Az ébredés (Underworld 4.) (2012) 117

Underworld: Awakening
88' · amerikai · akció, fantasy, horror 18

Selena a vámpír harcosnő és Michael kapcsolatából egy kislány született. A boldogságukat azonban nem tudják élvezni, mert az emberek elfogják, a szeretteinek pedig nyoma vész. Selenának csak tizenkét évvel később sikerül megszöknie a fogságból. Rájön, hogy az emberek tudomást szereztek a… [tovább]

magyar
angol · magyar, angol

Képek 14

Szereposztás

Kate BeckinsaleSelene
Scott SpeedmanMichael Corvin
Theo JamesDavid
India EisleyEve
Michael EalySebastian
Charles DanceThomas
Stephen ReaDr. Jacob Lane
Catlin AdamsOlivia
Kris Holden-RiedQuint
Wes BentleyAntigen tudós

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 18

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nagyon tetszett ez a rész. Főleg Theo James végre láttam más szerepben is a Beavatott sorozat mellett és nagyon tetszett az alakítása. Ebben is ugyan olyan jóképű volt. Az első három részt még nem nagyon láttam de alig várom, hogy bepótolhassam nagyon jó film és várom a folytatását is. :)

Kemiviki 

Nem mondom azt, hogy rossz, de aajjj nagyon nem tetszik az alap. Mi az hogy a nagy és erős vámpírokat és vérfarkasokat az emberek terrorizálják és pusztítják? Na ne már, és akkor tényleg ők lennének a fenyegetések… akik egy vágásba is belehalnak? Nem nagyon nincs rendben a film ezen része.
Amúgy nem rossz, de messze nincs azon a színvonalon melyen az első három rész volt.

TribeBubu 

Valahogy sosem tudtam értékelni a klasszikus szörnyek modernizálását. A vérfarkasok lázadása című része a szériának egészen bejött (valószínűleg azért, mert egy olyan korban játszódott, amibe beleillenek ezek a lények,) de azért voltak abban is túlzások.
Valahogy ez a CGI központú megvalósítás nem áll jól az efféle dögöknek.
Illetve tele volt a film akcióklisékkel (leginkább olyanokkal, amik a Mátrix óta divatosak) és a sztori is meglehetősen lapos volt.

2 hozzászólás
Serafina_Darion 

Mikor az ember éveket vár a kedvenc sorozata folytatására. És megkapja ezt. A függővégével, a gyenge vámpírjaival, (naná hogy gyengék, hisz az emberek levadásszák őket. Évszázadokon át nem sikerült nekik, de a rühes 21. században igen, amikor már a vérfarkas is ezüstnitrátos meg a fene se emlékszik, milyen golyójú fegyverrel rohangászik. Erre jön az ember és letarolja őket. o.O Eszem meg állt. -.-)
Jönnek ezzel a hibernálással,a hibrid kölyökkel, a nyamvadt függővégükkel, amire már nem is várok, mert olyan gyatrán teljesített ez a rész, hogy a reményeim odavesztek. Már a 3-mal (amit én önkényesen nulladik résznek nevezek) is gondjaim voltak, de ez mindent vitt.
Felépítettek egy király világot, amit bárhol el tudok képzelni. A vámpírok és vérfarkasok, vámpírok és vérfarkasok. És kész. Persze behozták ezt a hibrid szálat, de komolyan, mutasson nekem valaki még egy ilyen vámpíros filmet, ahol a vámpír vámpír és a vérfarkas vérfarkas. (Nagyon nehezen tud mutatni, de lassan kiveszőbe van ez a két faj) Szóval felépítenek egy klassz világot, klassz, sötét, brutális, király karakterekkel. És kidobják a kukába. Gratulálok hozzá, ehhez is tehetség kell. -.-

lipotdorka 

Ez az egyik, ha nem a legkedvencebb filmsorozatom. Imádom a karaktereket, a történetet és mindent. Nem hibátlan, az azért van (de lássuk be, az első rész több mint 10 éves…) bőven, de én így is imádom. És jön az 5. rész *-* alig várom már *-*
Látványban ez a rész vitt mindent (hiszen 2012-es…), ez sokat dobott az élményen. De a vége…hogy lehet így vége egy filmek?! :'(

Negative_Singularity 

Végre újra a városban és a jelenben! Viszont abszolúte nem bírok megbirkózni ezzel a hibrid bullshittel, ami már a második részben is kiverte a biztosítékot. Olyan jó világa, annyi minden elfér benne, de könyörgöm… napfényben járó vámpír, hibrid vérfarkas-vérszívó kombó, járvány, kísérletek. Mintha direkt csonkították volna ennyire meg az eredeti ötletet, komolyan már csak a zombik hiányoztak. Nem gondoltam volna, de visszasírom az előzményfilmeket, abban legalább voltak eredeti karakterek.
Itt mindenki vérpista lett, főleg a gyerek, az ugye feltétlen kellett bele. No, meg ezer évig sikerült elrejtőzni a halandók elől, most meg. Áh.


Folytatása

Összehasonlítás

Underworld


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján