Tudsz titkot tartani? (2019) 73

Can You Keep a Secret?
94' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

Emma épp elég katasztrófafilmet látott már ahhoz, hogy amikor a repülőgépe viharba kerül, azonnal tudja, le fognak zuhanni. A halál közelsége különös reakciót vált ki belőle: minden, addig féltve őrzött titkát rázúdítja a mellette ülő, jóképű, ám vadidegen férfira. Mesél neki a szüzessége… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Alexandra DaddarioEmma Corrigan
Tyler HoechlinJack Harper
Kimiko GlennGemma
Laverne CoxCybill
Sunita ManiLissy
Hirdetés
Tudsz titkot tartani? (2019)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
BCDF Pictures

Kedvencelte 4

Várólistára tette 200


Kiemelt értékelések

Könyves_Flóra

Nem szeretem ha egy film indokolatlanul hosszú és vontatott. De ez pont az ellenkezője miatt idegesített fel. Olyan volt az egész, mintha fogtak volna egy tök jól megcsinált vígjátékot és így random megvágdosták volna, hogy mindenképp beleférjen másfél órába. Mintha törvény írná elő, hogy nem lehet hosszabb. Emiatt pedig borzalmas lett a végeredmény, már elnézést. Mindenki tudja, hogy az ilyen filmeknek alap tartozéka az instant szerelem, de itt még annál is gyorsabb volt minden. Egy maratoni futásnak éreztem és nem kikapcsolódásnak. De ezek után mindenképp el akarom olvasni a könyvet, és remélem az nem lesz ilyen kapkodós, mert ebbe rendesen beleszédültem.

2 hozzászólás
hashtaghetimozi 

A Tudsz titkot tartani? a lehető legklasszikusabb romantikus komédia, az elején még az érdekes alapkoncepcióval van egy-két jó dobása, de aztán inkább már nem is próbálkozik. A műfaj rajongói ettől függetlenül megtalálják majd benne a számításukat. A színészek okésak, bár a kémia nem igazán működik közöttük, a humor többnyire tényleg jó, de ebben ennyi van: se több, se kevesebb.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Emma: I'm way better at giving advice than taking advice.

Bogesxd 

Emma: When I was growing up, I took it for granted that I would always love myself. But sometimes I feel like I haven't done enough to deserve it. And that's really scary.

Bogesxd 

Emma: Men and women, they should just be honest with each other right from the start. Like, all of this being aloof… and mysterious stuff. It's total bullshit. Everyone should just tell their secrets to each other right away

Bogesxd 

Gemma: You need to get revenge.
(…)
Emma: I don't want revenge, I just want closure.
Gemma: That's just another fancy word for revenge.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján