Bangoen Rak (Bangoen Rak 1.) (2018–2018) 26

My Accidental Love is You / Love by Chance · บังเอิญรัก / รักนี้บังเอิญคือคุณ
50' · thaiföldi · romantikus, sorozat 15
1 évad · 14 rész

Pete egy jóképű, magas srác, aki körül mindig nagyon sok lány legyeskedik. Esélyük viszont nem sok van, mivel Pete meleg, ami miatt sokat piszkálják. Egy nap, amikor éppen bántják Ae megjelenik és segít neki. Ezek után Ae Pete “testőrévé” válik. Pete beleszeret Ae-ba, viszont úgy dönt, hogy… [tovább]

Képek 13

Szereposztás

Perth Tanapon SukhumpantanasanAe
Saint Suppapong UdomkaewkanjanaPete
Mean Phiravich AttachitsatapornTin
Plan Rathavit KijworalukCan
Earth Katsamonnat NamwiroteTar
Title Kirati PuangmaleeTum
Mark Siwat JumlongkulKengkla
Gun Napat Na RanongTechno
Earth Pirapat WatthanasetsiriType
Yacht Surat PermpoonsavatPond

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 14

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

pvik13 

Ahwww na kezdem az elejéről. Olyan bjuuutifull volt Ae és Pete szerelme (。◕‿‿◕。) Főleg a végén a tengerpartos jelenetnél….teljesen meghatódtam és elpityeredtem, főleg hogy az OST is olyan kyooot. ಥ_ಥ Minden egyes jelenetük imádni való volt. Such a healthy realtionship. Na aztán Tin és Can ahhhjjj spoiler Pond nagyon nagy arc XDD és iszonyat aranyos barát :3

1 hozzászólás
Gwener 

Már nyolc hónapja hogy láttam és néha el-elmerengek egy épkézláb értékelésen … de mindig csak addig jutok, hogy:

❤❤Ae

Dreamborder 

Voltak számomra gyenge pontjai, de nem akarok velük különösképpen foglalkozni, mert alapvetően jó kis sorozat volt ez. Legfőképp pedig addiktív. :) Egyszerűen szerettem nézni, ahogy szépen alakulgattak a kapcsolatok a szereplők között.
Azért engem is felhúzott kicsit, hogy a Tin-Can vonalat így fejezték be, de simán el tudom képzelni a folytatást, még ha nem is lesz 2. évad. :)
Fő párosunkat bírtam, de inkább Ae került közel a szívemhez, bár szerencsére a kis nyomi Pete is fejlődik a végére. :P
Pond nagyon idegesítő volt a sori elején, de kiderült, hogy miért is szereti őt Ae. Nagyon jó és támogató barát, még ha a módszerei furák is egy kicsit. :D
A testvérpár vonal elment, semmi extra, de a csapatkapitány jól át lett spoiler verve. Ugye-ugye az a fránya pia!
Szóval nem bánnám a folytatást! :)

Shad 

Rettentően nagyon mérges vagyok >< Nem írom le ugyanazt, amit @silentscream :P Nálam az utolsó részig verte a Sotus-t és ott megrugdostam volna valakit rendesen…spoiler
A sorozat erőssége a karakterei, igazából mindegyik szerethető még az idegeinkre menő Pond is :D mindegyik pár érdekes és aranyos volt, jó volt látni, hogy nem kezelték szégyenlősen a szexualitást sem és most itt nem is első sorban az ágyjelenetekre gondolok, hanem, hogy igenis egy kapcsolat ahogy fejlődik egyre többet akar az ember és azért ezeket a „problémákat” meg kell ugorni :) Pete szégyenlőssége szép lassan elmúlt és imádtam, hogy Ae szeme mindig csillogott. Tényleg rajongással nézett a másikra és ez a fiú még csak 17 éves…Tin az elején igazi kis szemétláda volt, de én már akkor is tudtam ez a srác egy csiszolatlan gyémánt ♥ a végén már jobban vártam az ő jeleneteit, mint a főpárét ><
Kinek? BL fanoknak kötelező darab :) Liheg a Sotus nyomában, sok szempontból meg is előzi azt :)

1 hozzászólás
krlany 

Szerettem ezt a sorozatot, de azért néha kiosztottam volna pár pofont… Mondjuk Pondnak több ezret is. Ha tud jó fej is lenni (pl. a csajjal), akkor a barátaival miért olyan irritáló? … De ott van Can nővére. Az a csaj annyira nem a valóságban élt, hanem a fantáziájában, hogy a Himaláját képtelen volt megkülönböztetni egy vakondtúrástól, pedig az előbbinek még hósapkája is van segítségképpen.
Aztán ott vannak az elvarratlan szálak: spoiler vagy spoiler vagy spoiler
Pete és Can… hát… Pete az elején olyan nyámnyila volt, hogy egyenesen irritált, hogy valaki ennyire életképtelen, de aztán Ae mellett összekapta magát… Can meg a kajamániájával vitt a sírba… és még azt mondják, hogy a férfiak a nemiszervük után mennek… haha…
Az abszolút két kedvenc: Ae és Tin… és nemcsak a szerepük… Ae-be, ha jól emlékszem, úgy nagyjából a 3-4. résznél szerelmesedtem bele, és nemcsak a karakterbe, hanem a csillogó szemekbe is. Figyelni fogom, hogy mit művel… Tin pedig nagyon szépen kibomlott, és nemcsak a szerep. Can-nel való románcukról meg azt gondolom, hogy hiányzik még egy rész a sorozatból, spoiler ugyanis spoiler de abba az egy részbe (vagy tőlem lehet spec rész is, vagy az animéknál használatos ova) a többi hiányzó dolog is beleférne, és megoldottuk a 2. évad kérdését… Persze, örülnék egy TinCan-sorozatnak is.

