Wanted (2008) 165

0 díj · 6 jelölés

Wes nyugtatókon él és rabszolgaként dolgozik egy irodában, a főnöknője rendre megalázza, a barátnője meg félrelép a legjobb barátjával. Egyik nap azonban találkozik egy szexis lánnyal, aki nemcsak elmondja neki, hogy a rég elfeledett édesapját megölték, hanem egy lövöldözés során megmenti az… [tovább]

angol

Képek 8

Szereposztás

James McAvoyWesley
Morgan FreemanSloan
Angelina JolieFox
Terence StampPekwarsky
Thomas KretschmannCross
CommonThe Gunsmith
Kristen HagerCathy
David O'HaraMr. X
Chris PrattBarry

Kedvencelte 22

Várólistára tette 39


Kiemelt értékelések

Osli75 

Eleinte nem nagyon értettem mi is folyik itt, annyira nem vagyok képben a képregények világában. Nekem tetszettek a képregényes klisék és mivel el tudtam vonatkoztatni a valóságtól, a lehetetlen képességek is.

Ri_ver

Az alapötlet jó lenne, de nekem ezek a görbén repülő puskagolyók iszonyatosan komikussá tették. Nem tudtam komolyan venni, a drámai jelenetek nagy részén is csak nevetni tudtam… Ráadásul kissé elsietettnek is érzem, nyilván azért, mert adaptáció…
Tudom, hogy ez nem a film mivoltához tartozik, de nem tudok elvonatkoztatni a ténytől, hogy a poszteren Fox feje mennyivel nagyobb a kelleténél…

LoneWolf 

Képregény adaptáció, ami erősen érződik is rajta, de ez nem feltétlen gond, mivel nem az a sablonos fajta. Sehol egy köpenyben repkedő alak, vagy egy milliárdos jótét lélek, csupán pár fegyveres pasas, akik képesek kedvük szerint alakítani a kilőtt golyók röppályáját. Ebből úgy gondolnám, hogy a Kennedy féle, ellentmondásos gyilkosságból jöhetett az alapötlet, de a lényeg, hogy remekül kivitelezett darab és James McAvoy talán első filmje, amihez szerencsém volt. Tömörebben, ötletes, látványos, pörgős és helyenként humoros, így azt nyújtja, amit alapból várnánk tőle.

Shinzo 

Atyavilág… ez a utolsó mondat, mindent visz :D
Jó kis agymenés volt, egyszeri kikapcsolódásnak remek.

Hippoforaccus 

Jó kis adrenalinbomba, csipetnyi humorral, amin nem sokat kell gondilkozni, csak a röltények röppályáját számolgatni. Jó (fogjuk rá) alapsztori, jó színészek és rűrhető effektek.

Bettina_Puskás

Nagyon jó film!!! James McAvoy nem tartozott a kedvenceim közé, de most már ott van a top 10-ben :D És Angelina..!! Ő hozta a formáját :)))

LooneyLuna23

Régebben rongyosra néztem ezt a filmet, most azonban rá kellett jönnöm, hogy akkoriban néha borzalmasan rossz döntéseket hoztam filmek terén. Na jó, igazából egy színész miatt voltam rákattanva, akit a mai napig kedvelek, de még ő sem volt elég ahhoz, hogy ezúttal ne vegyem észre a film hibáit. Az alaptörténettel még nem lett volna különösebb bajom, csakhogy az eltúlzott akciójelenetek, a totálisan felesleges belassítások és az agyatlan cselekményvezetés jócskán lerontották az összképet. Egyik-másik színész sokkal jobb annál, mint hogy ilyen agyatlanságokra pazarolják el a tehetségüket, még úgy is, hogy a jelenlétük átmenetileg emelte valamennyire a filmélményt. Bevallom, volt pár jelenet, ami a túlzások közepette is tetszett, említést érdemel a hangulatos aláfestő zene, James McAvoy bárhol, bármikor, bármennyiszer, ám ezeket leszámítva nem volt ez több egy abszolút felejthető akciófilmnél.

Baly 

Oké, tanultam közben, az eleje le is maradt, de ez a film beteg és furcsa :D és én imádom a beteg és furcsa filmeket. Na persze csak ha van közölnivalója, vagy összeáll a kép a végén, tehát nem csak úgy van.
Meglepődtem, mi lett a végén :) bár kikalkulálható azért.

mvancsika 

Tetszetős darab, de nekem bőven elég lett volna az akció, a lelkizést igazán kihagyhatták volna. spoiler
Ez a film is meglepetésként ért, fogalmam sem volt, hogy hová tartunk.


Hasonló filmek címkék alapján