Telenovella (2015–2016) 11

Ana Sofia Calderon egy szépséges sorozatsztár, akinek a lábai előtt hever az egész világ. Egy napon hatalmas meglepetés éri, hiszen volt férje szerepet kap abban a telenovellában, amelyben ő a címszereplő. Ana pedig ekkor végképp úgy érzi, hogy bizonyítania kell tehetségét.

Szereposztás

Eva LongoriaAna Sofia Calderon
Jencarlos CanelaXavier Castillo
Diana Maria RivaMimi Moncada
Amaury NolascoRodrigo Suarez
Jose Moreno BrooksGael Garnica
Jadyn DouglasRoxi Rios
Alex MenesesIsabela Santamaria
Izzy DiazIsaac Aguero
Zachary LeviJames McMahon
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

Gothic01 

Értékelhetetlen, ócska sorozat, ami cseppet sem vicces csak erőltetett és buta. Eva miatt fűztem hozzá reményeket, de csak fárasztja az agyat minden egyes percével, gagyi úgy, ahogy van. Egyedül akkor tudnám csak megérteni, hogyan adhattak ki ilyen gyatra munkát a kezük közül a színészek és a készítők, ha ez igazából valami nagyon eltúlzott paródia lenne.

Chris90 

Hát mit is mondhatnék erről a sorozatról? Egyfelől ott van Eva Longoria, aki a minőségi Született feleségekkel lett híres, és aki most egy olyan sorozatban vállalt szerepet, amely a lehető legmesszebb elkerüli a nívót. Másrészt ebből egy iszonyatosan jó vígjáték sorozatot lehetett volna forgatni, a telenovellák világa alapból egy kiaknázatlan terület volt eddig, de sajnos teljes unalom volt az egész. Talán az első két részen volt egy-egy mondat, amin felnevettem, de ennyi. A színészek „játéka” már nekem fájt, ott van például Jencarlos Canela, aki ha jól tudom, alapból egy telenovella-sztár, de az itteni alakítása alapján nem győzött meg, hogy nem a teste miatt kap főszerepeket. Egyébként sablonos, de remek karakterei lettek volna a szériának, de annyira nem tudták használni őket, amit sajnálok. A poénok és a szituációk gagyik voltak, csodálom, hogy 11 részig eljutott, sőt, azon is csodálkozom, hogy egyáltalán berendelték a pilot után.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján