Vissza hozzád (2014) 147

The Best of Me
118' · amerikai · dráma, romantikus 12

Az egykori középiskolai szerelmespár, Amanda Collier és Dawson Cole 20 év elteltével találkoznak újra, egy közös barátjuk temetésén, amikor visszatérnek a kisvárosba, ahol a kamaszkorukat töltötték. A keserédes találkozás feléleszti az első szerelem valójában soha ki nem aludt lángját. De… [tovább]

Képek 26

Szereposztás

Michelle MonaghanAmanda Collier
James MarsdenDawson Cole
Liana Liberatofiatal Amanda
Luke Braceyfiatal Dawson
Gerald McRaneyTuck
Schuyler FiskApril
Jon TenneyHarvey Collier
Sebastian ArcelusFrank Reynolds
Ian NelsonJared
Caroline GoodallEvelyn
Hirdetés

Kedvencelte 30

Várólistára tette 126


Kiemelt értékelések

Andi

Amikor megláttam,hogy Nicholas Sparks feldolgozás muszáj volt megnéznem.Nem a kedvencem,de azért tetszett.Lehet,hogy csak én éreztem így,de nagyon hasonlított,vagyis inkább emlékeztetett a Szerelmünk lapjaira.

NinaAva

A könyv után most a film is megigézett, és kedvenccé lett számomra.

Titcsi

Teljesen véletlenül néztem meg ezt a filmet. Egyáltalán nem volt tervben, nem is szoktam ilyesmit nézni, ezt mindenki tudja. Sok hasonló film van, és én már egy idő után tudtam, hogy mi lesz a vége (talán azért, mert nekem is van hasonló novellám), de nem volt rossz. És az külön tetszett, hogy nem olyan nyáltengeres vége volt, hanem inkább szomorú. Ja és nekem ugyanúgy bejöttek a fiatalkori részek,mint a mostaniak.

Dexter79

Nem ez az első Nicholas Sparks feldolgozás, ahol a múlt és a jelen két egymás melletti szálon fut. Itt is nagyon jól meg volt oldva a dolog. Nem lenne Sparks, ha hiányozna belőle az óriási szerelem, a sok romantikus és szívbemarkoló pillanat, valamint nem kerülnének elő a zsebkendők.
Jó volt James Mardsen-t ilyen szerepben látni.

Zsinus

Menthetetlenül romantikus lélek vagyok, akire ha rájön a húszperc, akkor egymás után falja az ilyen témájú filmeket. Rendkívül kiszámítható volt, mégis szerettem, és megsirattam.

Mezei_Marcsi

Ez most jól esett a lelkemnek. Igazi romantika bomba, drámai véggel.

Kemiviki 

Milliószor elolvastam a könyvet mielőtt megnéztem volna a filmet, s a könyvet még mindig jobbnak tartom, de a film is erősre sikerült.
Kerek, lezárt történet, de mégis ordítani tudtam volna, hogy így ért véget. Egyszerre voltam szomorú és dühös, a könnyeim meg csak ömlöttek. Hiába tudtam mi a vége, hiába olvastam és láttam már sokszor, egyszerűen mindig szíven vág az ilyesmi.
James Marsden meg <3

Lex

Ismerős az az érzés, amikor egy 120 km/h-val közlekedő vonat száguld feléd és te nem tudsz félreugrani? Nos, nekem ilyen élmény volt ez a film. Azért lett volna megoldás: megnyomni azt a kis piros négyzetet az x-szel a közepén ott a jobb felső sarokban.

A szavam elakadt, hogy képes voltam egy ilyen filmre vágyakozni és várakozni, és persze időt szánni a megnézésére. Megjegyzem, csak azért sikerült végiglesni, mert közben horgoltam és amellé elment háttérzajnak.

Az a legjobb, ha két részre bontom a történetet.
Az első fele, a fiatalkori részek jók voltak. Bár a színészi játékkal nem voltam különösebben elégedett. Luke Bracey egyáltalán nem tetszett, Liana Liberato pedig valamiért marhára irritált, amit a Trust-ban még nem tapasztaltam nála.
Aztán történt valami és elváltak a fiatalok útjai (nem a spoilermentesség kedvéért ködösítek, hanem mert nem emlékszem rá :D), majd később újra összeakadtak. Itt már a színészi alakítás rendben volt, de a történet elkezdett sebes vonattá változni. Jó előre láttam a becsapódást, de hitegettem magam, hogy nem így lesz. spoiler

A könyvet még véletlenül sem fogom elolvasni, épp elég volt ennyi is a történetből. Egyszer. Többet nem nézem meg.

film_fan_2003

Egyértelműen 10/10 hisz romantikus ami nálam jó pont Könyv adaptáció és a szüleim történetét jutattja eszembe azzal a különbséggel hogy ők 30 év után találkoztak újra de amúgy majdnem ugyan

Pinki18 

A legmeghatóbb, legintenzívebb, legszomorúbb és egyben legboldogabb film. Az egyik kedvenc filmem. És akárhanyadjára nézem újra még mindig olyan és akkor érzelmeket vált ki belőlem, hogy magam is meglepődöm! Nincsenek szavak…. A legkedvencebb jeleneteim a múltba tekintősek, de azok is attól lesznek a legjobbak ahogy a múlt és a jelen összefonódik. A történet csodálatos, a kivitelezés elképesztő, a színészek fantasztikusak és az egész valami elbűvölő! Imádom a végét is. Olyan jól ki van minden egyes pillanata találva, minden egyes kocka rabul ejt és azt érzed, hogy bárcsak sose lenne vége és benne maradhatnál a történetben örökre! Számomra egy tökéletes film, pont ilyen!


Népszerű idézetek

film_fan_2003

Nem akarlak megbántani mert az unokatesóm vagy és szeretlek de egy vadbarom vagy haver


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján