Vesztesek bosszúja (2010) 53

The Losers
97' · amerikai · akció, kaland, krimi 12

Clay, Jensen, Roque, Pooch és Cougar az Amerikai Különleges Haderő tagja. Az elit kommandósokat akkor vetik be, ha Amerika érdekeit veszély fenyegeti valahol a világban. Ezúttal a bolíviai dzsungel mélyére szólítja őket a kötelesség, itt kell felkutatniuk és megsemmisíteniük az ellenséget. A… [tovább]

Angol · Magyar

Szereposztás

Jeffrey Dean MorganClay
Zoe SaldanaAisha
Chris EvansJensen
Idris ElbaRoque
Columbus ShortPooch
Óscar JaenadaCougar
Jason PatricMax
Holt McCallanyWade
Tanee McCallJolene

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

215 tag · 438 karc · Utolsó karc: 2020. október 23., 19:21 · Bővebben


Kedvencelte 11

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

Rekaboni

Jó kis film, megmosolyogtat és még menő akciózás is van benne :D
Színészek telitalálatok és az egész film stílusa is. Ez még többször nézős lesz :)

17 hozzászólás
Lisie

Nagyon jó kis film volt! :D Tetszett, élveztem. A szereplők humorosak, a story nem uncsi…lehet nevetni végig. Ja és persze Chris! (Jensen) haláli ebben… :D

13 hozzászólás
Titcsi

Hű, én régen nevettem ennyit egy akciófilmen. :D A kis csapat öt tagja, hihetetlenül vicces figura, én nagyon bírtam a beszólásaikat, és azt hogy ennek ellenére mennyire vigyáznak egymásra.
Szerintem az összes karaktert jól eltalálták, és hozzá a színészeket is. Oké, hogy nagyjából tudni lehetett mi lesz a vége, meg a címe is sejteti, engem mégis nagyon lekötött.
Imádtam Jensen-t és a béna csajozási kísérleteit is. :D Biztos, hogy újranézős film lesz!

4 hozzászólás
Andilány 

Nagyon szeretem ezt a filmet, de eddig általában háttérzajként ment, miközben mást csináltam. Most végre csak a filmre koncentráltam és tetszett. Van benne kellő akció és rengeteg vicces jelenet, egy percre sem unatkoztam.

Serafina_Darion 

IMÁDTAMMMM!!!
Meghalok ettől a filmtől, Chris Evanstól, Pooch-tól és az ő harmadik személyben beszélő énjétől. :D Ez egy nagyon jó akció film, nagyon jó karakterekkel, akiket kiváló színészek játszanak.
Annyira megszoktam Chris Evans komoly és felelősség tudatos Amerika Kapitányát, hogy néha felüdülés látni a színészt, lazább és bohókásabb szerepekben.
Idris Elba itt lett nagy kedvenc és most esett le, hogy a Thorban ő játssza Heimdalt. :D Nem ismertem fel. :D Bár amilyen sokat játszik benne… Itt nagyon megszerettem a színészt, és bár két oldalra játszott és végül a rosszat választotta, a film elején nagyon kis ütős karakter volt ám. :D
A történet azért elég kiszámítható és a cím is lelövi az alapszituációt, de attól még szórakoztató és vicces., jók a színészek és szerethetőek a karakterek. :)

MoaTale

Soha nem unom meg!!!! „It goes on and on, and on, and on” xD

paavel 

Kommandós film paródiája lehetne – csak ők komolyan vették. Kínos.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján