Phro Rao Khu Kan (2gether 1.) (2020–2020) 60

2gether: The Series / Because we are together · เพราะเราคู่กัน
50' · thaiföldi · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat
1 évad · 13 rész

Tine egy helyes srác, emellett az egyetemi szurkoló csapat tagja. Sarawat pedig a campus egyik leghíresebb sráca, aki egyszerre a focicsapatban és a zeneklubban is játszik. Mikor egy másik srác, Green, bevallja Tine iránti érzéseit és folyamatosan Tine nyomában lesz – aki egyáltalán nem táplál… [tovább]

thai · angol

Képek 173

Szereposztás

Bright Vachirawit ChivaareeSarawat
Win Metawin Opas-iamkajornTine
Frank Thanatsaran SamthonglaiPhukong
Drake Sattabut LaedekeMin
Gunsmile Chanagun ArpornsutinanBoos
JJ Chayakorn JutamatOhm
Mike Chinnarat SiriphongchawalitMan
Gun Korawit BoonsriGreen
Guy Sivakorn LertchuchotDim
Toptap Jirakit KuariyakulType

További szereplők

Kedvencelte 23

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

Shad 

Aranyos, kis rózsaszín vattapamacs sorozat:) szinte nulla drámával:) többnyire bárgyú mosollyal a képeden bambulod végig az egészet:) ezt még a gyengébb idegzetű nem BL fanok is nézhetik, tényleg abszolút ártatlan a dolog:)

pvik13 

Naszóóval, a 2gether nem volt teljesen hibátlan, de mégis úgy érzem 10 csillagnál kevesebbet akkor sem érdemel. Hiszen annyi dologban kiemelkedő volt számomra, a színészek, hiszen kb Win megnyerte a szívemet (ᵔᴥᵔ) plusz olyan jól alakított hogy komolyan Oscarra jelölném, de a többiek is annyi színt hoztak a történetbe. (。◕‿◕。) Mégis hol iszonyat boldoggá tett, hol úgy megsiratott hogy alig bírtam visszatartani a könnyeimet, hol meg már olyan érzelmi magaslatokba voltam hogy nem bírtam magammal. XD Megnevettetett amikor leginkább a szükségem volt rá és teljessé tette minden péntekemet. NA A ZENÉK… ♪Scrubb fan lettem teljes mértékben♪ https://www.youtube.com/watch… Tehát kijelentem azt, hogy konkrétan a kedvenc BL-em lett. ♥‿♥

Brigi89 

Hihetetlen mennyire magával ragadott ez a sorozat.
Nem gondoltam, hogy a SOTUS-nál jobban fog tetszeni egy BL sorozat, de a 2gether az első nálam maximálisan.
Régen volt, hogy egy sorozat ennyire magába szippantott. Mikor ezt nézed minden szabadidődben, evés közben, alvás helyett. Annyira szurkoltam, hogy Tine vegye már észre Sarawat mennyire oda van érte. Elképesztő, hogyan tudott ránézni.
Imádtam az összes dalt meg amikor együtt gitároztak.
Az utolsó 5 rész meg nagyon kellett a lelkemnek. Semmi dráma, semmi félreértés, nagyon aranyosak voltak együtt, és a végén azért megkaptuk a várva várt csókot is :)
Nagyon sokszor újranézős nálam.

Dreamborder

Helyes kis sorozat volt. :)
Alig vártam a péntekeket, számolgattam, hogy ha ott 8 órával korábban van, akkor vajon feltették-e már az új részt. :D
Az előttemszólók már mindent leírtak, talán azzal leszek egyedül, hogy nekem a sori eleje kicsit jobban tetszett, mint a második fele. :)
Bár akkor meg éppen azon olvadoztam, hogy milyen aranyosak együtt. :D Szóval tetszett na!
A kedvenc jelenetem: spoiler
Tetszett, hogy nem éreztem erőltetettnek a sztorit, (kivéve persze a végső drámát), szépen alakultak a kapcsolatok, és voltak benne olyan csavarok, amikre egyáltalán nem számítottam, de őszintén. :D spoiler
Na jó, befejezem, mert csak pár sort akartam írni, de ha belelendülök, lesz ebből még kisregény is. :’D Legyen 10 csillag a karakterek, a színészek, a zene és a humor miatt. :)

krlany 

Én sem adhatok rá kevesebbet, mint a maximum. Nagyon szerettem. Imádtam, hogy sok zene, meg zenész van benne, meg koncertek. Aranyosak voltak a srácok, egyedül Milből csináltak idiótát spoiler A szélkakas csőre hozzá képest egy stabil irányjelzőkészülék. Amúgy az összes párt bírtam benne. Meg hogy fát mentek ültetni… meg S féloldalas mosolyát… és a könyvet is elolvasnám, nanáhogy!

Katyesz 

Hát ennek is vége! :( Ennyi lökött arcot egy helyen. Nem is tudja eldönteni az ember, hogy mikor ki a kedvence. Tine és Wat a sok szerencsétlenkedéseikkel, mindig megnevetteti az embert.
Green nagyon nagy volt, kár hogy később már kevesebb szerepet kapott.
Nálam Man az abszolút kedvenc. Szerencsére ő is kellő időt kapott kibontakozni. Az őszinte elszólásaival képes volt olyan helyzeteket hozni, hogy nem egyszer csapkodja az ember a térdét a röhögéstől.

silentscream 

Imádtam ezt a sorozatot elejétől a végéig. :) Nem tudok 10 csillagnál kevesebbet adni rá. Kár, hogy ennek is vége lett. :( Hihetetlenül szeretnivaló volt főszereplő párosunk. :) Mondjuk szegény Sarawatot már sokszor sajnáltam, hogy butus kis Tinenak ennyire nem estek le a dolgok. Valamint Tine és Sarawat baráti társasága is igazán szerethető volt. Green karakterén pedig jókat derültem. :D
Szerintem ez a sori is újranézős lesz. :)

Baly

Elsőnek értékeltem 10 csillagra! És nyugodt szívvel adom neki 7 rész után!!!

Befejezés után: még mindig 10 csillag (❁´◡`❁) spoiler
Hiába csak 13+os, mégis az egyik legjobb thai bl!
Az újaknak: NÉZD MEG!
spoiler

4 hozzászólás
Kemiviki 

Szerintem ennek a sorozatnak a mellékszereplőkben van az erőssége. Man volt a legkiemelkedőbb, atya ég az a srác :D Na meg a tesók :)
Nagyon jó volt a sorozat humora, és a srácok is egytől egyik aranyosak voltak, de valahogy mégsem ragadott magával. Egyszerűen nem tudtam elhinni hogy Sarawat és Tine együtt vannak, együtt spoiler. És ezek a féltékenykedések is annyira komolytalanok voltak.


Népszerű idézetek

pvik13 

Tine: That's it. That's how everything started. I am running to find the right one and I stop at him.

Brigi89 

Sarawat: Téged akarlak látni, mielőtt lehunyom a szemem elalvás előtt….
És téged akarlak látni először, miután felébredek.

1. évad 10. rész
Baly

Green: Hallottam, hogy a zeneklub kegyetlen volt veled. Egy régi gitárt adtak a gyakorláshoz. Sokkolt!
Tine: Engem sokkal jobban, hogy tudod ezt…

(2.rész)

4 hozzászólás
Baly

Fong: […] miért nem fogtad erősebben? Tőled függ. Ha nem akarod később megbánni, próbáld megtartani, amid van. Addig, ameddig csak tudod. Fel tudod venni az után is, hogy elejtetted. De az már nem lesz ugyanolyan.

(9. rész)

6 hozzászólás
kkata76 

If you help me clean up my room, I will let you grab my boobs.

1. évad 4. rész
1 hozzászólás

Folytatása

Összehasonlítás

2gether


Hasonló filmek címkék alapján