Visszatérés a kék lagúnába (Kék lagúna 2.) (1991) 95

Return to the Blue Lagoon
101' · amerikai · kaland, romantikus

A fiatalon megözvegyült Sarah Hargrave kislányával utazik, amikor egy csónakban halott házaspárra és kétéves fiukra találnak, aki a csodával határos módon életben maradt. Sarah magához veszi a kis Richardot, azonban a hajón kolera járvány tör ki, és az asszony kénytelen a két gyerekkel egy… [tovább]

Szereposztás

Milla JovovichLilli
Brian KrauseRichard
Lisa PelikanSarah Hargrave
Nana CoburnSylvia Hilliard
Courtney BarillaLilli gyerekként
Garette Ratliff HensonRichard gyerekként
Brian BlainJacob Hilliard kapitány
Peter HehirQuinlan
John MannElső kapitány
John DicksDr. Penfield

Kedvencelte 11

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Körülbelül ugyanolyan számomra, mint az első rész. A sztori is nagyon hasonló, csak itt több ismerettel rendelkeztek a szereplők, illetve más lett a végkifejlet. A film elejét eléggé elrontották, gondolom anno nem terveztek folytatást, ezért ez a baki. Milla Jovovich aranyos volt és természetesen gyönyörű Liliként, viszont Brian Krause hiába néz ki jól, Richard engem nagyon idegesített. De mindent összevetve az első bájosabb, ez viszont izgalmasabb film.

Kemiviki 

Aki látta az első részt az látta a másodikat is. A történet végül is ugyan az, csak a körítés más. Mondjuk Milla Jovovich és Brian Krause nagyon is szép körítés :D
Pont ugyanolyan kedves és bájos film mint az első.

Ancsúr 

Ez volt az első rész, amit még kiskoromban megnéztem ebből a filmsorozatból, és azóta is nagy kedvencem. Sosem hagyom ki, ha megy a tévében!

Dombi_Petra 

Ez a film is az örök kedvenceim közé tartozik, annak ellenére, hogy az első rész mérföldekkel jobb. Azonban ebben is minden emberi érték, gyerekes csíny, kamaszkor stb. megtalálható, az igaz szerelemről nem is beszélve :)

KyKy

Rengetegszer láttam ezt is, és az első részét is, és minden alkalommal elgondolkodtam ennek a történetnek a lehetetlenségén… Ami nem baj mondjuk, de na, sokszor azért zavarnak a logikátlan dolgok. Ennek ellenére viszont aranyos és kedves film ez, szerintem zseniális szereplőkkel (Milla Jovovich-ot itt láttam először, és ha őszinte akarok lenni, akkor nagyjából a filmjei közül itt a legszebb is), érdekes történettel, még akkor is, ha néha kiakaszt. Szeretem a hangulatát, szeretem az óceánt benne, mert csodálatos, és kb. soha nem fogok eljutni oda, egyszóval jó film.

Negative_Singularity

Lényegében ugyanazt láttuk, mint az előző részben, egy cseppnyivel több szabadulási lehetőséggel. Milla Jovovich már itt is megmutatta, hogy remek színésznő, de a sztoriból nem tudtak többet kihozni. Aranyos, kedves, üde kis film a gyermeki tisztaságról, ami megmaradt felnőttkorban is.

shano

Jobb volt mint az előző rész. Ebben már volt némi izgalom és jaj, emberek! A bennszülöttek viszont még mindig nem jutottak nagyobb szerephez. :(


Folytatása

Összehasonlítás

Kék lagúna


Hasonló filmek címkék alapján