Szeretném, ha szeretnél (2001) 218

The Wedding Planner
102' · amerikai, német · romantikus, vígjáték 12

Mary Fiore esküvőszervező, okos és gyönyörű, ám rendkívül magányos, mert egyszerűen fogalma sincs, hol keresse a nagy Őt. A megoldás sorsszerűen, egy elszabadult szemetes konténer képében érkezik, amely elgázolná Maryt, ha a jóképű gyermekorvos, Steve nem menti meg az utolsó pillanatban. A… [tovább]

Képek 12

Szereposztás

Jennifer LopezMary Fiore
Matthew McConaugheySteve Edison
Bridgette Wilson-SamprasFran Donolly
Justin ChambersMassimo
Judy GreerPenny Nicholson
Alex RoccoSalvatore Fiore
Joanna GleasonMrs. Kitty Donolly
Kathy NajimyGeri
Kevin PollakDr. John Dojny

Kedvencelte 40

Várólistára tette 61


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Szeretem ezt a filmet, cukormázas rózsaszín habos babos történet. :-) A szereplők jók voltak, és az alapsztori is elég jó. Jó megnézni néha, nagyon élveztem, szórakoztató könnyed limonádé. :-)

Nihilchan 

Kedves, szirupos és klisés romantikus vígjáték, ami semmi újat nem nyújt ugyan, de néha ilyen is kell a léleknek. Matthew McConaughey annyira nem volt meggyőző nekem, de Jennifer Lopezhez passzolnak ezek a kedves szerepek.

hpatricia_ 

Szerintem a kategóriájában jó kis film még így 20 év elteltével is. Nem kell túl sokat várni tőle, csak egy kis könnyed kikapcsolódást.
Alapjáraton szeretem Matthew McConaughey-t, de talán az eddigi filmjei közül már amiket láttam ez a leggyengébb alakítása, valahogy nem passzolnak hozzá a romkom karakterek. Itt meg még ráadásul irritáló is volt, mondjuk nagyban hozzájárult a szörnyű szinkronhang is.
JLo-nak jól állt Mary karaktere, egész szerethető volt. :D

ellamuci 

Sokszor láttam már. NAgyon szeretem ezt a filmet. Megunhatatlan! :)

nattyreach

Vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. Egyrészt a pörgése és a humora (Hívja a természet? Hívja vissza később.) az első percekben megvett magának, másrészt bármilyen álompasi is volt a gyermekorvos, mikor a menyasszonya tudta nélkül elment filmezni egy másik számára vonzó nővel, számomra ott elásta magát. Mert oké, lehet mást szeretni, hogyne lehetne, de azért nem kellene átvágni a másikat. Főleg, mert ebben a filmben az, aki máshol egy borzadály lenne, maga a főgonosz – vagyis a rivális nő – aranyos, érdeklődő, és vagyona ellenére cseppet se leereszkedő, nagyon szimpatikusnak találtam. Ez volt a gondom a szépsége felett siránkozó maximalista esküvőszervező és a más nő után futó, hozzá vagdalkozó nagyon jó pasi és jó ember gyermekorvos történetével. spoiler Örültem a végének, mert spoiler.

brena 

Cuki film volt. Romantikus,esküvős,jó pasis:)

viky0222 

Valamikor régen, még TV-ben láttam belőle egy-egy részletet, azóta szerettem volna megnézni. És szerencsére élveztem. Szuper kis romantikus vígjáték, pont az, aminek látszik, és ami akart is lenni. Semmi több, de ezt nagyon jól adja el. JLo-t és McConaughey-t is bírom, együtt is szerettem őket. Biztos elő fog még kerülni, aranyos film. :)

Kontra_Judit 

Élveztem a filmet, kellemes, szórakoztató.
Valószínűleg mindenki ilyen találkozásokra vágyik. Most felüdülés volt a lelkemnek…bár nem tudom, hogy létezik-e igaz szerelem, egy idő után egymás agyára mennek a párok, de egyedül sem jó.
Így hát maradunk az üdítően romantikus filmeknél, mikor egy kis magányra vágyunk a házasságban :)

Pandalány

Imádooom ezt a filmet,a legjobb JLo és Matthew M.-film szerintem. Nem csöpögős,nem gagyi,semmi erőltetettség nem érződik rajta,sőt inkább humoros,századszorra is jókat nevetek rajta.Szívemcsücske film ❤

4 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján