Tudsz titkot tartani? (2019) 138

Can You Keep a Secret?
94' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

Emma épp elég katasztrófafilmet látott már ahhoz, hogy amikor a repülőgépe viharba kerül, azonnal tudja, le fognak zuhanni. A halál közelsége különös reakciót vált ki belőle: minden, addig féltve őrzött titkát rázúdítja a mellette ülő, jóképű, ám vadidegen férfira. Mesél neki a szüzessége… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Alexandra DaddarioEmma Corrigan
Tyler HoechlinJack Harper
Kimiko GlennGemma
Laverne CoxCybill
Sunita ManiLissy
Tudsz titkot tartani? (2019)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
BCDF Pictures

Kedvencelte 7

Várólistára tette 179


Kiemelt értékelések

kiruu 

Furcsa, de pont az a hibája, hogy kevés. Hiányoznak belőle az igazán jó jelenetek, amik a könyvben benne vannak. Annyira kevés és egyszerű lett, hogy ez miatt furcsa és élvezhetetlen az egész.

Könyves_Flóra

Nem szeretem ha egy film indokolatlanul hosszú és vontatott. De ez pont az ellenkezője miatt idegesített fel. Olyan volt az egész, mintha fogtak volna egy tök jól megcsinált vígjátékot és így random megvágdosták volna, hogy mindenképp beleférjen másfél órába. Mintha törvény írná elő, hogy nem lehet hosszabb. Emiatt pedig borzalmas lett a végeredmény, már elnézést. Mindenki tudja, hogy az ilyen filmeknek alap tartozéka az instant szerelem, de itt még annál is gyorsabb volt minden. Egy maratoni futásnak éreztem és nem kikapcsolódásnak. De ezek után mindenképp el akarom olvasni a könyvet, és remélem az nem lesz ilyen kapkodós, mert ebbe rendesen beleszédültem.

3 hozzászólás
Emese_Szalai 

Hát ez megint egy olyan film, aminek az előzetese jobb, mint maga a film egésze. Bárgyú és klisés. De jó, hogy nem adtam ki pénzt a mozijegyre…

Ella19

A könyv tetszett belőle, de ez a film valami nagyon rossz volt.

Ancsúr 

Úgy kezdtem neki a filmnek, hogyha jobb lesz, mint a könyv, akkor megeszem a kalapomat. Attól tartok, hogy holnap egy kalapboltban kell kezdenem…

monokrom22 

A Tudsz titkot tartani? a lehető legklasszikusabb romantikus komédia, az elején még az érdekes alapkoncepcióval van egy-két jó dobása, de aztán inkább már nem is próbálkozik. A műfaj rajongói ettől függetlenül megtalálják majd benne a számításukat. A színészek okésak, bár a kémia nem igazán működik közöttük, a humor többnyire tényleg jó, de ebben ennyi van: se több, se kevesebb.

Chris90 

Emlékszem, a regényre már az első hazai megjelenésekor felfigyeltem, érdekesnek tűnt az alapötlet, de végül nem olvastam el. Amit nem tudom, hogy bánjak-e, mert a film alapján azt mondom, hogy ebben a sztoriban nincs sok minden. Merthogy ez az alkotás nagyon félrement. Hiába a figyelemfelkeltő kiindulási pont (főhősünk azt hiszi, hogy a repülőgépe lezuhan, ezért minden titkát megosztja a mellette ülő férfival, ám természetesen túlélik az utat), már ennek a megvalósítása is annyira banális és erőltetett volt, hogy borítékolható volt, hogy a jövőben ez csak rosszabb lesz. És igen, nem is lett jobb: annyira kiszámítható, annyira klisé volt a sztori, a szokásos, már-már kötelező formulákat és fordulatokat hozza, hogy az már fizikailag fájt. A forgatókönyv blőd, a karaktereknek nincs igazi jellemük, és még mint romantikus komédia sem tud működni, mert a két főszereplő között nincs semmi kémia (egyszerűen nem lehet elhinni, hogy összeillenek, vagy egyáltalán akarnák a másikat) és vígjátéki elem sincs benne túl sok. Nagyon sajnálom, főleg a kihagyott ziccerek miatt.

Jericho 

Őszintén megmondom, azért néztem csak meg a filmet, mert kíváncsi voltam, hogy Alexandra Daddario hogyan játszik a Percy Jackson filmeken kívül, merthogy az nekem nem nagyon jött be. Itt viszont meggyőzött, tetszett az alakítása. A történet meg alapjában jó, de a végére kicsit túl lett gondolva, és nem igazán ugorja meg az átlagos romantikusokat.

Dreaa

Hát ezt nagyon nem találták el. Nem volt rossz összeségében, de nagyon gyorsan vége lett a történetnek. Fel sem tünt, hogy eltelt a másfél óra, kb félórának tűnt az egész. Még ígyis, hogy nem olvastam a könyvet, hiányozott belőle valami több. Amikor vége lett, azt hittem hogy bealudtam rajta, és kiestek a részek, de rá kellett jönnöm hogy sajnos nem.. Eddig csak szemeztem a könyvvel, de egy ilyen film után muszáj lesz elolvasnom, hogy a többre vágyó részem kielégítsem. Biztos vagyok benne, hogy mint mindig, a könyv most is jobb lesz. :)

KrisztiForever

Kis limonádé film. Sokszor már idegesített a lány butasága, de ettől eltekintve nem volt rossz. Egynek elment!


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Emma: When I was growing up, I took it for granted that I would always love myself. But sometimes I feel like I haven't done enough to deserve it. And that's really scary.

Bogesxd 

Emma: I'm way better at giving advice than taking advice.

Bogesxd 

Emma: Men and women, they should just be honest with each other right from the start. Like, all of this being aloof… and mysterious stuff. It's total bullshit. Everyone should just tell their secrets to each other right away

Bogesxd 

Gemma: You need to get revenge.
(…)
Emma: I don't want revenge, I just want closure.
Gemma: That's just another fancy word for revenge.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján