Útvesztőben (1997) 43

Lost Highway
128' · amerikai · dráma, thriller 16

Fred, a középkorú szaxofonista gyanúja szerint a felesége megcsalja. Renee ugyanis nem veszi fel a telefonjait, kihagyja a koncertjeit, és egyre gyakrabban látja az egyik ismerősével, Andyvel. Amikor az asszonyt holtan találják, Fred rács mögé kerül, és gyilkosság vádjával halálra ítélik. Egy… [tovább]

Angol
Angol

Képek 2

Szereposztás

Bill PullmanFred Madison
Patricia ArquetteRenee Madison / Alice Wakefield
Balthazar GettyPete Dayton
Richard PryorArnie
Robert BlakeRejtélyes férfi / Mystery Man
Henry RollinsHenry
Gary BuseyBill Dayton
Lucy ButlerCandace Dayton
Giovanni RibisiSteve 'V'
Natasha Gregson WagnerSheila

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 12

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

Nevra 

http://media.interactive.netuse.gr/filesystem/images/20…
Ezek után/Miatta nem nagyon tudtam koncentrálni. *-* *-*
De amúgy igen érdekes film volt.
10/10

Mr_White 

Lynch, ő egy külön műfaj. Ennek a filmnek is hiú remény úgy nekiülni, hogy majd megérted, majd követed az eseményeket. Lynch nem akarja, hogy kövesd az eseményeket, ezért csapdákat helyez el a filmnézői beidegződéseknek, és rendre bele is esünk. Csak játszik az érzéseiddel, és ez jól megy neki.

Lunemorte

Feltárult újra a vörös függöny, dimenziók váltakoztak és még a Rammstein is rázendített, haha…Indulok a sivatagba és megkeresem a hófehér arcú férfit, aki jól kiröhög majd. Twin Peaks után kötelező darab! ;-)

Shinzo 

Egy biztos, ha valami saját kútfőből ered, nála sosem szabad a mindenáron való megértésre törekedni. Lynch filmeibe csak úgy érdemes belevágni, ha az ember hagyja magát sodortatni az eseményekkel. Na ez sem kivétel, bizarr és hátborzongató… bármelyik vértől csöpögős hentelős horrorral felveszi a versenyt, annak ellenére, hogy ez nem az :) Viszont a zene az mindig, kivétel nélkül, első osztályú, és tökéletesen passzol az eseményekhez, az adott szituációkhoz. Márcsak ezért sem ajánlanám éjszakai mozizáshoz :)

darkfenriz

Gondolatébresztő, elvont, félelmetes, misztikus, párhuzamos világok, szex, zavarodottság. Sok-sok szó jut eszembe Lynch újabb általunk felfedezett remekművéről. A vágások, a szemszögek, a hangulat tipikus. Dermesztő érzés, ha másképp kezdjük el látni a környezetet, mint amilyen valójában. És a vörös függönyt tovább lebegteti a szél, éjszakai vezetés a sivatagban (már vártam a Van tüze? arcot, bár tudom, az később jött), valamint emberek akik léteznek, majd nem léteznek. Libabőrös mestermű.

Mr_Catharsis91 

De gyűlölöm ezt a filmet, te úristen! Lynch-et sem komáltam soha, de ez a film aztán végképp kiverte a biztosítékot élvonalban az antiszínészet egyik legkiemelkedőbb alakjával: Bill Pullmannal! :D

Spielmann

Nem vagyok túl érzékeny a horrorra, de ettől mindig kiráz a hideg.


Népszerű idézetek

csartak 

Mystery Man: We've met before, haven't we.
Fred Madison: I don't think so. Where was it you think we met?
Mystery Man: At your house. Don't you remember?
Fred Madison: No. No, I don't. Are you sure?
Mystery Man: Of course. As a matter of fact, I'm there right now.
Fred Madison: What do you mean? You're where right now?
Mystery Man: At your house.
Fred Madison: That's fucking crazy, man.
Mystery Man: Call me. Dial your number. Go ahead.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján