Szenzációs recepciós (1993) 60

For Love or Money
96' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

Elegáns hotel, egy nyerő tipp, és egy gyönyörű nő. Doug Ireland főportás New York egyik legelegánsabb szállodájában, a Bradbury Hotelban. Csodákra képes: nincs olyan dolog, amit ne tudna megszerezni, elintézni. Most épp tőkéstársat keres saját szállodájának megnyitásához. Christian gazdag és… [tovább]

Szereposztás

Michael J. FoxDoug Ireland
Gabrielle AnwarAndy Hart
Anthony HigginsChristian Hanover
Michael TuckerHarry Wegman
Douglas SealeFreddy
Fyvush FinkelMilton Glickman
LaChanzeNora
Paula LaurenceMrs. Elinor Vigushin
Donna MitchellEleanor Hanover
Debra MonkMrs. Wegman

További szereplők

Kedvencelte 7

Várólistára tette 24


Kiemelt értékelések

Valcsa

Jobb volt, mint amire számítottam. :) Michael J. Fox szuper alakítást nyújtott, az általa megformált recepciós hatalmas figura :)) (imádtam, hogy mindig minden szituációt tudott kezelni, és mindent megoldott :D). Andy viszont valami iszonyat irritáló volt, az én elveimmel nem egyeztethető össze a házas emberrel való hetyegés, akkor se, ha megromlott a viszonyuk… Az egy dolog, ha valaki naiv, de ez a nő konkrétan egy lotyó volt. Doug-ot nem is értem, miért foglalkozott vele… Szóval kicsit gáz, hogy engem pont a film egyik nagy lényegi része, a szerelmi szál zavart leginkább… :D Mérhetetlenül utálom az Andyhez hasonló karaktereket a filmekben (meg nyilván a való életben is…).
Maga a film viszont összességében kellemes kikapcsolódást nyújtott, tudom ajánlani. :)

1 hozzászólás
Imma 

A szereplők mind szuperek, de a film közepén nem biztos, hogy túljutok, ha egyedül nézem. Az eleje viszont klassz, a vége meg csupa awww meg szívecske, szóval nem rossz :)

Dexter79

Nem egy A kategóriás film, inkább az aranyos jelző illik rá.
Doug-ot nem lehet nem szeretni, Michael J. Fox-nak nagyon jól állnak ezek a bohókás, vicces szerepek. Jesszus, itt még milyen fiatal volt.
Andy néha kicsit zavaró volt, főleg a viszonya miatt, még Ő van rossz véleménnyel Doug-ról. Persze minden jó, ha a vége jó.

Szelén 

Hát nem egy Oscar díjas film, de a forgatókönyve sem az. A magyar cím (bár a nyelvi leleményesség tetszik) szerintem félrevezető. Mert habkönnyű bohózatot ígér, miközben egy borzalmas szerelmi szálat kell néznünk.
Az eredeti cím jobban visszaadja azt, amiről a film szól.
Michael J. Fox viszont jól játszik és csak miatta nézhető a film.
Érdekes, hogy a Dupla vagy semmi-ben is hasonlóan karrierista szerepet játszik.

Kathleen 

Régen (12-13 évesen) nagyon szerettem. Most megnéztem, és kaparom a falat. Főhősünk egy balek, a csaj egy buta liba, a nős pali pedig egy mocsadék.
Van benne egy-két jó poén, de nem elég, hogy felhúzzák a filmet.

Cholito

Aranyos film, nagyon tetszett! Bár én azért nem lennék recepciós! Túl bonyolultnak tűnik! :)


Hasonló filmek címkék alapján