6 hozzászólás
silentscream 

Nem hittem, hogy lesz valaha is olyan BL dorama, ami majdnem üti a Sotus szintjét nálam. :) Néztem volna még. Ae és Pete nagyon édesek voltak. Imádtam Ae őszinteségét és merészségét, volt kurázsi a tökmagban. :D Tetszett, hogy tudta mit akar és tett is érte. Pete meg a kis „szégyenlősségével” nagyon édes volt, bár 1x-2x irritált vele, de aztán sikerült túllépnem rajta. :) Működött közöttük a kémia az egyszer biztos. A testvérpáros sokáig szenvedett egymással, de azért aranyosak voltak. A srác, aki bele volt zúgva Technoba elég durva volt… Olyan volt, mint valami elvetemült fan. :D spoiler És hát végül Tin és Can párosa… Nem gondoltam volna, hogy ennyire megszeretem a párosukat, a vége felé már jobban vártam az ő jeleneteiket, mint a főszereplő párosét. Tin elég nagy jellemfejlődésen ment keresztül az elejétől a végéig. Az egyik pillanatban még meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben, a másik pillanatban legszívesebben megölelgettem volna. :) Mókás párost alkottak Cannel. Szerettem Canben, hogy akármennyire dilis volt mindig kiállt a barátai mellett. A végén viszont nagyon utáltam. spoiler Pond karaktere viszont sokszor feszegette türelmem határait. Persze jópofa karakter, de néha arcon tudtam volna csapni egy péklapáttal.
ui: Tin ❤❤
uui: Ide a 2. évaddal!

8 hozzászólás
Subika 

Annyira tetszett hogy többször nézős lesz számomra !

Katyesz 

Ez beteg! Nagyon nehezen ugrottam neki (főleg a TharnType sorozat után, hiába azonosak az alapok, de akkor sem az), de a végére megváltozott a véleményem.
Érdekes módon a két főszereplővel nagyon nem is foglalkoztam. Na jó! Ae a csillogó szemeivel tök cuki, de Pete-től falnak tudtam menni. Pond egy idióta, de jókat röhögtem a sok hülyeségén. Can és Tin viszonyán meglepődtem. Hogy lehet Can ennyire dinka, még Tint is megsajnáltam a végére, pedig nem nagyon volt szimpi, de remélhetőleg a következő évadban sikerül kibontakozniuk.

2 hozzászólás
kkata76 

Van néhány elvarratlan szál, egyik kedvenc szereplőm, Can(taloupe :D) sorsa Tinnel pl. tutira folytatódik, ha lesz 2. évad.
Ae tényleg remek volt, de Pete-tel a végéig sem tudtam megbarátkozni, egész egyszerűen nem tetszett a játéka, mesterkéltnek éreztem.
Ha lesz folytatás, mindenképpen benevezek. Igazából a srácok közül csak Ae és Pete kapcsolata látszik révbe érni, a többiek sorsa felől meg kétségek gyötörnek… Azt hiszem, ez a sorozat erőssége, annyira jó karaktereket alkottak, és ahhoz képest, hogy milyen sok van belőlük, mind érdekes valamiért és mindnek érdekel a története. Remélem, megtudunk mindent a folytatásban.

Baly 

Melegen ajánlom ezt is! :)
A Sotus nálam örök favorit marad, de ebben sokkal merészebbek voltak!
Kedvenc karaktereim Ae és Tin spoiler. De azért Kla is ott motoszkál xD habár keveset kaptunk belőle, de imádom, hogy egy megszállott csendes őrült… Szegény P'No xDD

Hiába nyálasodott el a végére picit, azért örültem, hogy nem mind happy end lett és életszerűen megmutatta, hogy nem ilyen egyszerű a szerelem.

5 hozzászólás

Népszerű idézetek

kkata76 

Pond: Happy Birthday, Shorty… I wish, you grow a little higher this year.
(13. rész)

Baly 

Tin: Ne légy hülye! […]
Can: Megint hülyének hívtál. Nem vagyok hülye. Csak néha nem vagyok annyira okos… és könnyen elhiszek mindent, mindenkinek.

1. évad 13. rész
Baly 

Pond: Ae nem egy komplikált ember. Ha utca lenne, ő lenne a legegyenesebb. Se jobbra, se balra.

1. évad 6. rész
Baly 

Tin: Ha nem bízol senkiben, nem fogsz újra megsérülni!

Baly 

Nic: Nagyon trükkös! Bár ki vagyok én, hogy hibáztassam? Most adtam el a bátyámat egy autóért.


Folytatása

Összehasonlítás

Bangoen Rak


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján