Kedvencelte 2

Várólistára tette 35


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát nekem ez a „még több iszonyat” nagyon, de nagyon kevés volt. Olcsó kis trükkök, semmi más, nem igazán fogott meg ez a film engem, pedig jónak ígérkezett, kár, hogy nem láttam az előzetesét, mert akkor tuti kihagytam volna ezt a filmet. Szánalmas volt, tele klisével, a szereplők annyira rosszak, hogy akár jók is lehetnének, de nem azok. spoiler Idegesítő volt, unalmas, klisés, felejtős, egyhangú, és a vége? Felejtős. Sejtettem, hogy valami hasonló lesz a vége, spoiler Jobb lezárást vártam volna, de amilyen az eleje, a közepe, úgy a vége se tökéletes. Láttam már ennél sokkal jobb thriller/horrort, de ez nem volt az.

julcseee 

Nem értem a sok lehúzást, szerintem utóbbi idők legjobb horror filmje. Nyilván, voltak hibái, nem volt tökéletes, de itt most ez nem is érdekelt. Szerintem műfajában ez végre egy igazán jó film lett.

kkata76 

Azt mondták, akinek tetszett a Squid Game, annak ez is tetszeni fog. Hát, tévedtek… Ez a film is pont ugyanolyan, mint az összes többi szabadulószobás/death game-es cucc, ami az utóbbi években Amerikában kijött.

csokidani 

Friss, otletes film jo zenekkel-hangokkal. Nincs tuljtszva, nincs idohuzas, jo a ritmusa.
Egyedul annyi hianyerzetem van, hogy a legvegere vartam valami agyeldobos csavart, de ettol fuggetlenul bejott az egesz ugy ahogy van.

2 hozzászólás
eNNBeus 

Piszok jó sztori, még jobb zene, ütős, lendületes, nekem a szereplők játéka volt kicsit kevés benne, sokszor kimozdított a feszkóból. De nagyon jó íve volt az egésznek, érdemes megnézni.

mandu 

ez egy hosszabb Black Mirror epizóddal ért fel

Baranyi_Nagy_Betti 

Sajnos el nem voltam ragadtatva a filmtől, pedig az előzetes nagyon tetszett. Viszont! Ahhoz képest, hogy manapság mit művelnek a műfajjal nem volt rossz.
Egyszer meg lehet nézni, ha nem vár az ember csodát és azt, hogy nagyon féljen és izguljon a karakterekért.

StAngela 

Nem sok filmet láttam a műfajban, szóval nem nagyon van összehasonlítási alapom.
Viszont mondjuk a Stay Alive-val összehasonlítva alulmaradt mind a grafika mind a sztori terén. Nekem valahogy nem adta igazán, de egyszer azért nézhető.

snowieflake 

Nem hiszem, hogy szükségem volt erre. Valakiknek biztos tetszett. Én nem voltam köztük.


Népszerű idézetek

Nocharity 

– How's that job hunt going?
– I'm on 27 „fuck yous” and counting, so…


Hasonló filmek címkék alapján