Túlélni a karácsonyt (2004) 65

Surviving Christmas
91' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

Amikor Drew Latham úgy dönt, hogy bérel magának egy családot az ünnepekre, akkor elszabadul a pokol, kitör a viszály és a feje tetejére áll minden. Drew belefárad abba, hogy mindig egyedül tölti a karácsonyt és egy olyan ajánlatot tesz a Valco-családnak, amit talán jobb lett volna, ha… [tovább]

angol

Szereposztás

Ben AffleckDrew Latham
James GandolfiniTom Valco
Christina ApplegateAlicia Valco
Catherine O'HaraChristine Valco
Josh ZuckermanBrian Valco
Jennifer MorrisonMissy Vanglider
Stephanie FaracyLetitia Vanglider
Bill MacyTata
Udo KierHeinrich
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 23


Kiemelt értékelések

Subika

Ez tetszett nagyon . Bele gondolva a fiú helyébe akár szomorú is lehetett volna de az optimizmusa humora a kitalációi nem engedte hogy az legyen . Ebbe is voltak aranyos poénok és megható jelenetek .

dulkap 

Ha nagyon filmkritikus szemmel kéne erre a filmre nézni, akkor sok mindent fel lehet róni neki, mert a színvonal hullámzó, a karakterek jelleme szinte percről percre változik és időnként a műfaj megdöccen. Van egy időszak amikor átcsap Kábelbarát szintű pszicho-vígjátékba, de szerencsére az sem tartós.
Viszont átlag filmnézőként egy szórakoztató marhaságot láttam jó színészekkel, szerethető karakterekkel (még ha Affleck karaktere nagyon is egyensúlyozik ezen a határon) és jó poénokkal. Engem nagyon elszórakoztatott a film, amiből árad, hogy a színészek is nagyon élvezték az egészet.

Lex

Idén változtatni akartam a szokásos repertoáron, és ez volt az egyik beugró. Valamikor láttam már, és biztos nem véletlenül nem néztem meg többször, de már nem emlékeztem rá. Hát, elrötyögtem rajta, de nem volt nagy szám. Ben Affleck pedig elviselhetetlen volt Adam Sandler magyar hangjával.

happybeboop 

Azt kell mondanom, hogy amennyire nem vártam ezt a filmet, nem is volt vészes, sőt egész kellemes nosztalgiával töltött el. Na jó, nem tökéletes, de valahogy pont jó karácsonyi film. Családi veszekedés, kibékülés, amerikai módra túltolt díszítés (megjegyzem, nekem pont ez tetszik), karácsonyi csúnya pulcsik. Szóval hangulatot teremt az biztos.

ÁrnyAngyal 

Beteg? Maganyos? Eleg vekony a hatar vonal a ket dolog kozott. Na mindeegy. Orulok, hogy vegul jol dontott kedves gazdag fohosunk. Szeretem amikor minden jo a vegen. Kellemes megnyugvassal tolti el az embert, hogy majd vele is igy lesz. Na remeljuk tenyleg igy lesz egyszer.. majd… par ev mulva.. mondjuk 70-80 ev mulva… :D

Valcsa

Tavaly láttam először, szaloncukor kötögetés mellé kapcsoltam be, most meg „csak úgy”. :) Nagyon szórakoztató film – Drew idiótasága már-már fájdalmas, a bércsaládja meg nem kevésbé lökött, úgyhogy tökéletes csapat. :D
Asszem hagyományt fogok csinálni belőle, hogy minden karácsonykor újranézzem. :)) Egyik kedvenc karácsonyim lett.

andy332488

Jópofa és vicces film. Számomra még nem ment át abba az erőltetett, hülyeségekkel teli vígjátékba, voltak megható/szomorú/komoly jelenetei is, és fent is tartotta az érdeklődésemet.

kovikinga99

Kezdetben Drew eléggé az agyamra ment, azzal, hogy egy kissé dilinyós. A szánkózós résznél nagyon nosztalgikus hangulatba kerültem, ugyanis van nővérem, bátyám is, tudom milyen amikor az „úgysem mered”, szóba jön. Onnantól már hozzászoktam Drew-hoz is, és szerintem jó film volt. Nem is olyan sablonos, nem is olyan túl összetett.. Karácsony előtti hangolódásra és kikapcsolódásra tökéletes.:) Ráadásul engem egy csomószor megnevettetett, ami ilyen típusú filmeknél elég ritka.:)

Corvus_CoRex 

Múltkor megörültem ennek a könyvtárban, mert azt hittem ez valami vadonatúj film. :D
Itthon kezdett derengeni, hogy lehet nem is új. Aztán jobban megnéztem a borítót és akkor kezdtem rájönni, ezt régebben mintha láttuk volna TVben és talán végig se néztük, mert olyan gagyi. Végén meg se akartam most nézni. Aztán tegnap úgy voltam vele, amíg a körmeim ápolom, megnézhetem, csak nem halok bele.
És kellemesen csalódtam! X)
Nem lett kedvenc, de simán nézhető. Meg nekem a karácsony most (is) kimaradt, szóval jól is esett egy kis karácsonyi hangulat. Amúgy még fel van állítva a karácsonyfám, szóval emiatt is hangulatos volt. :D


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján