Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

Bálint_Péter 

Nem ismerem az eredeti sorozatot, úgyhogy nálam nem játszott szerepet az, hogy összehasonlítsam a kettőt. Az elején nem értettem Imdb-n a feltűnően rossz pontszámot, de több részt is megnézve, már egyet tudok vele érteni. A részek fele szerintem simán nézhető (bár azok között is vannak unalmasabbak), a másik fele meg legtöbbször bugyuta.

Szencsike 

Az első találkozásom az Alkonyzóna című műsorral, kezdetnek jó, de van hiányérzet.
Ha társadalomkritikának szánják őket, akkor egy átlagos Black Mirror epizód első 20 perce is jobban üt mint itt a teljes 40-50 perc. Ha horrornak szánták, akkor a közelébe sincsen mondjuk az American Horror Storynak. Ha sci-finek, fantasynek, akkor csak gondoljatok bármelyik ilyen sorozatra, semmi különösebb extrát nem nyújt.. Abszolút light-os történet, ami ha az Alkonyzónya örökséget szeretné tovább vinni, akkor nagyon messze van tőle. Ha önálló sorozatként nézem, akkor elfogadható lett az eredmény, igazából annyira semmi extra történetek, hogy egy 10 éves gyerek is lazán meg tudja nézni.
A történetek érdekes (személyes kedvencem Yuka története, a Mars csapat története, Sophie, Eve, Nina története ), de különösebb fantáziát nem láttam bennük. Mikor a gyerek elnök epizód volt, végig röhögtem az egészet, mert annyira abszurd volt az egész. Próbálkozásnak jó, maradok később is, mert jó kis limonádé a sorozat, de nem lett különösebben világmegváltó.


Hasonló filmek címkék alapján