Vesztesek bosszúja (2010) 72

The Losers
97' · amerikai · akció, kaland, krimi 12

Clay, Jensen, Roque, Pooch és Cougar az Amerikai Különleges Haderő tagja. Az elit kommandósokat akkor vetik be, ha Amerika érdekeit veszély fenyegeti valahol a világban. Ezúttal a bolíviai dzsungel mélyére szólítja őket a kötelesség, itt kell felkutatniuk és megsemmisíteniük az ellenséget. A… [tovább]

angol · magyar

Szereposztás

Jeffrey Dean MorganClay
Zoe SaldanaAisha
Chris EvansJensen
Idris ElbaRoque
Columbus ShortPooch
Óscar JaenadaCougar
Jason PatricMax
Holt McCallanyWade
Tanee McCallJolene

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

247 tag · 560 karc · Utolsó karc: 2022. január 19., 20:53 · Bővebben


Kedvencelte 10

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Norb_Norbertsson 

Amolyan Charlie angyalai komolyságú akció-vígjáték Szupercsapat érzéssel. Adott egy kommandós alakulat, benne mesterlövész, robbantós, hacker, izom és persze a főnök. Mondhatni szokványos felállás. Aztán persze felbukkan egy nagyon szexi és nagyon veszélyes nő is. Van persze nagyon gonosz főgonosz is, és nem maradhat ki a végrehajtója sem.
Természetesen van sok lövöldözés, robbanás és minden, ami kell.
Még egy-két (nem túl váratlan) fordulat is akad a sztoriban.
Ahogy mások is írták már komolyan venni nem szabad, és akkor egész szórakoztató tud lenni.

Rekaboni 

Jó kis film, megmosolyogtat és még menő akciózás is van benne :D
Színészek telitalálatok és az egész film stílusa is. Ez még többször nézős lesz :)

17 hozzászólás
Márta_Péterffy 

Én jól szórakoztam rajta, de aki komoly akciófilmet szeretne, annak nem ajánlom.

MrsCumberbatch 

Hááát… Vótak benne ó poénok és az alapsztori is jó lenne, színészek sem rosszak… De valami kegyetlen rossz megvalósítás lett… Mármint akit nem zavar, hogy folyton futnak és lőnek és verekszenek annak biztos tetszik. Alapból nincs bajom az ilyennel, de csak akkor, ha a film több mint a felét valami történés, párbeszéd teszi ki….

Lisie

Nagyon jó kis film volt! :D Tetszett, élveztem. A szereplők humorosak, a story nem uncsi…lehet nevetni végig. Ja és persze Chris! (Jensen) haláli ebben… :D

13 hozzászólás
Titcsi

Hű, én régen nevettem ennyit egy akciófilmen. :D A kis csapat öt tagja, hihetetlenül vicces figura, én nagyon bírtam a beszólásaikat, és azt hogy ennek ellenére mennyire vigyáznak egymásra.
Szerintem az összes karaktert jól eltalálták, és hozzá a színészeket is. Oké, hogy nagyjából tudni lehetett mi lesz a vége, meg a címe is sejteti, engem mégis nagyon lekötött.
Imádtam Jensen-t és a béna csajozási kísérleteit is. :D Biztos, hogy újranézős film lesz!

4 hozzászólás
Andilány 

Nagyon szeretem ezt a filmet, de eddig általában háttérzajként ment, miközben mást csináltam. Most végre csak a filmre koncentráltam és tetszett. Van benne kellő akció és rengeteg vicces jelenet, egy percre sem unatkoztam.

Serafina_Darion 

IMÁDTAMMMM!!!
Meghalok ettől a filmtől, Chris Evanstól, Pooch-tól és az ő harmadik személyben beszélő énjétől. :D Ez egy nagyon jó akció film, nagyon jó karakterekkel, akiket kiváló színészek játszanak.
Annyira megszoktam Chris Evans komoly és felelősség tudatos Amerika Kapitányát, hogy néha felüdülés látni a színészt, lazább és bohókásabb szerepekben.
Idris Elba itt lett nagy kedvenc és most esett le, hogy a Thorban ő játssza Heimdalt. :D Nem ismertem fel. :D Bár amilyen sokat játszik benne… Itt nagyon megszerettem a színészt, és bár két oldalra játszott és végül a rosszat választotta, a film elején nagyon kis ütős karakter volt ám. :D
A történet azért elég kiszámítható és a cím is lelövi az alapszituációt, de attól még szórakoztató és vicces., jók a színészek és szerethetőek a karakterek. :)

paavel 

Kommandós film paródiája lehetne – csak ők komolyan vették. Kínos.

Vikieh

Egyszer nézhető, nem lesz a kedvencem.
Olyan fáradt napon nem figyelős film, sok mélységet, és komolyságot senki se várjon, de kellemes kikapcsolódás volt.


Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

– Miért te miben hiszel? Gondolom a puskában és a nagy csöcsökben.
– A légiparádét és a sört is szeretem.

Bogesxd 

Jensen: Mi a jelszó?
Clay: Engedj be, vagy megöllek.
Jensen: Így van.


Hasonló filmek címkék alapján