Kedvencelte 12

Várólistára tette 158


Kiemelt értékelések

rhysciar

Remek film remek színészekkel isteni aláfestő zenével, nem is igazán tudok mást mondani róla. Nagyon vártam már az első előzetese óta, és minden elképzelésemnek megfelelt. Robert Pattinson zseniális volt a francia herceg szerepében, lassan tényleg ott tartok, hogy megnézek minden filmjét, Chalamet meg csak szimplán tökéletes V. Henriknek, úgyhogy tömör gyönyör volt ez a közel két és fél óra.

LoneWolf 

Ez a film nyilvánvalóvá tette számomra, hogy a királydráma nem az én műfajom, ahogyan Timothée Chalamet sem lesz egykönnyen a kedvenc színészem. Legalább annyira irritált ez az aktuálisan felkapott nyálas képű legény, mint egykor Robert Pattinson, szóval szép váltás ez, hisz lényegében pont Rob és Thomasin McKenzie miatt néztem ezt meg, akik sajnos nagyon kevés szerephez jutottak a történetben. Eleinte Timothée szövegein majd bealudtam, hisz 1-1 mondatát oly lassú stílusban adta elő, hogy a végére még egy rántotta is odaég, míg a később vágatott bilifrizuráján végig a nevetés kerülgetett, bár tény, hogy ez nem az ő sara. Egyébként a sztorin is csak a fejem fogtam… Most komolyan nem volt neki gyanús? Egy cseppet sem? Szerintem ilyen együgyű lélek a világon nincsen. spoiler Mennyivel jobb befejezés lehetett volna. Kihagyott ziccer, miközben Joel Edgerton vitte a hátán ezt az egész, vontatott valamit. Persze akadt benne tanulság, a csatajelenet is elment, a díszletek, a jelmezek szintén rendben voltak, de ez nem az én filmem, sajnálom.

Lunemorte 

Szép képek, jó zene, kicsit bénácska alakítások összességében. Nem túl sok minden történik a filmben, pedig lehetett volna jócskán próbálkozni. A történet nem ismeretlen számomra, de volt egy-két nem odaillő elem. A csúcs az volt, amikor Robert Pattinson robotnak képzelte magát, olyan mozdulatokat tett… Kissé hiányérzetem van, habár a kor és a cselekmény érdekel. El volt nyújtva az egész olyan módon, hogy nem a lényeg volt feltétlenül bemutatva.

MrsCumberbatch 

Sose szerettem a történelmi filmeket, nem is tudom, miért néztem meg… Talán mert annyir felkapták most Timothée Chalametet, hogy meg akartam nézni, miért is olyan nagy szám a kis srác… És hát, tényleg nem rossz. Színészi játékok jó voltak, de a film szerintem túl hosszú lett..

Barby2005 

Hát ez hatalmas és váratlan meglepetés volt. Várt már egy ideje a nézésemre, főleg Timothée Chalamet miatt raktam várólistára. De arra álmomban sem gondoltam volna, hogy egy kosztümös 15. századi középkori film kerül be a kedvenceim közé. Nagyon tetszett, Timothée játékát pedig kb. nyitott szájjal követtem végig. Hihetetlen, amit ez a „kissrác” letesz az asztalra az utóbbi időben, szerintem hatalmas színész fog válni belőle. A film felépítése is szuper szerintem, lehet picit hosszú, de engem nem zavart. Nagyon jó volt látni, ahogy a tivornyázó Helből Anglia királya lesz, aki nagyon szeretne helyes döntéseket hozni, főképp vérontás nélkül, de nem tudja, hogy kikben bízhat meg és kikben nem. Gyönyörű felépítés, egy élmény volt végignézni.

Ik4r0s

Fantasztikus és grandiózus film lett a The King. Nem is tudtam, hogy ennyire ki vagyok éhezve egy történelmi alkotásra. Chalamet bámulatos V. Henrik, aki egy iszákos ifjúból válik a szemünk előtt királlyá. Kicsit határozatlan, de pont ez az esendő karakter az, ami még emberközelibbé teszi. Ez pedig hatalmas előnyére válik a filmnek. Pattinson igazi piperkőc, de ő is remek választás volt. A zene pedig felteszi a koronát a filmre. Komolyan 10/9,5-et adok rá, mert nagyon élveztem.

Grétii05 

Már a zenék miatt is nagyon érdemes megnézni. Egyszerűen gyönyörűek!
Robert Pattinson pedig hatalmas, kellemes meglepetés volt. A Twilight-tal összehasonlíthatatlan alakítást hozott.

Kiskakukk 

Kicsit nyögvenyelősen indult, majd a hadjárattal beindult és felpörgött. Aztán hirtelen vége lett, pedig néztem volna még tovább.

Képileg gyönyörű, a színészi játék mindenki részéről remek, a zenék szépek, a hangulat klassz.

Szerk.:
Most jöttem rá, honnan volt a főszereplő ismerős, eh… Ettől függetlenül ő is és Patiszon is hibátlan.

ptagi 

Rettentően untam. Valahogy egészen az utolsó fél óráig egyetlen érdekes karaktert, egyetlen érdekes cselekményszálat nem bírtam felfedezni benne.
Az első üde színfolt az volt, amikor megjelent Robert Pattinson a színen. Az az akcentus *.*
Chalamet arcát meg mintha gipszből öntötték volna, azon soha semmi érzelem nem volt képes átrendezni egyetlen vonást sem, pedig nagyon vártam.
Próbáltam az emlékeimben hasonló film után kutatni, hogy hátha ahhoz hasonlítva majd valami pozitívat tehetek a mérlegre, de… nem találtam olyat, amihez képest kategóriájában jobb lenne. Kár.

clarity 

nem kedvenceim a történelmi filmek, de ezt Chalamet minden jelenetéért érdemes megnézni. olvastam, hogy akkor döntötte el, hogy színész lesz, miután látta Heath Ledger Joker alakítását. nem tudom, ez mennyire hiteles információ, de legalább olyan szuggesztív egyéniség a vásznon, mint ő volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján