Valami Amerika 3. (Valami Amerika 3.) (2018) 133

A Kind of America 3.
95' · magyar · vígjáték 16

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott… [tovább]

magyar
magyar
magyar

Képek 3

Szereposztás

Szabó GyőzőVárnai Ákos
Pindroch CsabaVárnai Tamás
Hujber FerencVárnai András
Ónodi EszterEszter
Oroszlán SzonjaTimi
Szervét TiborAlex
Csuja ImreBala
Faragó AndrásMónika
Thuróczy SzabolcsViktor
Pokorny Liadr. Bárány Olga

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 100


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Bajban vagyok.
Ha ez nem olyan filmeknek lenne a folytatása, amiket nagyon szeretek, akkor nagyobb arccal húznám le. De így… A kicsi szívem egy picikét fáj.
Nem voltak nagy elvárásaim. Igazából a poénok terén vártam tőle egy magasabb szintet, a többi elemhez képest. Valahol ezt is kaptam…
A történet szerintem a börtönnel lett elszúrva, illetve Alex nekem már nem hiányzott volna. Az East West jeleneteket baromi kínos volt nézni egy idő után, a szülést is szívem szerint kevesebb ideig szenvedtem volna végig.
A szövegkönyv felét az első és a második filmből ollózták össze, sok volt a visszautalás és az ismétlődő poén.
Timi agyatlansága itt már sokszor idegesítő volt. Hujber Ferenc többször nem tudott uralkodni az arcán, őt már sokszor inkább nem is néztem.
Soroljam még? :D
Ráhagyom.
Mert bár annyi különböző szinten bukott ez a film, hogy meg se tudnám számolni, mégis szinte végig hangosan nevettem rajta. Emlékezetes beszólásokat, arckifejezéseket, pillanatokat itt is találtam. Ha megnézem a másik kettőt, akkor tuti, hogy nem hagyom ki ezt sem, legyen kerek.
De ez nem jó. :D
Itt lényegében megfogták az első két film legjobb elemeit és random összedobálták ebbe, kicsit kiegészítve, néhol változtatva, egy kicsi csavar itt, egy pici más ott. Ezt egy nagyon megfáradt pillanatban szabad csak megnézni, különben az embernek leolvad az agya. :D
Úgy éreztem nem lenne igazságos, ha csak a szívemre hallgatnék és aszerint csillagoznám. Most egy hatosnál többet nem tudok adni rá. Ez egy sz@r film, amit végigröhögtem. Ennyi. :D

U.I.: Még mindig szerelmes vagyok Tamásba. Vagy Pindroch Csabába? Ezt még nem döntöttem el. :D

2 hozzászólás
Little_Monster 

Nagyon szerettem a második részt, mert tetszett a musical-es alap, jók voltak az új karakterek, tele volt helyzetkomikummal, öniróniával és ötlettel. Egy olyan film lett, ami merőben meg tudott újulni az első részhez képest és úgy is élvezhető volt, ha valaki az előzményt nem ismerte. Kerek történet volt, ahol látszott, hogy a szereplők a film alatt megtesznek egy utat, vannak céljaik, vagyis egy jó forgatókönyv jó kézbe került, remek szereposztással. Ebből a felállásból a mostani film során is szinte minden adott volt, a végeredmény mégis csalódás. Kaptunk még több híres magyar színészt, de minek? Egy-egy jó jelenetük volt, de egyik sem feledtette Tompos Kátya hiányát. Nagy Ervin volt az egyetlen, aki miatt érdemes megnézni a filmet, mert ha valaki, akkor ő remekül hozza a karakterét: túlzó, sok, de öröm nézni a játékát. Stohl szereplése Kokoként szép leképezése annak, hogy ebben az országban nem elég, hogy mindent meg lehet úszni anélkül hogy az illető hírneve csorbulna, még aztán poént is lehet belőle csinálni. Az újdonsült gonoszok minden fantáziát nékülöznek, nincs semmi, ami miatt érdemes volt őket a filmbe tenni, még a csodás névjáték is szegényes, főleg, hogy már a trailerben láttuk. Az egész sokkal többet akar, mint amit nyújtani tud, a bandaháborús jelenetek is viccesek akarnak lenni, de maximum a gagyiságuk miatt azok. Alex karakteréről tuduk, hogy egy kaméleon, na de amit a filmben akarnak velünk elhitetni az azért már tényleg túlzás. Az egész film teljesen felesleges, semmi pluszt nem ad az eddig ismertekhez képest, maximum csak aláássa azt, amit a karakterekről eddig gondoltunk. Mindhátom testvér tutyimutyi, a nők/maffia hálójában vergődő elszenvedők, akik már nem is viccesek. Kár volt ezért a második részt és az East Westet újrahasznosítani, mert aki azt látta, annak a harmadik rész nem fog plusz élményt nyújtani. Aki pedig a poénok miatt nézné meg, annak elég lesz a trailer, mert abban az összeset ellövik.

dulkap 

Szerintem összességében ugyanolyan szórakoztató, mint az elődei, csak már az újdonság varázsa veszett el belőle. Nyilván totál irreális a végkicsengés, akárcsak maga a film, de el lehet rajta szórakozni és még mindig szerethető kis bagázs.

LoneWolf 

Valahogy nem érzem szükségét annak, hogy hosszú értékelőt írjak, szóval rövidre fogom. Ahhoz képest, hogy egy katasztrófára számítottam meglepően sokszor nevettem el magam, és hiába nincs olyan jó, mint az első, (a másodiktól is elmarad) még így is szórakoztatóbbnak találtam, mint pár frissebb amerikai vígjátékot, szóval egy nézést bőven megért.

Valcsa

A 2. rész volt a kedvencem, így hát nagyon vártam a folytatást, de ez ahhoz képest harmatgyenge lett. :( Ez csak valami gyenge utánzata lett a 2. résznek, börtönös Bucis East-West-tel, bélyeggel meg babákkal. Kár érte, lehetett volna nagyon jó is. De nem lett.

christine

kicsit csalódtam én is, de valamilyen szinten vállalható volt ez a sztori. A börtönös részek nem tetszettek, bár Nagy Ervin valami zseniális volt, imádtam.
Eszter itt… elment, Oroszlán Szonja most nagyon túltolta a hülye libát, Lia itt is szuperül helyt állt, és Alex… na, ő itt is nagyon tudott.
Összességében vegyes érzelmeim vannak, de őszintén, nem olyan rossz ez, csak ne várjunk el tőle olyan sokat.

Lady_L

Tudom, hogy egy magára valamit is adó kékharisnya agyonszídná merő sznobizmusból, de mit tegyek, ha a barátnőmmel egyszerűen visítva röhögtük végig a filmet? Kellett az agyatlan kikapcsolódás, és megkaptuk. Nem akar többnek látszani, mint ami, szórakoztató, vicces gagyizás, és ez az őszinteség áthatja, sikerült megújulnia, itt is megvoltak az emlékezetes pillanatok (ne térjünk ki arra, hogy a legemlékezetesebb az volt, hogy azannya, hogy megöregedtek ezek a színészek!) és mindenki szuperjól játszott benne (te is, Csillag Boti, LOL:))

2 hozzászólás
dezirel

Az első kettőnek a nyomába se ér, semmi eredetiség, semmi történet…
Jó volt újralátni őket, bár kicsit keveselltem a Várnai testvéreket. Alex pedig csak épphogy feltűnt, nekem ő a kedvencem, de nem sokáig örülhettem neki…
A humora nagyon erőltetett, Timi hülyesége fájt, de nem jó értelemben. Bala és Toni sok volt, meg a lövöldözés is.
És kérem, hol maradt a zene??? Az a vernyogás az EastWest reload előadáson csak kínos volt, és csóri pasik hogy néztek ki… Zene nélkül mit érek én semmit nem ér ez a film, az volt a plusz, ami miatt igazán lehetett szeretni az első kettőt…
Eredeti történet és zene nélkül ez csak egy gyenge próbálkozás…

Bory

Kedden megvolt a megkukkintás,ingyen :) Még most is nehéz elhinni,hogy 3.-ra nyertem! Végre egyszer valami,no de a vélemény:Bár nem a legerősebb darabja a szériának. Jó folytatás. Néha kisebb túlzàsokba,börleszkbe nyúlóan. Prüdek kerüljék! Viccet félre téve,elèg nagy társadalom kritika bújik meg a film mögött. Nem mindenki díjazza az elcsépelt buzis poénokat vagy a terhes nős poénokat. Szerény vélemènyem szerint a legjobb dumákat Timi kapta. Szonja nagyon jól hozza a figurát. És a személyes kedvencem Tamás aki ugyanolyan teszetosza,hülye. :) Ákos és András meg mint akik szerepet cseréltek. A nagy csajozó gép mióta lett ilyen kis “nyomi”? Illetőleg a Várnai tesók közül a lúzer a nagyszájú? Még Bala is megjegyzi milyen mocskos a szája. És ott vannak az új karakterek is a böriben,míg egy két cikkben Stohl szerepét feszegették,belőle én ezt bármikor kinèztem volna,ellenben Nagy Ervinből. Ő igencsak meglepett. A Kincsem Macsója után egy ilyen szerep. Míg az előzetes alapján úgy hittem Rezsó egy nagy köcsög lesz,meglepően jó arc volt, csak hát kicsit meleg. És Alex,az örök megújúló :) Rendesen megkavarja ebben a részben is a kakát. Mindenesetre erre azért nem mondanám,hogy Magyarország egyetlen tömegpusztító fegyvere. Aki szerint meg rossz azt én fogom igazi dícséretnek venni. Mindenesetre hiába nyitott egy ici-picit a vége,a karakterek magánélete lezárásra került. Ne feszegessük a múltat,és maradjon Trilógia,a nyitott kérdéssel. Ezúttal hova ment Alex? És mire kèszül?

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Bogesxd 

András: Ha egyikünk elterelné a figyelmüket, a másik kettő megléphetne.
Tamás: Én nem halhatok meg, nekem gyerekem lesz.
Ákos: Nekem meg még csinálnom kell egyet.
András: Nekem meg mindegy, megyek én.

Bogesxd 

Bala: Tettem be uzsit.
Vivi: Jó, majd eszem valamit a váróban.
Bala: Ott ezer egy szendvics. Kész rablás.
Vivi: Most mit vagy ilyen sóher?
Bala: Szerinted lopom én a pénzt?

Bogesxd 

Bala: Na jó, dobjátok le őket!
Tamás: Ne, ez egy nagyon drága légzésfigyelő!
Ákos: Ez pedig egy nagyon drága Ákos!
András: Leszarom, úgyis meg akarok halni.

Bogesxd 

Toni: Hol van Klára? Hiába vártam a Sztálin-szobornál.
Bala: Takarodj innen, lottyadt farkú kurvapecér, vagy kinyírlak!
Tamás: Jó, jó, majdnem jó, csak volt egy kis szövegbaki. Helyesen úgy hangzik, hogy: Mit keresel itt fiam? Kértelek, hogy ne keverd bele Klárát.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján