszett. spoiler
A karakterek nagyon szerethetők voltak, Manaow, Team és Win volt a felelős a humor faktorért. (Bár az a rengeteg smink reklám már kezdett idegesíteni. :D)
Ha választanom kell, WinTeam páros lett a kedvencem, hát milyen jók voltak már! ^^
Aztán valahogy az KornIn párosnál jobban éreztem a kémiát. Szerettem az ő jeleneteiket is. :)
A végére DeanPharm is összecsiszolódott, nem voltak már olyan nagyon merevek. :)
A színészi játék alapján nálam Earth és Fluke áll az első helyen, amilyen érzelmeket meg tudtak jeleníteni, az nem volt semmi!

14 hozzászólás
krlany 

Az elejét nagyon-nagyon szerettem… aztán itt a vége felé túltolták. Nagyon elnyúzták indokolatlanul hosszúra a szenvedős jeleneteket… ezzel arányosan túl sok lett Pharmból is. Valaki írta, hogy olyan mint Wayo a 2Moonsból (szerintem leginkább az első szériából). Csakis egyet érteni tudok vele: szeme elkerekedik, majd megalszik a tej a szájában… Arról nem is beszélve, hogy imád szenvedni, ha nincs min, akkor gyorsan kreál magának valamit. Deant és Kornt imádtam, meg az őket játszó színészeket is. Na köztük egy szerelmi sorozat, na azt megnézném (mármint a színészek között, nem a karakterek között). Naná, hogy a TeamWin párost is bírtam. Cukik voltak a spec részben is, ahogy beszéltek a szerelmi jelenetükről. Nagyon várom a Between Us-t.
Nagyon sajnáltam, hogy a végéig nem tudták tartani az elején belőtt színvonalat. Szerettem volna imádni, de nah… így is jó volt azért.

Katyesz

10 csomag 100-as zsepi! Először úgy voltam vele, hogy nem akarom megnézni, aztán valami ott hátul nagyon motoszkált: deee akarod! Jó! Oké! De csak ha vége lesz a sorozatnak, akkor egyben! Aztán véletlenül benéztem, és azt hittem véget ért (kb a felénél), így nekikezdtem. Jajj, de izgultam aztán részről részre.
Adott egy tragikus sorsú páros, akikkel már az első pillanattól teljesen együtt tud érezni az ember. Majd megismerhetjük fő párosunkat akikért a körmünket lerágjuk. Szerencsére ott vannak a jó barátok, a család.
A színészek nagyon jók voltak, elképesztő módon tudták átadni a múltat és a jelent.
A mellékszereplők azért kaphattak volna egy picivel több teret. spoiler

2 hozzászólás
kkata76 

Második nézésre is 10 csillag és kedvenc… Általában nem szeretem a melodrámát, de itt a melodramatikus részt remekül ellensúlyozzák pl. humorral. Nagyon tetszik, ahogy kibontakozik a történet, érdekesen keverik a múltbeli szálat a jelennel. A történet nagyon szép, az összes színészt szeretem és a zene is tökéletes. És akkor még hozzájön mindehhez az a sok thai finomság, amit a sorozat folyamán elkészítenek: az embernek menten megjön az étvágya. Egyszóval szép és érdekes történet megható, aranyos és vicces részekkel, kitűnő színészi játékkal, mindenkinek ajánlom.

Nympha17 

Annyira jó volt az alapsztori, és mégis annyi fölösleges dologgal telepakolták.
Pl. kevesebb visszaemlékezés-több történés nem ártott volna, mert amikor tizedjére nézették velem újra ugyanazt a múltbéli jelenetet, az már nekem nagyon unalmas volt. Amennyi könnyet meg Pharm elhullajtott, abból egy szökőár is kitelt volna. Sokszor használták indokolatlanul ezt a módszert és így amikor lényeges lett volna, nem ütött akkorát.
És ha már Pharm… Sajnálom, de engem irritált a srác. Túl cukira vették a figuráját és ez már zavart. Ugyanez In esetében. Pedig az elején azt hittem fordítva lesz, de ehhez képest a két seme, Dean és Korn tarolt ami a színészi játékot illeti.
A kedvenceim a Team-Win páros volt. Igaz, ők csak ott a háttérben mozogtak, de sokkal jobban érdekelt velük mi lesz, mint a főpárossal. Sokkal aranyosabbak is volt együtt. Ugyanez Manow és a szemüveges srác. spoiler

crissy 

Ez a sorozat… Wow!
Már a leírásból tudtam, hogy érdekes lesz, de messze felülmúlt minden várakozásomat.
Nagyon szerettem! A sztori nagyon jó volt, érdekes, kerek, szívfaggató, mégis szerethető. A szereplők is szuperek voltak mind egyénileg, mind párban és mind baráti társaságban, amiért plusz csillag jár. A színészek nagyon jól össze voltak vállogatva, mindegyik remekül hozta a formáját. Majdnem minden tetszett benne, kivéve spoiler
És tudom, hogy nem leszek népszerű a véleményemmel, s légyszi, ne kövezzetek meg ezért, de szerintem TeamWin pont annyit szerepelt, amennyit kellett. Én is nagyon nagyon szeretem őket, de ez a sztori nem róluk szólt, hanem Deanről és Pharmról, s örülök, hogy nem redukálták le Pharm és Dean szereplési idejüket, mert az csak rontott volna a történet kibontakozásán. Bár ha jól értettem, meg fog jelenni egy sorozat, ami TeamWinről szól, aminek naggyon örülök.
Ja, és P'Dííííííín arccsontja külön ódákat érdemel. Olyan, mint egy tökéletes alma.
Ment a kedvencek közé :)

Marinette 

Imádtam! A legkülönlegesebb történet az eddig látott BL sorozatok közül. Amikor a tartalmát elolvastam, már azon elérzékenyültem és nem is bírtam végignézni sírás nélkül.
Pharm és Dean szerelmére nincsenek szavaim, mert a gyönyörű vagy csodaszép is kevés ide. Eleinte a Deant játszó színésszel nem voltam kibékülve. Úgy éreztem nem illik Pharmhoz és sajnáltam, hogy nem a Kornt játszó színész kapta a szerepet. Aztán ahogy haladt előre a történet, rájöttem, hogy Ohm mégiscsak tökéletes választás volt. Imádtam, ahogy a kemény tekintete ellágyult, szoborszerű arca megváltozott amikor Pharm-mal volt. A morcos P'Deanből játékos PiDííííííííííííííín lett :) Pharm és az ő sárga hátizsákja meg a különleges desszertjei :) Őt az első perctől kedveltem. Szeretem az ilyen típusú karaktereket. Ráadásul Fluke nagyon jól játszotta. Amit az utolsó részben alakított, hát az nem volt semmi!
Kao-Earth párosa volt a másik kedvencem, annak ellenére, hogy – tudom, ronda dolog, de – Earth nekem nagyon unszimpatikus. Sokszor a hideg is kiráz tőle. Nem tudom, hogy miért, de ebben a sorozatban nem éreztem ilyet vele kapcsolatban. És el kell ismernem, tetszett In szerepében.
Team és Win nem kaptak ugyan sok időt, de nincs is hiányérzetem emiatt. Szerintem nagyon jól eltalálták, melyik páros mennyi időt kapjon. Aranyosak voltak (különösen Win) és tök jó, hogy lesz saját sorozatuk, ennek örülök, tuti nézős lesz!
Voltak benne ugyan hullámvölgyek, nem volt tökéletes és ami nekem kiábrándító volt, az a sok reklám benne, mégis nagy-nagy kedvenc lett!

2 hozzászólás
eszter_m 

Az alcím lehetne Pharm konyhája, avagy bevezetés a thai konyhába különös tekintettel a desszertekre.
Azt hiszem, ha csak egy thai BL-t kellene ajánlanom valakinek, akkor ezt választanám, bár még igen rövid a listám. Az illető éhes lesz, nagyon jókat fog nevetni, bár sírni is.
Az igazi OTP itt egyértelműen TeamLays. szóval szerintem a Between Us arról fog majd szólni, hogy Win megpróbál a fontossági sorrendben a chips elé kerülni.

edit: megálmodtam, miben volt számomra igazán kiemelkedő a sorozat. Részleteiben országimázs reklámfilmként is használható. Más sorozatban elmennek kirándulni valami szép helyre és ha nem vagy thai tuti nem tudod merre jártak, itt név szerint említik, mondjuk a Kwai folyót, vagy van kép a nemzeti park bejáratáról, amin angolul is szerepel a hely neve. Az ételek háttértörténetét is beleszövik a párbeszédbe, pedig abszolút nem mozdít előre semmit. Szóval eddig ez az első, ami miatt azt mondom, repüljünk Thaiföldre egyszer.

1 hozzászólás
Baly 

Baromi érdekes volt ez az egész reinkarnációs dolog, de olyan lassan haladtunk előre, meg annyi egymásra bámulós jelenet volt, hogy néha már untam…
Pharm néha kiakasztott a sok P'Dean-ezéssel, komolyan ennyire zavarban volt vagy mi?
Sokszor egyébként azt vettem észre, hogy az In-Korn jelenetek jobban fent tartották az érdeklődésemet, mint a Pharm-Dean.
Kedvenc jeleneteim azok voltak, amikor találkoztak egymás spoiler családjával. Ez amúgy, hogy ki kinek született újjá ez is nagyon tetszett :D És így kellett lennie, hogy felnyissák egyesek szemét.
Összességében egyszer nézős, voltak nagyon jó pillanatai is (ezek főleg a reinkarnációnak köszönhetően), meg elunom az agyam pillanatai is, de annyira érdekes volt a sztori, hogy teljesen megérte :) csak ez a Pharm-Dean páros tökre a 2Moons-ból a Wayo-Pa párosra hasonlít és rájöttem, hogy az ilyeneket annyira nem szeretem, mikor az egyik srác még egy nőnél is femininebb…


Népszerű idézetek

Baly 

Manaow: Nem tudom többé magamban tartani! Pharm! Hozzám jössz férjül?
*Manaow meg akarja csókolni Pharm kezét*
Pharm: Manaow! Manaow! Mit csinálsz?
Manaow: Pharm, csak házasodjunk össze! Annyira tökéletes vagy! Törődni fogok veled az életed hátralévő részében, csak főzz rám!

1. évad 3. rész

Hasonló filmek címkék alapján