Viasztestek (2005) 115

House of Wax
113' · amerikai, ausztrál · horror 16

1 díj · 0 jelölés

Carly, Paige és barátaik az év legnagyobb egyetemi focimeccsére tartanak. Éjszakára sátrat vernek, hogy másnap folytatják majd útjukat. A reggeli ébredést követően kellemetlen meglepetésben van részük, úgy tűnik, a kocsijukat valaki megrongálta. Szorult helyzetükben a közeli Ambrose-ba mennek… [tovább]

angol

Szereposztás

Chad Michael MurrayNick Jones
Elisha CuthbertCarly Jones
Brian Van HoltBo / Vincent
Paris HiltonPaige Edwards
Jared PadaleckiWade
Jon AbrahamsDalton Chapman
Robert Ri'chardBlake
Damon HerrimanLester Sinclair
Andy Andersonseriff

Kedvencelte 7

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Régen nekem ez a film egy nagy mumus volt, nem mertem ezidáig megnézni sem, nemhogy hallani róla. A szereplők ahhoz képest elég jók voltak főleg Jared Padalecki és Chad Michael Murray a két szexi hím példány. :-) spoiler És jesszus Paris Hilton, már csak ő és a nem létező színészi játéka pfff… Bár hozzá képest a másik csaj valamivel jobb volt, de akkor hiába egy kicsit hisztis. Egynek elmegy, mert utána én már nem kérek belőle, az fix. :-D A sztori érdekes volt, egy kis városka, ami tökre kihalt… Már csak azt vártam, hogy mozogjanak a szemgolyók, vagy nyögjenek, nyűszítsenek, vagy valami, na akkor tuti hátborzongató lett volna az összkép. :-D

Zakuro 

Annak idején a testvérem ajánlotta, hogy nézzem meg – azt mondta, szerinte tetszeni fog. Hááát, végül is, egynek elment, de többször biztos nem nézem meg.
Az első zsigeri reakcióm az volt, hogy „Sam Winchester!” – ha valamiért jó, hogy ez a film létezik, az az, hogy később elsütöttek egy remek poént ezzel kapcsolatban az Odaátban :DD
Amúgy a film meg… Bwoah! Leginkább súlytalan; nem izgulok, mert nincs nagyon miért – a szereplőket nem lehet ténylegesen megkedvelni, és ha valaki már több horrort is látott, kapásból felismeri a sablon karaktereket, és a potenciális hullajelölteket is. Innentől meg, ami igazán értékelhető, az maga a kisváros és a viaszbabák. Csak ez így önmagában kicsit kevés.

Timi

Tudom, hogy gagyinak számít, de én imádom ezt a filmet! Húgommal rengetegszer néztük meg, szinte kívülről fújjuk a szöveget, és mindig nagyokat nevetünk rajta.

Marcsi 

Tipikus tinis, campingezős, elhagyatott városos, de mégsem film.
A színészek csapnivalóak, a történek egy hatalmas sablon, mégis mindenki látta ezt filmet. o.O
Moziban elviselhető…

2 hozzászólás
Kontra_Judit 

A tuti gimi után, minden elérhető Chad Michael Murray filmet megnéztem, így találtam rá erre is. Nagy csalódás volt, nem is a színészi játéka, az egész film…

mvancsika 

A kezdőjelenet nagyon jó, és nekem nagyon tetszik ez a szellemváros, a maga viaszbábu spoiler lakóival.
Ezzel véget is értek a pozitívumok. A többi csupa klisé, unalom, ostobaság. Jared Padalecki-nek nem ez volt az első pocsék filmje, amiben láttam, szerintem maradjon inkább Odaát. Hilton kisasszony jól hozta a buta szőkét, biztos nem esett nehezére.
spoiler
A film nem tetszett, de a város megérdemel pár csillagot. :D

ZsanettMeow

Életem első horrorszerűsége, amit 9 évesen láttam először, és fogalmam sincs miért tetszett. Azt pedig végképpen nem értem, mi az, ami miatt még most is tudom élvezni.
A történet nagyjából tűrhető, de a karakterek többsége rettenetesen irritáló, a színészi teljesítmény itt-ott eléggé.. tudod. Olyan. DE valami miatt mégis jelent nekem valamit ez a film, ezért hetes. Pedig, húdenemérdemlimeg.
(meg azért na, egy film, amiben Paris Hilton szenved. ne mondjuk, hogy egy élvezhető rész sincs benne)

Kiskakukk 

6 pont, csak mert a főszereplő csaj bátyját bírtam.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján