Kedvencelte 51

Várólistára tette 75


Kiemelt értékelések

barbikaunatkozik 

Korántsem hibátlan az alkotás. Viszont a pozitívumok miatt mindenképpen ajánlom, akár a kezdő doramásoknak is. Remek a látvány, pazar a hangulat, fülbemászó a zene, érdekes a cselekmény. Kapunk egy kis szeletet abból, milyen a képregénykészítés, hogyan ne intézzük dolgainkat művészekként. Egy izgalmas, fordulatos darab, amiben végre a szerelmesek valóban úgy festenek, mint a szerelmesek.
Bővebben: http://barbiolvas.blogspot.hu/2017/09/a-udvozlet-manhwa…

Charityy 

Nagyon jó az alapötlet, izgalmasan van felépítve, csak sajnos sok volt neki ez a 16 rész.

NaNa_88 

Csak ismételni tudom az előttem szólókat. Majdnem tökéletes. A vége, az utolsó 2,5 rész már nekem kicsit túl lett tolva. Nagyon nagy lett a dráma és szerintem feleslegesen. spoiler Kicsit hamarabb, kevesebb teátrális borzalommal is meg lehetett volna ezt oldani. Bár ezek a drámák nem erről híresek. :D
Összefoglalva azt tudom mondani, hogy nekem ez nagyon tetszett. Rég nem láttam ilyet, ami ennyire izgalmas, fordulatos és egyedi lett volna. A karaktereket mind szerettem a maguk szerepében, az ötlet zseniális, a rajzolt részek gyönyörűek voltak. És bár a végét elnyújtották, 16 rész nem a világ, aránylag rövid, újra is tudnám nézni. :)

alexakarola 

Nagyon érdekes az alapötlet, az mindenképpen különlegessé teszi!
Maga a történet nagyon izgalmas, gyorsan le is daráltam, bár annak is, de szerintem ez nem csak a sorozatnak köszönhető, hanem azért is, mert folyamatosan odázom a tanulást. xD Szóval izgalmas cselekmény, de néha talán már túlzásokba esett és kicsit így túlbonyolították. Persze mondhatjuk azt is, hogy emiatt lett izgalmas, lehet, hogy tényleg azok nélkül kicsit laposabb lett volna, nem tudom. Mindenesetre engem igazából ebben inkább a sok hiba és következetlenség zavart a legjobban.
Képileg viszont nagyon szép volt, azt a részét nagyon jól, szépen megvalósították!
A szereplők, hát, olyan különösebben egyik főszereplőt sem kedveltem meg, de nem is volt egyikük sem kifejezetten ellenszenves, csak főleg Yoon Joo idegesített néha, ahogy nem mond semmit csak úgy bámul. A mellékszereplők számomra semlegesek voltak, közülük sem kedveltem meg igazán senkit, (a legszimpatikusabb még a testőr volt :), az orvos meg azért sokszor túlzás volt és idegesítő. De az a névkártyás Kang Chul-os jelenetet nagyon bírtam. :D
Nem egy nagy kedvenc, de egyáltalán nem bánom, hogy megnéztem, összességében azért egy izgalmas és jó kikapcsolódás volt és tényleg egy igen egyedi történettel.

kkata76 

Nemcsak azért nagyon jó sorozat, mert érdekes a története, hanem technikailag is izgalmas: a képregény (fikció) és a valóság kever(ed)ése képileg is nagyon látványosan van megoldva. És akkor még nem is szóltam a számtalan önreflexív megnyilvánulásról, ahogyan a képregény (manhwa) önmagáról szól és önmagát írja… Felvetődik a szerzőség kérdése, a szerző és a mű viszonya, a szerző-mű-közönség viszonyrendszere, ezek hatása egymásra, a szerző-mű-szereplő viszony.
Ráadásul a sztori önmagában is izgalmas, remek humorral, váratlan fordulatokkal, romantikával. Azt hiszem, ez a sorozat újranézős lesz.

오르쉬

Tegnap daráltam le, emiatt a 2017. augusztus 10-e kimaradt a valódi életemből. :) Engem teljesen beszippantott, hát ennyi.

3 hozzászólás
ParkYeonSeul 

Én is mint szinte mindenki megadtam volna neki a 10 csillagot ha nem nyújtották volna eddig.

Wello_Book

Első értékelő vagyok hűhaaaa. Hát csak azt tudom mondani erről a sorozatról, hogy valami zseniáliiiiiiis.!!!!! Még csak két részt láttam, de kedvenc.!!!

Az utolsó EPIZÓD UTÁN: Nem gondoltam, hogy ezt a sorozatot nehezebb szívvel fogom elengedni, mint az eddigieket, márpedig ez történt. Talán a várakozás miatt történt nem tudom, de az biztos, hogy megérte várni minden egyes részre.!!

Khaos

Nem hiszem el, hogy vége… Nagyon kíváncsi voltam már erre a sorozatra, és szerencsére nem kellett benne csalódnom. Minden rész tetszett, lekötötte a figyelmemet. Igaz, hogy az utolsó 2-3 epizódban túl nagy lett a felesleges dráma, de szerintem nem volt olyan rossz.
Az alapötlet egyedi (legalábbis én még nem találkoztam ilyennel), bár a fordulatok nem sikerültek valami zseniálisra, a legtöbbjük eléggé kiszámítható volt, de azért néhánynak sikerült meglepnie.
A főszereplő párost nagyon megszerettem, a mellékszereplők közül pedig Soo Bong nőtt a szívemhez. Olyan cuki volt, amikor minden részben kiakadt valamin és teljesen túlreagálta a dolgokat. :D
A zenék nekem nem tetszettek annyira. Mindig vártam, hogy mikor csendül fel egy olyan dal, amit nem tudok kiverni a fejemből, de hiába… :D

Dreamborder

Bajban vagyok az értékeléssel, mert maga az alapötlet szerintem zseniális. A kivitelezéssel sem voltak problémáim. Sokan írták, hogy szerintük túl lett húzva az utolsó két résszel. Ez nálam nem volt zavaró, én már sokkal korábban besokalltam. :D Ez a ide-oda, jó-rossz, helyrejön-szétesik játék meghaladta a tolerancia küszöbömet valahol a sorozat közepén, de onnantól elengedtem ezt az érzést. :)
Mégis, volt valami zavaró számomra a történetben, magam sem értem, hogy micsoda. De határozottan hiányérzetem van. Amit nem foghatok a befejezésre, mert számomra abszolút logikus volt.
Talán a szerelmi szál az, ami a legkevésbé tetszett. A színésznő nem lett a szívem csücske, nekem nagyon snassz volt a játéka. Bár, talán maga a karakter is ilyen.
Nem értettem, hogy hirtelen „úristen, annyira szerelmes lettem a csajba”, majd „nem emlékszem rád, de elolvastam a könyvet és menjünk randizni, attól biztos megint szerelmes leszek”. Már ha belegondolunk, mennyi időt töltenek együtt és a srác szemszögéből mennyit külön… Ahhh, nem tudom.
Aki szerintem a legjobban játszott, az Yun Joo apja volt. spoiler
Jong Suk-ot nagyon szeretem, most se volt rossz, de láttam már tőle ennél sokkal többet is. Nem biztos, hogy ez az ő hibája, maga Kang Chul karaktere is kissé fura volt számomra.
Mindenesetre nem volt rossz ez a dorama, érdemes időt szánni rá.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

NaNa_88 

Professor: – Osztályelsőként végzett a jogi iskolában. És nem lehet mindenki magas, jóképű és okos egyszerre. Ő legalább nagyon okos.
Oh Yun Joo: – Kell legyen valaki, aki mindháromnak eleget tesz.
Professzor : – Rám céloz?

(6.rész)

NaNa_88 

Kang Chul: – Csak hogy tudd, szeretem a villantós ruhákat.

(8.rész)

b_vivi 

Most, hogy pénzt, hírnevet és elismerést szerzett már nincs szüksége rám. Megteremtett és szenvedésre ítélt. Azzal vált sikeressé, hogy hullámvasúttá változtatta az életemet.

b_vivi 

Kang Chul: Nem tud alkohol nélkül élni. Nincs akarata. Belül mindig is lúzernek érezte magát. Ezért teremtett meg engem, egy férfit, aki fiatal, sikeres, egészséges és népszerű. Valakit, akinek erős akaratereje van. Valakit, aki a maga tökéletes ellentéte! Rajtam keresztül akart más életet élni, hogy elmenekülhessen a valóságból!
Oh Seong Moo: Neked adtam mindent, amit én akartam!

b_vivi 

Ez a tökéletes befejezés annak, aki egy gyilkost keresett és végül maga vált gyilkossá.

b_vivi 

Ahelyett, hogy ő falna fel engem, én falom fel őt! – Oh Seong-Moo


Hasonló filmek címkék alapján