Vesztesek bosszúja (2010) 46

The Losers
97' · amerikai · akció, kaland, krimi 12

Clay, Jensen, Roque, Pooch és Cougar az Amerikai Különleges Haderő tagja. Az elit kommandósokat akkor vetik be, ha Amerika érdekeit veszély fenyegeti valahol a világban. Ezúttal a bolíviai dzsungel mélyére szólítja őket a kötelesség, itt kell felkutatniuk és megsemmisíteniük az ellenséget. A… [tovább]

Angol · Magyar

Szereposztás

Jeffrey Dean MorganClay
Zoe SaldanaAisha
Chris EvansJensen
Idris ElbaRoque
Columbus ShortPooch
Óscar JaenadaCougar
Jason PatricMax
Holt McCallanyWade
Tanee McCallJolene
Hirdetés

Kedvencelte 11

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

Rekaboni

Jó kis film, megmosolyogtat és még menő akciózás is van benne :D
Színészek telitalálatok és az egész film stílusa is. Ez még többször nézős lesz :)

17 hozzászólás
Lisie

Nagyon jó kis film volt! :D Tetszett, élveztem. A szereplők humorosak, a story nem uncsi…lehet nevetni végig. Ja és persze Chris! (Jensen) haláli ebben… :D

13 hozzászólás
Titcsi

Hű, én régen nevettem ennyit egy akciófilmen. :D A kis csapat öt tagja, hihetetlenül vicces figura, én nagyon bírtam a beszólásaikat, és azt hogy ennek ellenére mennyire vigyáznak egymásra.
Szerintem az összes karaktert jól eltalálták, és hozzá a színészeket is. Oké, hogy nagyjából tudni lehetett mi lesz a vége, meg a címe is sejteti, engem mégis nagyon lekötött.
Imádtam Jensen-t és a béna csajozási kísérleteit is. :D Biztos, hogy újranézős film lesz!

4 hozzászólás
Andilány 

Nagyon szeretem ezt a filmet, de eddig általában háttérzajként ment, miközben mást csináltam. Most végre csak a filmre koncentráltam és tetszett. Van benne kellő akció és rengeteg vicces jelenet, egy percre sem unatkoztam.

Serafina_Darion

IMÁDTAMMMM!!!
Meghalok ettől a filmtől, Chris Evanstól, Pooch-tól és az ő harmadik személyben beszélő énjétől. :D Ez egy nagyon jó akció film, nagyon jó karakterekkel, akiket kiváló színészek játszanak.
Annyira megszoktam Chris Evans komoly és felelősség tudatos Amerika Kapitányát, hogy néha felüdülés látni a színészt, lazább és bohókásabb szerepekben.
Idris Elba itt lett nagy kedvenc és most esett le, hogy a Thorban ő játssza Heimdalt. :D Nem ismertem fel. :D Bár amilyen sokat játszik benne… Itt nagyon megszerettem a színészt, és bár két oldalra játszott és végül a rosszat választotta, a film elején nagyon kis ütős karakter volt ám. :D
A történet azért elég kiszámítható és a cím is lelövi az alapszituációt, de attól még szórakoztató és vicces., jók a színészek és szerethetőek a karakterek. :)

MoaTale

Soha nem unom meg!!!! „It goes on and on, and on, and on” xD

paavel

Kommandós film paródiája lehetne – csak ők komolyan vették. Kínos.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján