Transz-Szibéria (2008) 32

Transsiberian
111' · angol, német, spanyol, litván · dráma, krimi, rejtély 16

Egy amerikai házaspár, Roy és Jessie a hosszú pekingi tartózkodásukat követően kis vargabetűvel utaznak haza az Egyesült Államokba. A transzszibériai expresszel indulnak Moszkvába. Útközben találkoznak egy másik nyugati párral, Carlosszal és Abbyvel, akikkel gyorsan összebarátkoznak. Amikor Roy… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

Woody HarrelsonRoy
Ben KingsleyIlja Grinko
Emily MortimerJessie
Eduardo NoriegaCarlos Ximénez
Kate MaraAbby
Thomas KretschmannKolzak
Colin Stintonattasé
Etienne Chicotfrancia férfi
Mac McDonaldminiszter

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Negative_Singularity

Jaj-jaj, nekem a transzszibériai expressz rajta van a bakancslistámon, és már tettem lépéseket az ügyben (pénz félretétele, utazásszervezés, ismerősök bevonzása, stb.), de mindig van, aki azt mondja, hogy ne menjek, mert megerőszakolnak, kiszedik a vesémet, rám vernek egy drogügyletet, vagy megölnek.
Itt most a drogcsempészeti vonalat emelték ki, és a film első részében nagyon is jó volt, de aztán a másodikban már elszaladt a készítőkkel a ló. Értem én, hogy a drog jó biznisz, meg a rendőség keze is benne van a dologban, de spoiler
Összességében viszont nem volt rossz, a szép tájak és az ázsiai népcsoportok látványa izgalmassá tette a filmet, és a feszültséget is végig tartotta, főleg az első egy-másfél órában. Utána nekem picit már sok volt, hihetetlenné tett egy amúgy – sajnos – nagyon is hihető történetet.

Kincsanna 

A vonatos utazás miatt kezdtem el nézni, de egész jó film kerekedett belőle a végére. Sablonos a történet, de egyszernézős filmnek teljesen ok és Kate Mara is jó volt.

desertangelable 

Sajnos nem volt annyira jó, mint amilyen jóra a leírás alapján számítottam. Az elején nem is kötött le, aztán kb a felénél elkezdtem odafigyelni rá, mert elkezdtek történni az események.
De ennek ellenére is azt mondom, hogy felejthető.


Népszerű idézetek

Almost_Zed 

Ha elűzöd az összes démont, az angyalok is tovaszállnak…


Hasonló filmek címkék alapján