Kedvencelte 7

Várólistára tette 40


Kiemelt értékelések

eNNBeus 

Piszok erős film, tökéletes az íve, nincs benne feleslegesen semmi. A kaszabolós részek alatt egy pillanatra felfordult a gyomrom de kellett az is, így volt kerek.
Kb az élet bármely területére rá lehetne húzni ezt a fajta lelki nyomort amit a lány átél. Nagyon is el tudom képzelni hogy az amcsiknál holivúdi berkekben mennyire erős lehet a nyomás hogy lealjasodj a lelked legsötétebb zugáig, amit elképzelni sem bírsz csak hogy elérj valamit, eltiporva azokat is akik melletted állnak. Repült a kedvencek közé.

UViki 

Mi a szar volt ez? Ez horror? Ez rajta van az 1000 legjobb horror listán? Most ugye csak szivatnak?
A csaj idegesítő, a sztori egy hatalmas hülyeség, egyáltalán nem nyomasztó, lassú, unalmas baromság.
Lehet az a baj, hogy túl sok horrort láttam már, ezért magasan van a mérce, de ki tudja.
Bár szerintem ha nagyon kezdő lennék ezen a téren, akkor sem tetszett volna.
Nagyon nem az én világom ez a nagyravágyás, szeretem ésszerű keretek között elérni a céljaim.
A baráti társaság meg nyomdafestéket nem tűr.. Ilyenek a barátok? Ezek nevezik magukat barátoknak?
Fhu, felhúzott a film, nagyon.

csokidani 

Ez nagyon erősre sikerült. Jó volt a felvezetés, szépen építették az egészet. Erős atmoszféra, erős fényképezés, jó hangok, zenék; nagyon-nagyon egybe volt ez az egész.
Emlékeztetett kisugárzásában a Neon Démonra amit szintén imádtam, és az elképesztő átváltozás pedig a Contracted-re. Bravó.

Imoran 

Bitang jó, végre egy újabb gyöngyszem a gyűjteményembe.

Emilie

Remek film, kiváló fricska Hollywood számára. Egy csillag levonás azért jár, mert nem tudott kiigazodni a műfaji besoroláson. Én lélektani drámának láttam, a nővérem szerint ez egy vérbeli horror volt. Marc Senter és Alex Essoe remekül alakított benne. Egyszer mindenképp érdemes megnézni, aki egy mélyebb tartalmú horrorra vágyik, és szeretne egy kicsit megszabadulni a mindenféle trancsír blődségektől. (Bár vér itt is bőven van)


Hasonló filmek címkék alapján