Kék lagúna: Az ébredés (Kék lagúna 3.) (2012) 93

Blue Lagoon: The Awakening
85' · amerikai · kaland, dráma, romantikus 12

A középiskolás Emma kiváló tanuló, ugyanez nem mondható el a lógós Deanről. Trinidadi osztálykirándulásra mennek, ahol részt vesznek a hajón rendezett vad partin. A rendőrségi razzia során Emma kiesik a hajóból, és Dean utánaugrik, hogy megmentse. Végül a motor nélküli kis csónakban találnak… [tovább]

angol

Szereposztás

Indiana EvansEmma Robinson
Brenton ThwaitesDean McMullen
Denise RichardsBarbara Robinson
Frank John HughesPhil Robinson
Aimee CarreroHelen
Patrick St. EspritJack McMullen
Alix Elizabeth GitterLizzie
Carrie WamplerStacey Robinson
Hayley KiyokoHelen
Jacob ArtistStephen Sullivan

Kedvencelte 11

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Modern környezetbe helyezték a régi, mindenki által ismert lagúnás sztorit. Ez önmagában nem baj, csak ezekkel a civilizációból érkezett középiskolásokkal pont az előző filmek szerethetősége, saját maguk, egymás és a világ megismerésének bája veszett el. Egyébként egy totál tipikus, sablonos kamasz szerelem, szigetes környezetben. És nagyon középszerűek a szereplők is, nem igazán sikerült megkedvelnem őket. Ami az előző filmekben az úszkálós jelenet volt, az itt a lassított ugrándozás. Érdekelt, hogy mi lesz a vége, ha már nézni kezdtem, de nagyon felejthető a dolog. Egyszer nézhető, de semmit nem veszít, aki kihagyja.

UViki 

Kövezzetek meg, de esküszöm, élveztem.
Jó sztori, kicsit limonádé, kicsit tiniknek való, mégis lekötött.
Bírtam a szereplőket, a cselekményt, a kivitelezést. A látvány pedig külön hatalmas piros pont, mert valami eszméletlen gyönyörű volt.
A színészek jók voltak, Indiana – t bírtam a H2o – ban is, itt is szerethető volt.
Romantikus, cuki, néhol elgondolkodtató. Nekem nagyon tetszett.

kiruu

Igen, most már rémlik, hogy miért hagytam én félbe 2013-ban ezt a filmet. Emma az a női karakter, akit nagyon nem szívlelek. Nem érzi jól magát a bőrében, de mégis mindent úgy csinál, ahogy mások akarják. Ő a jó kislány, de közben nem tesz semmit. Ellenben ott van a különc srác, aki nyilván tök normális, de hát ő különc. Az egész nagyon sablonos. Ráadásul, valamiért idegesítenek ezek a „szigeten ragadtam, de túléltem” történetek. Annyira valószínűtlen. Persze, hogy nem lett terhes, nyilván teljesen szőrtelenek maradtak mindketten, tartották az alakjukat, a kockahas, meg a keres segg megmaradt. Ne már…
De ha már választanom kéne én is inkább Brenton Thwaites-el ragadnék egy szigeten.

shano

Ez a borzalom elvett másfél órát az életemből. És még bennszülöttek se voltak benne! :(

balika88

Huuu …. hát ez a film… Azért kap 6 pontot mert nagyon nem volt rossz, mert végig lehetett nézni éppen, a sztori is elment szódával, de…. Ennyi logikai bukfencet beletuszkolni egy filmbe már rég láttam. Marhaságoktól hemzseg a film…de összességében elment azért egynek..

Zzsófi 

Próbáltam szeretni, de rég láttam ennyi giccset és cselekménybeli hiányosságot.
Dean tho *.*

Dombi_Petra 

Ez az „utánzat” soha nem tetszett úgy, mint az eredeti. oké, hogy modern világ, meg minden, de nem nyűgözött le. Nézhető, szórakoztató film, de nem hozza meg számomra a kívánt hatást.

Negative_Singularity

Jaj… ezért a filmért kár volt. Sem hangulatában, sem karaktererősségben, sem cselekmény-realisztikában nem hozta az első kettő részt. Három hónapot eltöltenek a szigeten és Emma máris úgy érzi, mintha valaki más lenne? Apropó, Emma… nála ellenszenvesebb szereplőt nehéz lett volna elképzelni. A szigeten töltött cselekményt pedig hagyjuk is, mert hogy ilyen nem volt, de még csak szép képek sem, amik kárpótoltak volna az unalmas percekért.
Szóval kár volt.

Kemiviki 

Hát ez nekem nem jött be. Oké, tudom, modern világ, fejlődni kell. De nem is ezzel volt a bajom, hanem a karakterekkel. Emma és Dean is olyan mehh karakter lett. Felszínesek, sablonosak, unalmasak. Plusz ez a romantis szál is nagyon erőltetett lett.

Pecsikorn

Elég elcsépelt és kidolgozatlan az előző részekhez képest. Eleve nem túl nagy reményekkel kezdtem hozzá, bár az eleje még érdekelt is. A közepénél még elvoltam, de a végére teljes képszakadás. Azt gondoltam az elején, hogy a két főszereplő azért színesebbé teszi, mivel egészen jó színészekről beszélünk. Indiana Evans-től és Brenton Thwaites-től jobbra számítottam, de nem azt kaptam, amiben reménykedtem, így csalódás volt. Annyira épp elég, hogy kényelmesen kikapcsolódj, de ne fűzzünk hozzá nagy reményeket.


Hasonló filmek címkék alapján