Kedvencelte 3

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

Yuuko 

Hát, nem is tudom. Elég felemás érzéseim vannak. A LBC mindig is különleges helyet foglal el a szívemben, ez volt az első thai sorozat, amit láttam. Imádtam Ae és Pete párosát, és nagyon szurkoltam TinCan páros összejövéséért is. És Earth egyszerűen olyan cuki, te jó ég, annyira imádtam. Bár szó se róla, ez már elég rég volt, és kissé megkoptak az emlékeim is, de a rajongásom nem.
Először is nem értem, miért kellett resetelni a TinCant, míg a többiek sztorija maradt. Jó, annyiból értem, hogy Saint nem ért rá, ezért a főpáros helyett rájuk kellett felhúzni az évadot, viszont az első évad befejezésével ez kissé nehéz lett volna. DE! Én személy szerint két éve várok a folytatásra, kicsit kibírtam volna, ha ez azt jelenti, hogy Saint – vagyis Pete – visszajön. Utánaolvasgattam, hogy miért nem szerepelt benne, és nem tudom mi igaz belőle, mindenesetre nagyon dühös, csalódott és szomorú vagyok miatta.
De lépjünk kicsit túl ezen, Oké, hogy nincs benne Pete, és kapunk két mondatot, hogy miért nincs benne. De amit a sorozat – főleg az első – felében művel… huh… Az én életkedvem is elment tőle, annyira rámentek erre a depi hangulatra, meg szomorú zenére meg a flashbackekre… spoiler A barátai voltak igazából az üde színfoltjai a sorozatnak, mondjuk kb végig szponzorált kaját ettek szegények, de legalább Mai cuki volt, a csajszi színészét bírom, Pond meg tényleg nagy arc és igaz barát is – btw az első évadban nem megismert egy csajt? Azt is kiírták belőle vagy mi?! Kár, hogy kevés szerepet kaptak.
Kengkla és P'No kapcsolata még érdekelne is, de ez az egy felet előre, tízet hátra tempó szintén az idegeimre ment. Szegény Tum – Tar szálnál még a szponzorált pia is nagyobb hangsúlyt kapott… brrr, lila, ízesített lötty
És a végére hagytam az évad főszálát, Tin és Can kapcsolatát. Ami igazából meglepően… jó. Bár az elején nekem fájt, ahogy Can ártatlan tudatlansággal fennkölt sablonszövegeket szajkózva tiport bele Tin lelki világába és ezen Tin se segít sokat, mert hát elég bunkó főleg az elején. Jó volt látni, hogy kerülnek egyre közelebb egymáshoz, mondjuk volt egy olyan rész, ahol mindkettő azon rinyál váltogatva, hogy szereti a másikat, de… És ott van még Tul, akit nem mondom, hogy megértettem a végére vagy megbocsájtottam neki, mindenesetre nem utáltam. spoiler
Viszont nagyon nem ment a Tin x Can párosnak az erotikus jelenetek átadása, én éreztem magam kínosan, mennyire össze van szorítva a szájuk, amikor smárolnak. Legalább a Tul x Hin csókban érezni lehetett a szenvedélyt.

És tényleg, szegény aranyhalak…

krlany 

Hát, nem vagyok tőle elragadtatva, pedig én is azok között voltam, akik nagyon várják a 2. évadot, no meg a TinCan párost. Ehhez képest kaptam valami elég unalmasat tőlük. Nem volt meg a kémia. Can-nél semmiféle jellemfejlődés nem mutatkozott, pedig bőven kellett volna. A szerelmes Can pont olyan, mint mint a nem szerelmes, így aztán a szexjelenetek inkább tűntek viccnek, mint komolynak. De a többiek is…
Ae és a szenvedés, kicsit sok volt. A harmadik rész után adtam volna neki egy új pasit, még ha a tizedik részre rá is jön, hogy mégis csak Pete az igazi, de legalább történt volna valami a sorozatban.
Még a KlaNo páros volt a legaranyosabb.
Tul nem igazán győzött meg ezzel a nagy happyvel a végén. Ő egy bántalmazó, Hin se százas, ha ezt így elfogadja (vagy épp kaptunk valamit a thaiföldi kultúrából, ami szó nélkül hagyja a családon belüli erőszakot). Mondjuk az ő csókukban legalább látszott valami a 8 év egymásra való epekedéséből, nem olyan döglött hal jellege volt, mint a többinek.
Az viszont félelmetes, hogy mennyire tapintatlanok és bambák a srácok, soha semmit nem vesznek észre (mármint a forgatókönyv szerint), ez pedig csak annyit jelent, hogy nem figyelnek egymásra. No, de hogy lehetsz úgy barát, epekedő szerelmes, ha nem figyelsz a másikra? A forgatókönyv nagy önellenmondása.

Dreamborder 

Hát, hogy is mondjam. Nekem ez elég langyi lett. Nem éreztem sok izgalmat benne, nem vártam tűkön ülve a következő rész megjelenését.
Tin-Can páros már uncsi volt egy idő után, (amúgy is idegesítően ostoba a karakter :P) sztorink pedig nem nagyon volt.
Perth nagyon jól játszott itt is, hihetetlen, mennyire jól meg tudja jeleníteni az érzelmeket, de sorry, ez az állandó sírás-rívás is sok tudott lenni. Mark és Gun között jó a kémia, tőlük szívesen néznék valamit, viszont Tum-ot és a gitáros csávót hagyjuk. A Tar szál sincs rendesen lezárva, legalábbis szerintem.
Szóval ez most nem lett a kedvencem. :)
Igen, valószínűleg lesz folytatás, de azt sem fogom nagyon bánni, ha mégsem. :D

Jaj, elfelejtettem leírni, pedig a Tul-Hin vonal tetszett. Nekik jár a plusz pont. :)

4 hozzászólás
Baly 

Szerintem ez elég jó folytatása volt az első évadnak, örültem, hogy a TinCan páros kapott egy egész évadot. És habár az elején kissé puffogtunk, hogy mi ez, hogy nem ismerik egymást és előröl kezdték az ismerkedést… hamar el is felejtettük, legalábbis részemről.

Kedvenc jelenetem az volt, mikor spoiler

Tul volt az egyetlen, akin nem tudtam kiigazodni, mert nekem sosem tűnt rossznak, mégis mindig úgy állítják be, úgyhogy spoiler

spoiler

Ae-t pedig szörnyű volt így látni, de lassan csak ő is helyrejött és az utolsó jelenetből egyértelmű, hogy lesz 3. évad, ez már annyira egyértelmű volt a vége felé.
És nagyon remélem, hogy NoKla lesz a főpárosunk ezúttal, én nagyon bírom őket, már az első évad óta x))) (ha viszont nem lesz, akkor it means, hogy béna a lezárás sorry not sorry)

PS: A SZERENCSÉTLEN ARANYHALAK (个_个)

Marinette 

Annyi lehetőség volt ebben a sorozatban, olyan jó lehetett volna. Egyszerűen nem értem, hogy tudtak egy ilyen unalmas, semmitmondó valamit csinálni belőle. Az LBC-ben tetszett Tin és Can párosa, de itt, egy-két pillanatot leszámítva, egyáltalán nem. Az első 7 résznek semmi értelme nem volt. Mondjuk nagyon a többinek se, de azért a vége felé voltak jó jelenetek. Számomra az egyetlen szereplő, aki egy kicsit érdekessé tette a sorozatot, az Tul volt.

5 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján